***LA REDOUTE(7)***
Raspunsuri - Pagina 3
miki68 spune:
fetelor, referitor la golirea neautorizata a cardului. Pe mine, dupa ce am lansar comanda, m-a sunat un gicutza de la ABN AMRO (de unde era cardul cu care am facut plata) si m-a intrebat daca sa autorizeze plata in suma de ... sau nu. La voi nu se intimpla la fel?
cristina d.
madau spune:
Haideti mai fetelor ca la mine si-a revenit situl..acum merge brici.
Paula cardul poate fi si il lei, isi fac ei conversia automat..am inteles ca la cursul Reuters (cica asta se foloseste ptr plati online). Trebuie sa-ti faci cont mai intai, alegi produsele si le bagi in cos, apoi platesti. daca te incurci..ne mai intrebi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
cin spune:
Claudia, intamplarea asta mi-a taiat cheful de alte comenzi... oare mi-or da banii inapoi pt cele doua colete nesosite??
Aissa, tu le-ai scris mail? iti retrimit produsele?
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
claujro spune:
Doamne ajuta sa fie o eroare de-a lor si sa-mi vina comenzile...poate sa-mi vina si 4 camasi la fel (ca repetai comanda si vad ca mi-a luat-o si pe asta, desi tipa aia zice in mail ca NU), ca nu ma supar, numai sa-mi vina...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Claudia punem pariu ca iti vor debloca banii sau vei mai primi odata produsele? . Ca au mai fost probleme cu produse platite, care apoi n-au mai fost disponibile si au bagat banii inapoi pe card. Sau uite de ex la Aissa sau Lavi..le trimit banii inapoi..io zic ca-s seriosi
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
claujro spune:
Va mai pun o data mailul, poate intelegeti voi mai bine:
Hi,
It is your order on February 28th which has been cancelled. Your credit card has not been charged. It seems there is a problem with your card because your replace this order today but once again the payment is on delivery. Is it the first time you used this credit card online ? Would you indicate by fax to my intention your credit card number with the 3 last digits back and expiry date in order I made inquiries with our specialized department with the credit cards. Because when I consult your file there are other orders with payment on delivery. My fax number is 33 3 20 24 73 94. Indicate your client n° . It is not secured at my e-mail address.
Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Mailul chiar e dubios... de la ce adresa de mail ti-a venit?
o floare pt doamne
Jasmine spune:
Aoleu mama,ce-i aici?Am lipsit in dimineata asta si ce gasesc?
Claudia,si eu cred ca lucrurile se vor lamuri.Nu-i vad facand magarii.
Am verificat si eu acum si la toate comenzile mele de pana acum scrie la plata "Carte bancaire".
cin spune:
Mie nu mi se pare normal sa-ti solicite toate datele cu care oricine poate face plati online de pe cardul tau....
o floare pt doamne
madau spune:
Claudia nu le da nici o data de pe card..eventual da-i reply sa anuleze comanda asta de care zice ea..si sa o dai tu din nou zilele viitoare