PANTOFII. CE SE POARTA ??
Raspunsuri - Pagina 6
NEM75 spune:
Si eu oftez dupa Victoria"s Secret....ce pantofi...
si ce sutiene..
.... si nu in Romania

XIO spune:
Nem75 , sa nu uiti sa mergi prin bazar ca daca te plimbi prin tot , gasesti ceva chestii faine.
Mi-am cumparat sapt. asta 2 perechi de pantofi , o pereche rosie cu buline albe care m-au innebunit cand i-am vazut(350.000 si aveau si pe negru cu buline albe):
[URL=http://img172.imageshack.us/my.php?image=1002481fm1.jpg]
[/URL]
Si o pereche albi , din lac , fara toc cu bot putin iesit exact ca cei de la Motivi(unde au pe negru) , diferenta e ca la MOtivi costa peste 1 mil. sau in jur de 1 mil si eu i-am luat cu 150.000 de lei.Acum cat vor tine, vedem , dar la pretul asta nu ma intereseaza ![]()
[URL=http://img170.imageshack.us/my.php?image=1002482in1.jpg]
[/URL]
NEM75 spune:
Xio, cum sa uit asa ceva ??? deja ma visez cu pantofii tai !!! I-am facut capu lebenita la sotu
sa ma duca odata,mai ales la bazar, ca nu mai poooot !!! am strans vreo 5 milioane, vreau si un scaun auto copil second,abia astept sa merg. Nu vreau sa te stresez, dar nu stii cumva aprox orarul la bazar? e tot de la 8 la 1, ca la arad? vineri, sambata si duminica? Ca sa nu fak 50 km degeaba
, sa nu fie piata, ca mi-e frica ca ajung la Mall 
si-i dau toti 5 mil pe o sandaluta. 

XIO spune:
In bazar duminica e inchis.Vezi ca pantofi faini facuti mai k-lumea , nu de-aia care se rup imediat sunt in cel mai mare de acolo(vorba vine) , este unul in care urci niste scari abrupte si pe dreapta e un arab cu ce stiu eu ce mancare iar pe stanga un magazin de pantofi si de acolo intri.
E orar de pe la 10.
In piata pana pe la 15 gasesti pers.
NEM75 spune:
Multumesc foarte frumos. Azi noapte pe la 3 jumate, l-am sculat pe sot, sa-mi puna si mie pozele mele cu pantofi pe aici, si dupa
de rigoare, s-a tarat pana la calculator, si mi-a zis ca nu am nu stiu ce spatiu. Dar o sa-mi fak ! ![]()
XIO spune:
Poti sa-ti pui cu imageshack. Intri pe www.imageshack.us si ai acolo in dreapta upload poza. Dupa incarcare copiezi primul link de sus sau al 2-lea si gata![]()