***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

fetelor, referitor la golirea neautorizata a cardului. Pe mine, dupa ce am lansar comanda, m-a sunat un gicutza de la ABN AMRO (de unde era cardul cu care am facut plata) si m-a intrebat daca sa autorizeze plata in suma de ... sau nu. La voi nu se intimpla la fel?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Haideti mai fetelor ca la mine si-a revenit situl..acum merge brici.
Paula cardul poate fi si il lei, isi fac ei conversia automat..am inteles ca la cursul Reuters (cica asta se foloseste ptr plati online). Trebuie sa-ti faci cont mai intai, alegi produsele si le bagi in cos, apoi platesti. daca te incurci..ne mai intrebi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia, intamplarea asta mi-a taiat cheful de alte comenzi... oare mi-or da banii inapoi pt cele doua colete nesosite??
Aissa, tu le-ai scris mail? iti retrimit produsele?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Doamne ajuta sa fie o eroare de-a lor si sa-mi vina comenzile...poate sa-mi vina si 4 camasi la fel (ca repetai comanda si vad ca mi-a luat-o si pe asta, desi tipa aia zice in mail ca NU), ca nu ma supar, numai sa-mi vina...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Claudia punem pariu ca iti vor debloca banii sau vei mai primi odata produsele? . Ca au mai fost probleme cu produse platite, care apoi n-au mai fost disponibile si au bagat banii inapoi pe card. Sau uite de ex la Aissa sau Lavi..le trimit banii inapoi..io zic ca-s seriosi

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va mai pun o data mailul, poate intelegeti voi mai bine:

Hi,

It is your order on February 28th which has been cancelled. Your credit card has not been charged. It seems there is a problem with your card because your replace this order today but once again the payment is on delivery. Is it the first time you used this credit card online ? Would you indicate by fax to my intention your credit card number with the 3 last digits back and expiry date in order I made inquiries with our specialized department with the credit cards. Because when I consult your file there are other orders with payment on delivery. My fax number is 33 3 20 24 73 94. Indicate your client n° . It is not secured at my e-mail address.

Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Mailul chiar e dubios... de la ce adresa de mail ti-a venit?

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aoleu mama,ce-i aici?Am lipsit in dimineata asta si ce gasesc?

Claudia,si eu cred ca lucrurile se vor lamuri.Nu-i vad facand magarii.

Am verificat si eu acum si la toate comenzile mele de pana acum scrie la plata "Carte bancaire".

Mergi la inceput

Mie nu mi se pare normal sa-ti solicite toate datele cu care oricine poate face plati online de pe cardul tau....

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Claudia nu le da nici o data de pe card..eventual da-i reply sa anuleze comanda asta de care zice ea..si sa o dai tu din nou zilele viitoare

Mergi la inceput