***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, cat ar fi romanul de hot mi-e greu sa cred ca isi risca cineva serviciul pentru un colet. Hai, ca o fi unul sa fure, dar nu cred... Imi amintesc ca parca MAdau ne-a dat codul de la coletul ei si l-am bagat pe Trace it sau cum ii spun, la posta pe site. Si apare cu ora si minutul cand a fost intrat in tara, cand a fost predat destinatarului... In conditiile in care trimiterile sunt electronic inregistrate mi-e fff greu sa cred ca cineva l-a furat pe traseu. Singura temere o aveam la posta mea, la cartier, ca si cum ar fi semnat altcineva pt mine. Dar cum la posta nu au ajuns, nici la mine, nici la lavi, nici la cin....cred 90% ca nici nu au fost livrate sau...cum am mai nou o idee, au fost ambalate gresit si cineva, undeva, s-a trezit cu un cadou format din tricouri, adidasi de copil si pantaloni marimea 50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Deocamdata nu si-a luat nimeni banii inapoi!
Vom vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa ti-a raspuns gagica aia de la ei, sa-ti spuna cum faceti cu banii sau iti retrimite hainutele? Sunt curioasa, sa ne tii la curent

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu, nu am nici un raspuns dar nici nu ma asteptam. Ultimele mesaje le-am scris joi seara, pe site, referitor la ambele comenzi care nu au venit si cum vineri nu le-a mers site-ul nici nu stiu daca aveau cum sa raspunda. Iar vineri seara am mai scris un mail pe adresa de pe care primise claujro mailurile alea ciudate. Maine sper sa imi vina vreun raspuns.
Oricum va spun indiferent ce aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu nu mai tin minte exact ce scria acolo,dar parca nu scria ca merge codul numai pt Taillissime.

Din pacate n-am timp de studiat si testat coduri,ca tare mi-ar placea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

apropos de coduri...desi am citit ca 11584 e valabil pentru colectia PE 2007, vad ca merge si pe colectia toamna iarna 2006 dar tre' sa fie pret neredus

am testat pe fusta asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324105229&documentid=201206&categoryid=22905241&single=&hasNext=1&hasPrev=1

a ajuns de la 40 eur la 24 eur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Am facut niste simulari cu tari membre si nemembre ale UE si cel membre nu sunt detaxate si au taxa suplimentara e 5%,noi care suntem considerati nemembri UE suntem detaxati si avem taxa suplimentara de 10%, este mai avantajos asa.Deci e mai bine pana la urma sa fim considerati nemebri,daca ne usureaza mai putin la buzunar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am testat 11584 si nu merge pe pret rosu.Sau poate pt ca era tot un produs Taillissime...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata
Mai fetelor, asa ma mananca deshtele sa mai fac o comanda, dar cand imi amintesc ca n-am primit celelalte doua colete, imi cam trece cheful. oare a treia oara e cu noroc?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata fetelor !
Si io tot balerini as vrea, dar nu stiu cum o fi cu numarul....la adidasi e clar ca trebuie cu un nr mai mare, dar la restul incaltarilor o fi la fel...? astept sa vina sandalele ca sa ma pot orienta

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput