Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Felicitari mamicilor de ieri si sa va traiasca puiutii.

La Multi Ani Cria_bv.

Bafta dutelor care se pregatesc sa-si tina in brate.

Ane 39s+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

roxaniciMultumesc mult pt.ajutor!
Astept detaliile, ca trebuie sa-l ajut cumva pe al meu sot!

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salutare gravidute , mamicute si bebelusi.

am venit si eu la raport . dupa o noapte aproape nedormita acum am o stare de somnolenta continua.in rest suntem bine(chiar si cu moralul).

DIANIANA si eu il simpt pe bebe cu sughite .sunt zile in care sughite chiar si de 3ori . dar nu mi-am facut probleme.

Roxanici si eu cred ca Oana stefana a nascut. de fapt am gasit ceva mesaje in care anuntau asta undeva pe la "nasterea unei stelute" . cred ca despre ea este vorba.

DESPRE BAITA si eu fac baie in cada si chiar f des. dar cu apa calie nu cu apa calda . eu ma simpt chiar bine dupa baie.iar de ridicat din cada e raspnzator sotul.ca singura mi-ar fi foarte greu.

Lilidana . vad ca noi urmam. bafta miine sa avem nasteri usoare si bebei sanatosi. uite si niste majorete sa ne ridice moralulu

Miine pe timpul asta poate imi vad puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Felicitari Lilidana , sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos si cuminte foc!!

Am facut aseara o baied in cada super, ba chiar cand am iesit sa ma sapunesc parca incepuse sa ma doara putin burtica dar cand m-am bagat la loc mi-a trecut instantaneu... Mie imi spusese dr sa nu mai fac baie in cada, nicicum cu apa fierbinte, dar cred ca mai fac una, ca imi place mult, si de data asta o sa imi pun si sare de baie, am de aceea relaxanta.
Va si ma duc sa ma intind putin ca am venit de la drum lung si nu vreau sa facem prostioare.
Anaanmaria, majoretele raman valabile.
Lilky parearea mea e ca nu trebuie neaparat atestat de la medicul de familie pentru ca CCMUN 2007-2010 e o conventie intre parti care e obligatorie pentru toti angajatorii, si daca el nu conditioneaza sub ce forma sa fie absolvit cursul de puericultura atunci nici angajatorul nu poate spune ca nu da concediul. Prevederile legii concediului maternal trebuie aplicate daca sotul vrea sa ceara concediul in temeiul acestei legi, dar cum CCMUN contine prevederi mai favorabile, se aplica acestea din urma. Intotdeauna in materie de raporturi de munca aplici ce e mai favorabil salariatului.
Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa pentru ca sunt cam obosita si nu leg prea bine frazele.
pentru toata lumea!!!

Diana 33+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani!!! Cria sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si mancacios si sa te bucuri de el

roxana 38+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

Lilidana iertare acum am vazut catu ai nascut deja de pe 11martie. ce sa zic ,cred ca nu am nici o scuza .
sa iti traiasca bebe si sa fiti sanatosi amindoi.
si inca odata scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

DIANIANA vezi ca eu in sapt cd am spalat si calcat hainutele lui bebe am nascut!!!Ai grija!!!

DIANA(RAISA) ai vazut poza cu Alexia?

Am si deu fetelor o intrebare pt fetele care au nascut sau care cunosc.CAT TIMP DUREAZA LOHIILE?E vb de scurgerile, de pe urma nasterii?

V-am pupat!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Ane si Roxi va multumesc pentru urari.

Cria33+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Da ma Adina ai o printesica de fata...astept sa mai pui poze sa o vad mai bine

La multi ani Cria!

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput