Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Salina spune:
WOW, Eli, m-ai lasat paf...eu stau in OD3, dar mergem adesea in parculetul nou amenajat sau in curtea scolii (unde e mai liniste), in parculet merg pt David mai mult pt ca nu-mi plac babele-catele care ocupa toate bancile
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
mediterana spune:
Dragelor, eu cu parintii ma ocup de Sofia si nu reusesc sa mai fac nimic altceva. ma ia groaza ca ai mei pleaca in Romania cam in 10 zile si raman nauca....sper sa ma descurc dar deja ma ia panica!
Am insa o problema mare.
Cine a patit la fel sa imi scrie, va rog, cum a rezolvat. Bebelusul meu transpira noaptea si cand mananca tot capul-transpira foarte tare-pare ca l-am spalat pe cap. Temperatura in camera e de 24 de grade, se poate ca e cam mare??? copilul il imbrac lejer si il tin, logic, fara caciulita. Se poate ca e exagerata temperatura, sau e normal copilul sa transpire doar la ceafa??? Bebelusul mananca bine, nu e deshidratat, are scaun normal, nu are febra etc.etc.
mediterana
anis spune:
Ca sa nu uit, pt fetele care incep sa dea completare la bb, se da treptat azi 10ml, maine 15..se creste cantitatea treptat ca sa nu se constipe bb.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
pako spune:
Ochisorul nu e bine.....s-a umflat in josul lui, la cearcane...nu ma lasa sa-l ating nici cum ca plange rau...maine dimineata mergem la doctor.
Ma tot gandesc care e cauza...daca de la lapticul meu nu e...ma gandesc ca de la ceiutul de musetel...ii mai spal obrajii cu ceai si totodata dau si pe la ochisori...sau o fi tras curent...nu-mi dau seama.Cum plange, cum ii iese secretie galbena in loc de lacrimi...of,of.
Ylilimic, subscriu la tot ce ai zis despre vaccin
Cum a zis si Adinush...te adaptezi numaidecat la situatia pe care o ai...nu ai incotro.La mine vine bona 4 ore dimineata si atunci pot si eu sa mai fac aresce ca tati e aerian rau.Luni dupa weekend e razboi in casa...toate jucariile aruncate peste tot, morman de vase nespalate...mancare ioc.
Daconst, ma intrebai ceva timp in urma daca nu am nostalgie dupa de. Am...mai ales de liniste si curatenia de acolo.
anis spune:
Acum s ava zic , prin ce trecem noi.
Ieri dim ,Iarina a inceput sa urle, si nu tacea cu nimik.Adormea 15-20min iar plangea...I-am pus supozitor, a facut kakak ,dar nu s-a linistit, si era ffff incordata ca un bat ..a plans asa pana seara .Pe la 1, s-a dus sotul la Euroclinic cu ea.I s-au luat probe din gat,nas si ochii.Banuiesc ca ar avea o conjuctivita cu bacteria chlamidia luata din aer normal..Luni ies analizele.
Bunn...ajungem acasa...plangea incontinuu..ma plimbam cu ea prin casa in brate asa a si supt ,asa se mai calma...
Intr-un final a adormil pe la 4, pana la 8, la 8 dim , a luat-o d ela capat.
Vb cu dr ei, ne trimite la spital Budimex, sanu cumva sa fi facut ocluzie sau amestecatura de mate.
Uff.Ajunegm in spital, o vedem 2 dr chirugi, care zic ca ar fi bine sa investigam intestinul gros, sa vedem daca e ok.Pt asta trebuie sa ma internez cu ea in spital.
OK ma internez, si sunt preluata de o alta dr.Apropo personalul de acolo f ok, am ramas surprinsa.OK, dr ma trimite sa faca radiografie, si o ecografie.Le facem, la ecografie se vede ca e ok, la radiografie mult scaun pe intestin.
Mergem la o alta dr , dr de pe sectie, sefa de la pediatrie.Asta vede pe radiografie, ca ar fi o problema la sold, posibl luxatie (dr ei , zice ca e imposibil asa ceva ca doar 0 consultase acum 5 z, si ac prin radiografie nu se vede asa ceva pana la 4luni, doar printr-o ecografie mai speciala, si ca ne va trimite ea unde sa facem).
In fine..eu innebuneam de nervi, dr asta mai zice ca ii trebuie si un consult neurologic,ca e f incordata si nu dea in convulsii...sa nu va zic ce ffata am facut.
PAi eu vin pt ca copilul nu face kak de la 1 sapt de cand s-a nascut..si ele cautau alte chestii..in fine am zis ca e ok..asa eliminam pe rand.
Eu una as fi facut treaba aia, irigografie se cheama, stiam si eu daca e ok intestinul gros si gata.daca e ok, asta e , are ea un tranzint mai lent si se va rezolva cand va incepe mancarea.
Ok, ma trimite si la o alta pediatra neunatoloaga.Asta senina, copilul e ok, ca ce daca nu face kaka, unii nu fac de la laptele praf si sunt sanatosi, altii de la laptele de mama si la fel e normal.Ca a avut un pacient hranit la san, acre pana la 6l a facut kaka doar de 12 ori, hranit numai cu lapte de mama.
Mi-a dat sa-i dau humana milkzuker si a zis sa mai inecrc cu prafuri pt a o face sa elimine kaka.Oricum eu am incercat asa, ceaiuri, lactulose, duphalac, debridat,..nici nu mai stiu cate...
Ma intorc iar in rezerva..va dati seama ca nu mai stiu ce naibii s a cred.Intre timp Iarina facuse kaka, in urma tuseului rectal...se mai linistise un pic, dar tot f incordata era.
VB cu dr sice sa ramanem internate sa repetam radiografia si sa mearga la neurologie.Intreb dar cu kaka..pauza.
Aflu ac neurologia de abia luni e deschisa..asa ca stateam in spital aiurea.
E fetele si am cautat-o pe dr 3 ore s avb cu ea sa ne externeze si sa revenim luni..ca nu vad de ce as fis tat aiurea pe acolo, fara sa ii faca ceva.
Intr-un sfarsit am gasit-o , ne-a invoit si ne intoarcem luni in spital..habar n-am daca si ramanem iar.
Eu tot insist sa facem investigatia aia..astioa nu vor..sper sa o facem pana la urma si sa ne linistim ..daca e ok..las copilul in pace si o ajut ,si o sa incepem cu fructe mai devreme pe la 3-4luni ca sa-i ajut tranzitul.
Daca e ceva....asta insemna operatie..deocamdata prefer sa nu ma gandesc acolo....
Sunt f ffffff obosita..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
livia72 spune:
Mediterana,
Nu este asa o mare problema, eu pateam la fel la Alex, baiatul mai mare. Poti sa intrebi si medicul, dar cred ca e fie o chestie de organism al ei, fie o lipsa de CALCIU. Temperatura nu este foarte mare, noi avem 25 grade in casa sui o mai gasesc cam calda, dar nu transpira propriu-zis.
Livia, mami de Alex (10.11.2002)si Irina (19.01.2007)
ALINATXA spune:
Buna fetelor,
Vad ca mai toata lumea are probleme pe ici pe colo cu bebeii.Nici eu nu fac exceptie.Bebelina mea mananca stiti deja si laptic de la mine si completare insa de cand am pus in aplicare noua metoda cu pusul exclusiv la san si dupa completare face cacuta cam tare si e agitata in somn la modul ca se inatinde din toate incheieturile.Deci nu imi ramane decat sa reiau programul de papa recomandat de prima doctora adika o masa san una lapte praf.Ii era mult mai bine asha.Trebuie sa ma mulg in continuare ptr ca altfel ne dam peste cap programul de masa de somn de caca de tot.
Nici pana acum ea nu facea caca singurica insa scaunul era moale ca o mamaliguta.Astazi a fost mai tare si mitica sa scremut rau de tot.
Ori se transmite prin lapte constipatia asta nu stiu ce sa zic.Si eu sunt vesnic constipata indiferent ce ash manca.Ma intreb daca am lua amandoua debridat am rezolva problema.Sau dulcopic.Eu ptr adulti ea ptr copii.Eu sunt obisnuita ca ea sa aiba un somn profund si linisit insa astazi numai e deloc asha.
Am vazut ca ati vorbit de luatul de gat.....mai eu nu stiu cine naibii recomanda asha ceva cert eu ca nu am auzit la nici un pediatru.Si slava domnului am contactat o puzderie.Mie mi sa spus clar sa fac masaj la gatut in spate si in acelasi timp sa o mai pun pe burtica cateodata SUPRAVEGHEATA .
De pus pe burtica o pun pe burtica mea si o masez acolo in afara de masajul de dupa baita .
A mea se inatoarce singurica deja de 1 saptamana si ceva .Sare in sus cand o pun pe burtica la fel de multicel.
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Acum am si eu o intrebare. Aveti idee cum sa-l fac pe bebe sa stea si el pe burtica? Ca noua nu ne prea place- ori plangem, ori adormim imediat. Daca e sa stea singurel ii trece dupa vreo 5 minute. Deh cat sta pe spate mai vede o jucarie atarnata, o luminita. Gaseste el ceva, dar asa...e cam plictiseala.
Noi avem expereinta cu statul si dormitul pe burtika. Nu treb fortat copilul, lasat cat vrea, daca e treaz. Eu ii mai pun palma lipita de obraz/fata si asta o linisteste. Sau ii mai bag suzeta si sta cumintica. Dar n-o las sa se enerveze prea tare. Cate putin
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by monykk
fetelor care v-ati mai confruntat cu bubite pe fata ca niste cosulete mici ,
ce ati facut, cu ce ati dat ? , lili parca tu ai avt niste probleme cu Adam
pana la urma cu ce ati scapat ?
pup fetele si fug ca tipa
Noi am avut si am scapat cu Baneocin unguent. Dar dr zicea ca putem incerca si cu Bepanthen, daca nu trece cu Baneocin
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
miciurin spune:
Anis, cunosc povestile cu spitale si cu cu datul cu parerea, iar fiecare doctor are parerea lui si tot asa. Cel mai enervant e modul cum trateaza problema, la ei totul pare ori banal ori foarte grav.Eu iti sugerez sa mergi pe instinctul tau vis-a-vis de constipatie si sa-i faci sa te asculte.