Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 24
danielle02 spune:
cecilia,eu am baut ceai de ginger indulcit cu miere de albine si multa apa cu lamaie,cand am fost racita.sper sa te faci bine repejor 
mai fetelor...voi mancatzi asa multtt,avetzi o pofta de mancareee,eu as fi in al noualea cer de as putea manca atat!al meu bebe e tare pretentzios.ma tine cu stomacul gol mereu.abia daca pot manca un sandwich.mai ma lasa sa hales fructe si muraturi,ca in rest...as muri de foame.e tare pretentzios...
roxana,
am inebunit-o pe saraca femeie cu pozele mele.nu stiu de ce nu imi face filmuletz,ca am luat o caseta cu mine!
mai am 2 scanuri luna viitoare si poate o sa imi faca atunci!
va pupacesc pe toate!
danielle
12+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
nature spune:
Buna mamici,
Ieri a miscat Matei, adica de ieri am inceput sa-l simt. Destul de rapid, la 15 sapt, la prima sarcina s-a miscat la 18 sapt:)) Doamne, ce senzatie extraordinara!Chiar daca nu o traiesc pt prima data si chiar daca ma intrebam daca o sa fiu la fel de emotionata!
Roxana G, si eu imi pun probleme existentiale, cum o sa ma descurc cu 2, daca o sa il iubesc si pe Matei la fel de mult ca pe Ilinca....Sunt hormonii de vina, cred 
Roxana_G spune:
Eu sunt un pachet de nervi pe cei de la CMU. Desi au zis ca rezultatele sunt gata in 5 zile, pana la urma i-au dat din calculator nevalidate mamei numai TT care cica ar dura de fapt 10 zile lucratoare si nu intelege de ce il cer acuma. Ba chiar calculul ala de risc dureaza 2 saptamani.
Pana la urma i-au dat TT, in care valorile la BHcG sunt mai mari decat normale pentru perioada respectiva, insa limitele alea sunt cam ciudatele. Intre 11 si 16 sapt ar trebui sa fie intre 6140 si 103000, iar eu am 129720. Restul AFP si Estriol sunt ok.
Ce m-au enervat astia, nu va zic. Sabina ai grija cu programarea aia la Badiu ca nu cred ca ai sanse sa fie gata rezultatul in timp util.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
carpatina spune:
Nature... mi s-a facut pielea gaina cand am citit mesajul tau.. Cred ca atunci cand o sa mi se intample si mie o sa plang! Felicitari 
Felicitari si fetelor care au fost la echo si au primit vesti bune! Ma bucur pentru voi 
Roxana, limitele alea sunt in functie de varsta mamei sau sunt "universal valabile"? Eu zic ca e ok... cand il suni pe doctor?
10+
Vestea noastra!
Roxana_G spune:
Carpatina, nu sunt dupa varsta mamei, sunt numai legate de nr de sapt. Calculul ala de risc in functie de varsta mamei si dimensiunile lui BB este cel care e gata peste inca 10 zile. Adica sa mor eu de nervi si de griji pana atunci. Deja am dat apa la soricei, mai bine refuzam categoric testul ca oricum nu inseamna absolut nimic.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
carpatina spune:
Draga de tine... sigur ca nu inseamna nimic... Si pana la urma nici rezultatele pe care le ai deja nu inseamna nimic rau...
Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Stiu cum e sa stai in tensiune si sa astepti, dar, si daca te agiti si daca nu, rezultatul o sa fie acelasi. In locul tau m-as gandi ca masuratorile au fost in regula, si as astepta cu incredere calculul de risc. Care, o sa vezi, o sa fie "in limite".
Hai fruntea sus! Si concentreaza-te sa-l simti pe micut miscand... sa ne povestesti 
10+
Vestea noastra!
alyx spune:
pai de ce plangi Roxana? ca sa-i faci rau micutului?
linisteste-te. Stii foarte bine ca acest test este doar orientativ. Si oricum cel care ti-l poate interpreta este doctorul ginecolog. Nu face ca mine ca ai vazut in ce stareeram acum cateva zile din cauza analizelor cu care ma speriase medicul de familie. Calmeaza-te si ai grija de tine ca indiferentde rezultat oricum nu rezolvi nimic acum. Sora mea (care mai are un pic si naste) cand am intrebat-o daca a fcut tot felul de teste mi-a spus ceva de genul: si daca aflu ca ceva nu e inregula parca ce-mi face medixul?imivindeca copilul in burta? nu tot tre sa astept sa se nasca? Si inclin sa cred ca are dreptate. Sunt foarte bune analizele si e o chestie care tine de civilizatie sa te controlezi dar parca uneori mai si exageram cu analize si toate gandurile negre.
Scuze ca am scris asa mult, dar nu vreau sa fii trista pentru ca tu in general imi pari o fgire tare si optimista. Fruntea sus.
Happiness_4_us spune:
Roxana, Slippers 

!!!!!!!!
Cand am vazut cat a mancat Slippers ieri am ramas oripilata.
Pai eu am mancat ieri dimineata cacao cu lapte + paine cu unt, la pranz supa crema de ciuperci si seara ciorbitza acra acra de cartofi, iar intre mese o banana si un mar cu biscuite. Iar seara evident, inainte de somn, vomit tot.![]()
In rest oricat as vrea eu sa maninc, nu pot.
Nu stiu cand oi redeveni "zdravana" cum eram, cand mancam de toate si nu aveam nimic.
Nana,
13+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
AndreeaManea spune:
Buna ziua mamicilor,
Si eu sunt o viitoare mamica care acum e un pic nelinistita. Sunt in 10 saptamani iar conform ecografiei facute aseara sacul amniotic are 11 saptamani. Doctorul meu mi-a spus ca nu este nimic grav, ca sa nu ma ingrijorez dar eu nu ma pot linisti. Mi-a zis ca cel mai bine vedem la ecografia de 12-13 saptamani, adica la sf lui martie, dar pana atunci mai e mult si vreau sa va intreb pe voi poate stiti ceva despre asta. Curios este ca la prima ecografie, facuta pe 1 martie, cand am facut-o la doctorul ecograf specializat, mi s-a spus ca totul e in regula, ca e bine si sa revin la 12-13 saptamani.
Va multumesc pentru sprijin,
mandarinutza spune:
Marushka, rezultatul tau de la urocultura cred ca inseamna ca nu ai nici o infectie urinara, deci ar fi ok. 
14+ Mandarinutza