Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
eli1977 spune:
buna ,
La multe lunisoare si muulti ani bb Teo!sa cresti mare si voinic, ca frumos esti si destept n-ai cum sa nu fii..
La multi ani pentru bb Amon de Bits!chiar, ce-o fi cu Bits, n-a mai intrat demult..
maama, am citit atatea despre vaccinuri, nici nu mai stii care o fi cel mai bun, cred ca fiecare pediatru are alta parere..eu lui Andrei ii voi face Infarix, il cumpara si il aduce dr direct, acum sa vad cat o cere, sper ca nu mai mult decat in farmacii..el il ia de la vreun distribuitor, deci ar trebui sa fie un pic mai ieftin, fara adaosul din farmacii.Ma mai bazez si pe faptul ca stie cum sa-l pastreze si sper sa fie bine.
Diana,, lasa, ca mai stiu unii care beau cola cot la cot cu fetita lor de 2 ani si un pic..e nebuna lumea asta!
am cam iesi dar e cam rece..
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
gio spune:
La multi ani Theodor&Amon!!!!
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie
kateryna spune:
Ralu, misto faza. CA de obicei barbatul e super obosit cand face treaba femeii, dar femeia intotdeauna trebuie sa fie odihnita. Din punctul asta de vedere stau ok, ca tati are si el grija de bebe asa ca stie ce inseamna.
Ca tot ati discutat zilele trecute de baita, noi facem de vreo 2 sapt baita in cada mare cu mami. SI ne place muuuulllttt de tot. Si facem baita, inotam, papam samponelul de pe manute daca nu e mami suficient de rapida ca sa ne limpezeasca.
Duminica la botez, bebe a fost foarte cuminte. A plans doar dupa ce l-a luat nasa in brate dupa ce fusese bagat in apa (probabil mai vroia) La restaurant a fost cumintel, s-a trezit o singura data (dupa ce a dormit vreo 6 ore legate- el se trezeste intotdeauna la maxim 3 ore). AM zis ca-l intrebam pe preot cu ce vin l-a impartasit ca sa stim sa luam o sticla acasa daca tot il ajuta sa doarma asa bine. O sa va pun poze de la botez zilele astea.
Acum am si eu o intrebare. Aveti idee cum sa-l fac pe bebe sa stea si el pe burtica? Ca noua nu ne prea place- ori plangem, ori adormim imediat. Daca e sa stea singurel ii trece dupa vreo 5 minute. Deh cat sta pe spate mai vede o jucarie atarnata, o luminita. Gaseste el ceva, dar asa...e cam plictiseala.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Maryela spune:
Intru si eu repede, repede, sa urez la multi ani sarbatoritilor de azi: bb Teo si bb Amon.
Anis- tinem pumnii.
Am reusit si eu in sfarsit sa incropesc povestea nasterii lui MIHNEA.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96239
Am fugit ca s-a trezit urlatoarea..:)
Pupam fetele!!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
marinar spune:
kate ma bucur ca botezul a iesit bine si bb e cuminte.
cu statul pe burta...nu stiu sa te sgfatuiesc. am incercat si eu cu emma doar ca ea se munceste sa se ridice si oboseste, se enerveaza si...plange normal.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
Aaa...pai asa face si al meu, dar va auzisem pe voi ca ai vostrii ar sta numai pe burta si ma gandeam ca poate nu l-am pus eu suficient pe al meu si d-asta nu vrea. Oricum noi ne muncim serios pentru ca bb are o ambitie...sa ridice capul fara sa se tien in maini si picioare ( un fel de barcuta) deci iti dai seama ca din cauza asta plange ca se enerveaza destul de rau cand nu-i iese.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
miciurin spune:
quote:
Originally posted by Selene
Buna tuturor!
Numele meu este Anca si fac parte din grupul mamicilor de martie-aprilie. Puiul meu nu a vrut insa sa astepte pana in martie si a venit pe 28.02 - deci putem spune ca ne incadram cu un picior si in grupul vostru
Va scriu pentru ca am o mica nedumerire si voi aveti oricum mai multa experienta. Cat este normal pentru un nou-nascut sa doarma si cat sa stea treaz - fara sa ii fie foame, sa il doara burtica, sa fie ud? Alexandra mea sta treaza cam 3-4 ore - in continuu - pe zi. Initial am crezut ca ii e foame (cauta sanul) dar suge foarte putin si oricum nu adoarme. I-am mai dat suzeta, dar in rest nu stiu ce pot sa fac. O mai las si singura in camera, dar incepe sa planga la un moment dat.
Ar trebui sa ma ingrijorez ca nu doarme destul pt varsta ei (1,5 saptamani)?
Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa ...
Va multumesc in avans pentru sfaturi!
de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Poze
Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Si piticuta mea avea in acea perioada zile in care statea cu ochii in tavan ore intregi. Daca nu este foarte agitata si daca ia in greutate totul este in regula.
sraluca spune:
Katy si al meu mai sta cu bebe dar in ziua aia a fost ebbe mai agitat, tati obosit si uite ce a iesit
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Liuda spune:
fetelor am intrat repede sa va salut
mata mea e afara cu iubita mea bona, eu am fost de dimineata o ora la birou si cred ca sant obosita dar m-a luat un frig.... chiar daca sant 8 grade afara, am ajuns acasa si m-am incalzit o ora sub plapuna cat fata dormea... asa ca nu am mai mers eu la plimbare cu ea - am trimis doamna, ca eu poate trag un pui de somn .
hai o veste buna - intr-adevar noua ne-a trecut alergia, eri am dezbracat fata la baie si cand colea pe spate sus unde era rosie si eu ziceam ca e din cauza gulerului de la haine (scriu mai popular sa intelegeti unde era rosie) ca ea da din cap ca nebuna si ziceam ca e din cauza asta rosie ... nu mai are nimic!!! Pe fata la fel, deci se vede clar diferenta... mare treaba am facut trecad la humana, plus ca e mai satoasa - nu mai mananca 150 ml ci doar 120 si e satula si doarme mai mult acum intre mese. Deci dupa o luna ca atata a zis dr. sa luan Humana Ha pentru alergici, trec la Humana normala si basta.
Asa ca noi santem bine, inafara faptului ca aseara am facut baie la 7 si mata a adormit si nu s-a mai trezit cum ma asteptam eu la 12 sa manance, ci la 5 dimineata dupa care a mai dormit o ora si basta frate... asa ca sant cam somnoroasa ca ... de, de la 6 aveam chef mare de joaca si vorba...
etele va pup si mai vorbim
daca ma lasa sefa - mai vin aici sa va mai scriu
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
mihacarm2002 spune:
Teodor~Ioan (Alinuk)
Amon~Mateus (Bits)
Sa cresteti sanatosi si voinici! Sanatate, rabdare si intelepciune si mamicilor voastre!
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze