***LA REDOUTE(7)***
Raspunsuri - Pagina 16
ella_74 spune:
Lorenza,
am pus mai sus 2 rochite ,una din ele avea pret verde si merge codul 11584; ai verificat sa fie din colectia 2007? de ex. stiu sigur ca nu merge daca are pret mini, chiar daca e din colectia 2007, am testat.
n-are cum sa merga doar la mine; nici mie nu-mi merge codul Jasminei, desi nu e personalizat...
ciudat, nu?!
madau spune:
Hello gagici!
Tot la shopping?![]()
Eu vreau sa-i mai comand niste adidasi Mirunei dar astept sa vina comanda din 3 martie intai. Cred ca o sa mai bag pe lista si niste balerini insa nu ma hotarasc pe care
Sa va zic o chestie..am fost ieri in Plaza, am intrat in toate magazinele sportive, la Nike tronau in mijlocul magazinului, la loc de cinste o pereche de adidasi din aceeasi colectie cu ai mei, la MINUNATUL pret de 6 mil
, asta in conditiile in care pe Redoute sunt 130 euro..iar eu i-am luat cu 65
. Am facut comparatii si la restul de produse, mult mai scumpe decat pe site, aproape dublu ca pret. Deci io una raman fidela Redoute-ului
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Nu stiu de ce codurile astea nu functioneaza la fel la toata lumea.
Uite aici :
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5719887&SizeCode=00056&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
jasmine, sigur asta era singura conditie, sa fie din colectia 2007? sigur nu are legatura cu faptul ca este din colectia taillissime ?
claujro spune:
Buna, fetelor! 
Am trecut doar sa va salut.
Si sa va spun ca va admir pentru cat de curajoase sunteti!
Vb maine mai mult acum ne pregatim sa facem saleuri cu toata familia...![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Lorenza spune:
Cred ca m-am lamurit,codul Jasminei reduce produsele Taillisime si codul Ellei si produsele cu pret verde.Eu aveam in cos un produs cu pret verde,dar redus,presupun ca trebuia sa fie verde curat,nu redus!Oricum e bine de stiut in caz ca gasesc un produs cu pret verde sa pot sa folosesc codul!
ella_74 spune:
madau,
si eu am de pe laredoute adidasi ADIDAS decare sunt super incantata si i-am vazut la mall-ul din Vitan cu 3.2 mil, iar eu am dat cred 55 eur.
un lucru e sigur : la branduri sport gen adidas, nike, puma, nu putem sa ne luam teapa de la laredoute.
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Cred ca m-am lamurit,codul Jasminei reduce produsele Taillisime si codul Ellei si produsele cu pret verde.Eu aveam in cos un produs cu pret verde,dar redus,presupun ca trebuia sa fie verde curat,nu redus!Oricum e bine de stiut in caz ca gasesc un produs cu pret verde sa pot sa folosesc codul!
da, in mod cert codul meu nu reduce decat produse cu pret verde dar care nu mai au si alt discount aplicat.
asa cum am zis, am testat codul pe prix mini si nu merge, dar nu l-am testat pe pret rosu...
Lorenza spune:
Totusi,constat ceva,daca Redoutul nu vrea sa se implice in rezolvarea cazurilor,ma gandesc ca unii lucratori de la posta s-ar putea sa sesizeze,numai citind forumul, si sa le dam ideii![]()
Sper sa serezolve totusi,ca altfel,ma retrag
si eu!
madau spune:
Lorenza ce sa sesizeze? Ca isi pot insusi comenzile? NO WAY..ca nu cred ca astia de la Redoute trimit banii inapoi pe comenzile care nu au ajuns si apoi lasa lucrurile asa...ce dracu' doar nu-s tampiti
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
quote:
Originally posted by ella_74
madau,
si eu am de pe laredoute adidasi ADIDAS decare sunt super incantata si i-am vazut la mall-ul din Vitan cu 3.2 mil, iar eu am dat cred 55 eur.
un lucru e sigur : la branduri sport gen adidas, nike, puma, nu putem sa ne luam teapa de la laredoute.
Ba io imi iau daca nu imi ajunge coletul din 7

Acusica nu-i mai vin masura 25 sau vine vara si eu coletul nu-l mai primesc....