Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Neatza si de la mine burticilor!

Eu am trecut azi sa-mi iau unele analize de la laborator si parca toate dupa "descifrarile" mele sunt in limite normale. Insa am inteles mai putin analiza cu urocultura unde scrie sub 1000 UFC/ML si la VSH/FIBRINO scrie UM 14 mm/h oare ce vrea sa insemne asta? Am dat la cautare si pe internet dar nu pot sa aflu nimik si nici nu stiu sa le compar pentru ca nu am nici o valoare de referinta normala. Poate cineva sa ma ajute cu "talmacirea" lor pana ajung la doctor?

Inca ceva, cind mergi la eco morfo-fetala de obicei masurarea pliului nucal intra in asta sau trebuie sa ceri separat, la fel e si cu IR-urile sau sunt incluse in morfologia fetala?

RoxanaG bine ca te-ai mai linistit cu TT. Am si eu o intrebare referitor la asta. Triplul test se face de la o anumita varsta in sus sau obligatoriu pentru toti? Eu ma intreb daca si la mine va fi nevoie sa il fac avand in vedere ca am numai 21 ani ?

Merci pentru eventuale raspunsuri.

Taniusha 12+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Roxana te rog sa nu te mai stresezi cu rezultate la test ca va fi bine totul. Uneori ma gandesc ca daca tot gandim negativ atragem ghinionul. stai linistita si o sa vezi ca totul e ok. Noi suntem langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Apropos de mancare, astazi am mancat o multime, deja cereale cu cacao, o ciorba si un twix. Twix foarte nesanatos, sa nu faceti ca mine. Eu oricum nu prea poftesc la dulciuri insa azi am facut prostii. Dimineata ma panicasem la cantar, insa eram constipata de vreo 3 zile si umflata de la retentie.

Haideti ca divertisment sa va zic ce am mancat ieri, sa comparati si voi si sa va linistiti ca nu mancati asa mult:

cereale cu lapte (adica Nesquick)
iaurt de baut
ciorba de legume
o felie de quiche lorraine (micuta insa, cu sunca, ou si branza)
niste coliva
niste paine prajita
snitzel cu salata verde
un pahar de lapte

Eeee, ce ziceti? Ideea e ca eu cam asa mananc de regula, de aceea nu e de mirare ca nu sunt "manechin".

Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

buna,
Nu am mai intrat zilele astea, iar acum imi este tare greu sa citesc tot ce ati scris.
Eu pot spune ca am RACIT. M-am trezit ieri dimineata cu o stare da rau si cu ''nasul umflat'', asta este am plecat la servici,dar n-am reusit sa rezist mai mult de o ora. M-au trimis colegele acasa, aveam si putina febra si ma durea capul. De febra am scapat repede dar azi parca este mai rau, sunt ametita si am un nas................ , ma mai ustura putin si gatul.
Care ati trecut prin aceasta situatie spuneti-mi si mie ce ati facut. Mi-ar fi de mare ajutor parerea voastra.Multumesc
Pupici pe burtici

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cecilia eu am bagat mult ceai cu lamaie si miere, oscilococcinum si propolis cu vit c. nu a trecut prea repede dar a trecut.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

eu am luat (conform indicatiilor medicului) eferalgan cu vitamina C si picaturi de nas pe baza de apa de mare
si mai mananc multe fructe si beau ceaiuri cu miere si lamaie
inca nu mi-a trecut raceala, dar s-a mai ameliorat

TOMITZA
13+
bebelushu'

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna ziua si de la mine.

Se pare ca azi nu e ziua mea cea mai buna. De doua ori am incercat sa scriu de dimineatza. O data a cazut curentul, si a doua ouara a picat serverul. Ma incumet sa scriu a treia oara. Poate o fi cu noroc.

Cecilia, sambata seara imi curgea nasul ca la balamuc, ma durea capul si aveam o senzarie de cap infundat. Am luat Oscilococcinum inainte de culcare si duminica dimineata nu mai aveam nimic. De obicei nu prea are efect la mine, dar acum a fost OK. Cred ca secretul este sa il iei imediat ce simti simptomele.

Roxana, ce ai scris acolo e tot ce ai mancat ieri? Daca e asa, sa stii ca mananc de trei ori mai mult ca tine! Hai sa-ti spun ce am mancat ieri:
-dimineata inainte sa plec spre gradi am balotat un sfert de pizza quatro formaggi facuta de cu seara
- pe drum de la gradi spre birou de obicei opresc la Primavara si-mi iau croissante calde cu unt. Mananc doua sau trei inainte de a ajunge la birou. ieri am mai mancat si un mar.
- pe la 10 m-a rupt foamea si am mancat trei crenwurst-i fierti de acasa si incalziti la microunde.
-pana la pranz am mai balotat si o punga de grisine cu juma de kil de lapte batut
- la pranz am mancat o salata din aia ca la Mac (dar facuta de mine) cu doua snitele de pui cat palma
- pana am plecat spre casa am mai mancat doua banane si un borcanoi de compot de visine
- acasa am halit un castron jumate de ciorba
- si am incheiat apoteotic cu un diplomat si doua portocale.

Si cam asa mananc in fiecare zi. Daca nu mananc cand simt ca ma roade foamea, ma ia o greata de nu-mi mai revin toata ziua.

In alta ordine de idei, sunt turbata. Diseara am programare la control si am niste emotii... N-am patit in viata mea asa ceva! N-am dormit azi noapte, sunt un pachet de nervi si imi simt inima in gat. Of! Sa treaca odata, sa-mi fac si TT-ul ala si sa scap, ca mi-am tocit nervii deja!

Ana 14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Taniusha, eu am 31 de ani, medicul meu considera ca necesar TT oricum.

Cecilia, eu am luat vit C, ser fiziologic, Homeogene pentru gat.

Alina, multumesc de incurajare, sper sa fie bine cu TT, am trimis-o acum pe mama sa ceara buletinul de analiza chiar si nestampilat.

Rox 15+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna ziulici si de la noi burtici

am fost la scan,bebe e mai mare cu o saptamana,are manutze,picioruse cu talpitze micutze micutze,inimioara ii facea bum-bum-bum,dormea de zor si dintr-o data s-a intins.era somnoros!am zis la sora aia care mi-a facut scanul ca vreau 10 poze,va datzi seama ca ma intrebat saraca de vreo 2-3 ori daca tot 10 vreau!
ce sa mai?m-am indragostit nebuneste de bebelusul meu care e leit taicasu`
roxana

danielle 12+
pozici
http://bd.lilypie.com/WvD8O.png

Mergi la inceput

Ana, asa e cui ghinioanele, azi e marti 13.Si taman bine vreau sa vad acum rezultatele la TT. Hai succes la control, o sa fie bine, nu ai de ce sa ai emotii. Cat despre mancare, ce e drept e putin mai mult ca mine. Si eu mananc foarte des, si tot asa am arsuri rau daca nu mananc, insa e vorba de ce anume mananci. Uite pana acum am mancat 2 ciorbe cu zeama de varza, cereale cu lapte si un twix. Insa sunt plina. Mai am la pachet un snitel cu salata pentru mai tarziu si sper ca ma opresc aici.

Danielle, felicitari pentru vesti, ma bucur mult. Eu inteleg de ce ai cerut poze, si eu ma uit la ale mele mereu mereu si sunt convinsa ca BB seamana cu mine.

Rox 15+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput