Mamici de martie-aprilie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 30
LuizaS spune:
Felicitari proaspetelor mamici 

ce de puiuti au sosit pe lume pe 12 martie !
Sa fiti sanatosi cu totii, norocosi si sa va aiba bunul Dumnezeu in paza lui!
Cria_bv ce faci pe unde umbli? sarbatoresti? LA MULTI ANI !!!! 

sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, NOROC (chiar daca e cu 13 - stiu de ce zic asta) si un bebelus asa cum ti-l doresti!!!!

Eu am fost azi sa fac ultimele analize din secretie vaginala si m-am plimbat putin ca e frumos afara.
Paxela pt tine si mamicile surpriza de azi 

fara superstitii 

ionelac spune:
buna fetelor vin si eu la raport,pana acum am stat sa vad ce a-ti mai scris.
La multi ani celor care sarbatoresc fie ziua de nastere fie venirea bebeilor.
raportez multa somnolenta de 2 zile,nu stiu ce sa mai fac,as dormi non-stop.nu stiu de ce caci noaptea dorm bine,de pe la 12 pana la 9,10.chiar nu stiu ce este cu atat somn.
toate va vaitati ca nu dormiti,ei eu ma vait ca dorm prea mult ma chinui ziua sa fac cate ceva casa nu dorm,a-ti mai pomenit asa ceva,dar acum tot ma duc sa stau un pic in pat caci mi-a amortit funduletul pe scaun la calc.
va pup si multumesc celor care povestesc despre cum a decurs nasterea,poate este cineva cae a nascut la giulesti ,normal.,pana acum am citit numai cezariene si e bine,sper sa fie si la
normal la fel.
sa punem si majoretele la treaba ca poate cine stie :

sherbi spune:
la multi ani, CRIA!
fetelor, si al meu bb sughita f des, de 2-3 pe zi, dar am citit ca este un semn de bunastare al copilului. eu de vreo 5 zile nu-l mai simt f bine pe bb. il mai inghiontesc cu mana si reactioneaza, dar inainte era jucaus rau. eu fac maine 37 de saptamani, si mi se pare cam devreme sa fie inghesuit. merg abia joi la medic, dar stau cu sufletul la gura.
de vreo 2 zile cred ca experimentez si primele contractii dureroase. nu prea imi dau eu seama daca asa trebuie sa fie, avand in vedere ca niciodata nu am avut dureri menstruale. mai degraba le aseman cu durerile de burta pe care le am cand sunt "stricata" la stomac. oricum, sunt f suportabile si de frecventa f mica.
eu azi-noapte l-am gonit pe sot in living. simt ca nu am loc sa ma rostogolesc in pat, iar de intors de pe o parte pe alta pe loc, e greu tare...azi cand m-am trezit, mi s-a facut mila de el.
o sa pun si eu poze cu caruciorul lui bb, ca mai avem pana definitivam camera...
36+ bb david
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
cria_bv spune:
Luiza
La Multi Ani
si tie, sa fii iubita, tot ce iti doresti si un bebe sanatos.
Cria
33+ cu
Vlad
kmi78 spune:
BUNA DRAGELOR!!!
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE CEI DRAGI, CRIA !!!! SI UN BEBEL ASA CUM VI-L DORITI!!!
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR DE IERI 12 MARTIE, ZI RECORD!!!
sa FITI SANATOASE SA VA BUCURATI DE COPILASII VOSTRI, bucurii multe, multe sa va aduca; si sa va umple inimile de fericire si implinire!!!
promit sa mai intru azi; pa
Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI CRIA_BV! SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI UN BEBEL SANATOS! 

Rebiana
36+
Luca Andrei
Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI LUIZA! (am tras cu coada ochiului la ce a scris Cria, ca in listuta nu apare data nasterii) SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE DE NASTERE USOARA SI UN PUIUTZ SANATOS! 

Rebiana
36+
Luca Andrei