Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Va rog sa treceti si la mine data nasterii: 27.09.1975. Multumesc.
Bee, uitasem sa iti zic, am ras de expresia ta cu manechinele, de mi-a trecut si grija cu greutatea, zau asa. De fapt posibil ca de aici sa mi se fi si agravat stressul cu greutatea.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxali spune:
Roxana e normal sa te ingrijorezi...cred ca toate santem in aceeasi situatie...si hormonal santem mai incarcate si deci avem o stare de neliniste si agitatie, santem mai plangacioase...de si noi ca fetili.
Dupa ce-am nascut deja am injumatatit cei 26 kg, dupa si mai repede , nopti nedormite, plimbari cu carutu(ca de in pat nu dormea), dupa 2 luni eram la munca...cred ca-ti dai seama.
Nana , cred ca ai baiat...si eu cand vomitam, ti-am spus ca 5 luni rauuuuuu, imi apareau iritatii, iar treptat m-am schimbat total buze umflate, iritata, pete...toata lumea imi spunea e baiat, iar eu numa sanatos sa fie.
toate gravidutele
Ali
Roxana_G spune:
Sabina,
multumesc mult pentru raspunsul detaliat, esti o scumpa. Am lasat sa iti raspund in mesaj separat ca era mult de zis.
Cred ca e normal sa ne facem griji de BB, e dificil sa nu stii mereu ce se intampla acolo inaintru, insa data trecuta eram mai linistita. Si cred ca ai dreptate si povestile de pe forum, am cam citit numai de probleme, recunosc. Data trecuta pana la 5-6 luni nu am vrut sa citesc nimic pe forum, decat articole si informatii.
Legat de prounerea sotului tau, sa stii ca am ras, dar sincera sa fiu eu i-as propune de la mine asa solutie, si acum pe sarcina nu numai dupa.
Oricum data trecuta am avut si noi oarece probleme cu revenirea, pentru ca am avut eu un mic blocaj psihic cum ca o sa ma doara si ca atare mi se contracta local un muschi care chiar durea ca naiba. Imi era si jena sa ma mai plang la medic, pana la urma s-a prins el care e problema si a recomandat multa practica si relaxare. ![]()
Alex se bucura si ea de fratior, in Carrefour tot voia sa ii cumpere hainute si eu am rugat-o sa asteptam pana iese BB. I-a ales ea body, maieu, etc. Cred ca o voi lasa sa ii le aleaga ea pana la urma, sa se bucure. Azi ii ziceam lui tati ca nu mai simt bb si ma ingrijrez, ca promitea sapt trecuta sa fie agitat ca fie-sa. Si cum el nu a auzit, i-a tradus Alex: "fraiorul o sa fie agitat ca mine".![]()
TT am facut la Arcul de Triumf, mi-au zis 4-5 zile maxim ca ar dura. Am recoltat pe 7 martie.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxana_G spune:
Ali, ce bine ca ai slabit asa usor. Uite ca la mine nu a mers, de dormit dormeam, insa plimbari faceam si cate 4-5 ore pe zi, si a mea nu dormea decat miscata. Si totusi...Iar revenirea la serviciu a fost fatidica, adica pe stress m-am ingrasat si mai rau. Acum o sa vedem, incerc sa nu ma mai gandesc cel putin deocamdata.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
printze spune:
Va multumesc din suflet tuturor pentru incurajari si compasiune.
Da, voi fi puternica in continuare si recunoscatoare lui Dumnezeu pentru puiuta mea de acasa, care imi lumineaza zilele si ma face sa mai uit de durere.
Fetelor care ati mai trecut prin asa ceva (sarcina oprita in evolutie) ce analize trebuie sa-mi fac, deocamdata sunt debusolata?
Pupici
marushka spune:
Alehiam la multi ani si bebic sanatos ! 
Apropo de pete rosii, am observat si eu ca imi apar pe fata, brate, piept niste pete rosii punctiforme imediat dupa ce fac baie, oare de ce sa apara ?! De la apa ? Dar dupa 30 - 45 min trec si nu mai am nimic.
12+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
alyx spune:
Roxana multumesc ca mi-ai raspuns. Parca ma mai linistesc atunci cand vad ca sunt de fapt simptome oarecum normale pe care le mai au si alte fete. Oricum tu esti o draguta ca raspunzi la fiecare. Nici nu stii ce mult face.
Acuma haideti sa va distrez cu ceva,Stiu ca s-a mai discutat zilele trecute problema cu sexul in aceasta perioada. eu fiind abia la inceput de sarcina, mai exact aproape 8 saptamani, nu prea am chef de sex. probabil o fi si din cauza modificarilor hormonale, a utrogestanului pe careil iau sau a grijilor pe care mi le tot fac.
partea ciudata rau (si totodata comica) e ca am ceea ce nu aveam nici in adolescenta....vise erotice
. daca va puteti imagina asa ceva. acu n-ar fi chiar asa rau, dar pe urma ma trezesc si dupa cateva miute imi dau seama ca de fapt nu am chef de sex. Spuneti si voi daca sunt normala. Oricum, parca de cand am ramas gravida visez mai mult decat inainte si foarte variat. in acceasi noapte am vise frumoase, cosmaruri si...vise erotice.Asta e. astept sa vad cat o tine.
ancasilv spune:
quote:
Originally posted by marushka
Apropo de pete rosii, am observat si eu ca imi apar pe fata, brate, piept niste pete rosii punctiforme imediat dupa ce fac baie, oare de ce sa apara ?! De la apa ? Dar dupa 30 - 45 min trec si nu mai am nimic.12+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Si eu am problema asta, chiar de inainte de a ramine insarcinata. Pina nu dau cu crema nu trec si nici atunci de tot. Eu nu am gasit nici o solutie, am presupus ca e de la apa si cam asta e. Mie imi apar pe piept, brate si partea superioara a spatelui. Daca afli vreun remediu spune-mi si mie.
Poze nunta...
anca
+8
Terrapin spune:
Roxana G intr-adevar MegaShop este corpul mai mare cu 3 etaje. Standul respectiv este la parter, are numarul 340 sau 430( am crezut ca tin minte dar am uitat). Compleul pe care mi l-am luat eu este format din pantaloni gen blugi ( dar material subtire) cu banda elastica din bumbac si snur, iar sarafanul este din acelasi material dar combinat cu un alt tip de material, o panza mai subtire, colorata. Erau foarte multe combinatii, toate dragute.
12+
danielle02 spune:
buna ziulici si de la mine burticutze!
roxana iti raspund eu:
chorionic villus sampling (CVS)
This test is usually only available in large hospitals, but smaller units are able to refer to these units if necessary. It also tests for chromosomes and can test for genetic disordes if requested. It does not give information about spina bifida.
CVS can be carried out earlier than amniosintesis, at around 11 weeks, but may carry a slightly higher risk of miscarriage, at about 1-2%. Women at risk of having a child with and inherited disorders, such as cystic fibrosis, sickle cell, thalassaemia or muscular dystrophy, may accept the increased risk of miscarriage in order to obtain an earlier diagnosis.
The test takes 10-20 minutes and may be a little uncomfortable. Using ultrasound as a guide, a fine needle is passed through the woman's abdomen, or sometimes a fine tube through the vagina and cervix, into the womb. A tiny piece of the developing placenta, known as chorionic tissue, is withdrawn. Again, the chromosomes in the cells of this tissue are looked at. The results take up to two weeks.
However, some results from amniocentesis and CVS can be available as early as 48 hours. This is offred privately in some areas.
If you feel the test would be helpful, talk over the matter carefully with your GP or midwife early in your pregnancy or before conception, as well as with your partner or a close friend.
roxana si eu am dureri de cap care ma termina.imi vine sa imi smulg capul de pe umeri.asa tare ma doare
cat despre sare,as manca cu lingura,dar mii tare frica.nu e buna!
sa stii ca si eu am griji de astea,nu esti singura.deja am inceput sa am numai mofturi,sa il ignor pe sotzul meu,dar el saracul ma intelege,stie ca nu sunt eu de vina.acum,a mai scapat de gura mea.munceste in alt oras si vine vinerea sau sambata acasa.
cat despre bebe,am zis ca vine asta si urmatorul e deja in plan.mai vrem unul
te pupacesc si nu te mai chinui atat,o sa il iubesti si pe al doilea cum l-ai iubit pe primul.sunt sigura!
missy dragutza,eu am niste vise de ma trezesc plangand.am visat intr-o noapte ca am cazut intr-o apa adanca si nu puteam iesi.nu stiam sa inot si pluteam asa.cate si cate vise...mama ma invatzat sa zic" trecanduse o data cu noaptea"
afibebe mie mi-a zis moasa ca nu am voie inghetzata fiindca e facuta cu ou crud.si mi-a tras o mare atentzie supra ei.
alehiam 
printze
imi pare tare rau iubita.offff
nu ai avut nici un simtom ca s-ar fi oprit sarcina?nu ai simtit nimic? sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste si sa ajungi in curand la odisee! 
nana, si eu cred ca o sa aflu ce e bebe pe la 20 saptamani.
maine ma duc la scan,abia astept. te pup si sa dea Dumnezeu sa iti treaca repede gretzurile.
danielle
11+
pozici
http://bd.lilypie.com/WvD8O.png