Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

a facut kaka iarrrrrrrr......va dati seama dupa 2 luni are 2 scaune fara ajutotul meu...nu imi vine sa cred..sper sa o tina tot asa

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Bravo Anis! Pana la urma i-ai dat ceva? Milchzucker? sau cum de a facut singurica?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anis

bravo!! ..poate este efectul cu delay al remediilor homeopate

Vorba lilicai ce-o sa ne mai amuzam mai tarziu cand ne vom aminti cate felicitari si bucurii pt un amarat de kkitza!!!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

uauuuuuuuuuu

a venit un nene la usa si ne-a adus alocatia!!!!!
200ron

si cand ma gandesc ca era cat pe ce sa nu-i deschid crezand ca e vreun gunoier..

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

quote:
Originally posted by alinuk

uauuuuuuuuuu

a venit un nene la usa si ne-a adus alocatia!!!!!
200ron

si cand ma gandesc ca era cat pe ce sa nu-i deschid crezand ca e vreun gunoier..

poveste de bb
/b]

nu am mai intrat ca am tinut-o tpt intr-o chefuiala v-am zis ca mi-am impartit musafirii pe zile si m-am tot chefuit ; am primit asa cadouri frumoase dar cel mai mult imi place4 scaunul prezidential si o lampa super super e asa misto sa fie ziua ta

lilica joi avem programare la oftalmolog ; de sambata a inceput sa-i curga un ochisor nu e rosu nu e umflat doar curge o chestie galbena , i-am pus laptic de la mine si pare ca i-ar trece

v-am spus ca am luat si eu punga minune ( dupa ce m-am certat cu duduia de la farmacie care nu voia sa-mi dea punga ca cica nu e ptr colici )ei bine in prima seara doarme copilu de la 11 pana dimineata deja incepusem sa lucrez la statuia lui monu din fata blocului de fericire ( ca ne-a dat si noua pontu )dar a doua seara nimic nici un efect a urlat domnule de la 12 la 2 noaptea de m-a capiat imi venea sa ma arunc pe geam si ii zic sotului iao si tu putin ca merg sa fac un dus ca nu mai pot ( am tinut-o tot in brate ca nu se oprea din urlat si are 6 kile nu e chiar usurica ) si cand vin din baie copilu era in patut urland vanata si sotu senin lasa ca nu pateste nimic ; m-au apucat toti dracii eu nu stiu cum poate sta asa sa o auda urland in halu ala ca mie mi se rupe sufletu cand o aud

ma duc ca se mataie sa-i bag suzeta in gurita
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

[b]adela de alexia maria
( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

acu vad ca am ditamai carecterele si habar nu am de ce
sper ca nu ma injurati nu e vina mea ( sau mai bine zis nu e cu intentie )

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

Ochisorul nu mai este umflat...dar bineinteles ca nu am scapat de secretia aia urata.Am fost si la dr....dam nettacin in continare.Mi-a explicat cum ca exista o membrana pe nas in jos pe unde ar trebui sa alunece lacrimile si aceea membarana nu s-a rupt...din cauza asta se face si infectia...prin masaj ar trbui sa fortez membrana sa se rupa...daca nu,asjungem la interventie chirurgicala care e simpla, cica.

Ylilimic, eu mai spal obrajorii cu ceai de musetel sau ser fiziologc(asta e mai scump)
Loredana, asa sunt si la noi mucisorii...undeva spre gat....de vazut nu se vad in nari...dau cu ser fiziologic, altceva nu fac nimic...cand se mai zareste vre-un mucisor il iau cu un betisor de ureche.
Cu decalotarea ne-a zis pediatru ca la fiecare baita sa tragem putin de putzulica pana la roseata...eu nu am ineput inca operatiunea...nu stiu ce sa fac daca sa las de la sine sau sa fortez eu...am tot citit si eu ca m-am zapacit
Anis, sanatate multa!La noi in cazuri d-astea vine medicul de familie acasa....contra cost bineinteles
Laura, asa a patit sora-mea cu ala micul al ei....dupa vaccincateva zile plangea continuu....posibil ca s-a speriat.

pupulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

...am facut o ciorbica de fasole....am voie sa mananc daca alaptez?? ca salivez la ea de numai...

Mergi la inceput

Feteleeeeeeee,

bb Teo sta precum bebelutzii aceia din reclame

prima data cand imi cer drepturile

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

pako, fasolea baloneaza! Acum, depinde de bb!

Alinuk, nu se vede poza!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput