Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Daconst spune:
Doamne,Anis prin ce treci!
Eu cred ca eram terminata de mult,dar la tine se vede experienta de la bb 1.
Acum aflu si eu ca e bine sa stea bb pe burtica,ca pina acum eram ingrijorata ca vrea doar pe burtica.Iar la ce muschi a facut se ridica in coate ca un om mare.Trebuie sa-l filmez cind il prind in toane bune.![]()
Pako,imi pare rau ca e asa rau cu ochisorul...nu stiu ce sa spun ca la noi secretia nu e asa abundenta si nici umflat nu e.Sa-mi spui si mie ce-ti zice la dr.
Marybell,incearca sa-l lasi pe Erik 3ore intre mese.La mine a trebuit sa insist de 2-3 ori si gata s-a invatat acum singur.Mai nou sta si 4 ore ziua,iar noaptea deja 5.
Mediterana si eu am zis la fel cind a plecat mama,ca n-o sa ma descurc,dar sa stii ca va fi bine.Mie mi-e mai usor acum si parca e si bb mai linistit cind suntem doar noi doi.
Adinush,e bun marsupiu ala ca faci o gramada de treaba cu bb la purtator.Al meu rezista cam jumate de ora in el si adoarme.![]()
Asa suntem amandoi multumiti si parca imi mi-e mai simplu sa-l tin in brate.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
marybell spune:
adinush eu stau tocmai la d-na ghica, e cam departe
, dar poate ne intalnim intr-o zi in herastrau, mai multe fete, cand o fi mai cald. 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
dana ma chinui in continuare ca sa scot un timp mai bun intre mese
, dar al meu nu vrea suzeta sub nici o forma si nu il pot pacali intre timp, decat cu sticluta cu ceai, cu plimbari prin casa, leganat sau mai stiu eu ce scalambaturi. dar merg inainte, perseverez...
poze bb
poze Botez
varsta Erik
anis spune:
e cumplit e fff agitata , mananca f putin, e incordata...nu stiu ce sa mai fac 
se chinuie..o vad..si nu stiu cum sa o ajut
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
quote:
Originally posted by marybell
dana ma chinui in continuare ca sa scot un timp mai bun intre mese, dar al meu nu vrea suzeta sub nici o forma si nu il pot pacali intre timp, decat cu sticluta cu ceai, cu plimbari prin casa, leganat sau mai stiu eu ce scalambaturi. dar merg inainte, perseverez...
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Mary,la noi am avut nevoie de 2 oameni pina l-am dat pe brazda...adica si eu si sotul am facut cu randul.La noi a fost pasul de la 2 ore la 3 doar.Si la fel il plimbam si zgaltaiam de nu mai stia bietul copil ce e cu el.Am repetat figura de 2-3 ori si gata s-a prins ca nu primeste nimic intre mese.Eu nici macar ceai nu i-am dat,dar trebuie sa fii tare si sa nu cedezi la plinsete.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
ALINATXA spune:
Anis imi pare rau sa aud prin ce treci.Poate acum intelegi de ce eu sunt disperata ca bebelina mea sa aiba scaun absolut zilnic.Eu cum o vad ca se screme ma uit in pampers.Nu e nimic si se screme eu bag supozitor.Nu ma intereseaza de chestia cu dependenta ptr ca nu cred in ea.In schimb cu scaun pe intestinul gros a fost mama mea si stiu f bine implicatiile.Soacra mea de exemplu a avut probleme la ambii copii cu scaunul.Pana a inceput sa le dea mancarica au facut numai cu termometrul.NU O MAI NICI O ZII FARA SA FACA CACA.
La noi nu cred ca e vorba de tranzit puturos.Tranzitul se face altminteri nu cred ca la introducerea supozitorului ar face cat face un om mare.Ptr ca a mea face o data pe zii insa foarte mult.
Chiar nu e de gluma cu iesitul afara fetelor.Aveti grija sa iasa bebeii zilnic
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
monu spune:
Anis, multa sanatate.
Constipatie, si noi suntem. Ieri i-am pus de 2 ori supozitor, am bagat si termometrul si nu a facut nimik. Azi abia a inceput sa faca. Si asta multumita ajutorului dat de mamicile de noiembrie-decembrie. Fetelor sunteti o comoara! Si cu punga pt colici si cu ceaiul pt constipatie.

I-am dat ceai de chimion.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Catalina spune:
Buna fetele, am o lene pe mine ceva de speriat. Mi-am pus o cafea ca poata ma lasa lenea si durerea asta nasoala de masea si poate uit ce masura port la pantaloni(am fost sa imi iau doua perechi ca nu aveam decat una si am venit plina de nervi). Si am intrat sa vaz ce mai ziceti.
Miha, sorry ca te-am confundat cu Ivona. Sa stii ca si eu as vrea sa faca kk singurel dar uite azi nu i-am mai dat ceai de musetel in lapte si s-a chinuit saracul de s-a facut mov la fata de atata scremut. Imi era mila de el ca la un moment dat a inceput sa si planga. Si cand i-am pus ceai a facut kk in timp ce dormea, l-am gasit cu kk la fund o tona. Nu stiu ce contraindicatii poate avea dar cred ca tot ii mai pun, decat sa se chinuie asa ... .
Si eu ii spuneam lui Adinush ca atunci cand imi e greu ma gandesc la ea, cat de greu tre sa ii fie ei, singura singurea. De admirat, sincer. Nu neaparat pt faptul ca face totul singura dar eu stiu cat de important este sa mai ai acolo un suflet pe care sa il intrebi de o parere cand nu esti sigur de ceva ce vrei sa faci. Bravo Adinush!
Despre dureri la utza si eu raportez la fel. Bine, eu nu mai facusem de 11 luni cand am reluat asa ca am pus si pe seama la asta. Adinush mama, sa ne raportezi si tu ca parca si matale esti recordmena la faza asta. Sau poate se da la stiri direct.
Salina, Matei nu a stat niciodata ca un bebe in brate. Daca e pe umar, sa vada el imprejur si sa se mire, e ok, altfel, vrea in carut. Hai nu ma injurati, voi care mai mult cu ei in brate stati ... . Jur ca nu e meritul meu.
Si mie mi-a zis sa il trag de cap dar sincer imi e frica sa nu ii sucesc ceva pe acolo ...
Auzi, stai mai linistita, eu zic ca ai doar un bebe normal. Stii cum e masa de schimbat dupa ce il iau pe Matei de pe ea? Zici ca a trecut uraganul Katrina ... .
Mediterana, si Matei transpira la cap de fiecare data cand mananca sau cand se agita. Pediatra mi-a zis "e, munceste si el, ce vrei" si a zis sa il sterg si atat. Stai cuminte, eu zic ca e ok.
Anis, Doamne ajuta, sa fie bine!
Hai va pup ca urla vasele dupa mine sa le spal si tre sa manance si bebe.
Pupici
Messa spune:
Fetelor, eu ies un pic la aer... la o cafea cu tati si cu bebe la terasa ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
cleopiciu spune:
Am si eu o intrebare ,voi puneti bebei in port bebe(marsupiu?
Ca eu inca nu am pus-o pe Daria am spus ca e prea mica....,dar as incerca...
Si mai am o intrebare pt. mamicile care nu mai alapteaza ,mie nu mai imi curge lapte ,decit daca string un pic ies citeva picaturi ,intrebarea mea este ,voi ati luat ceva pastile ca sa se opreasca de tot?Sani nu sunt umflati dar simt glandele mamare ca niste noduli si un pic durerosi si nu stiu ce sa fac....,SA MERG LA CONTROL ?SAU ESTE NORMAL? eu nu ii mai dau lapte de o luna ,decind am fost internata cu Draia ,pt. ca nu ma mai puteam mulge o asistenta mi-a spus sa nu ii mi dau daca laptele este statut,nu curgea prea mult dar imi pare rau si pt. putinul care era....
,dar asta e...
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260