Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, m-a innebunit Iospu cu numele.
Eu habar n-aveam pt fetita.
Acuma, daca la 16 saptamani se confirma fetita va fi Anastasia.
daca va fi baiat, e Iosif Gheorghe .
Nu radeti, sotul vrea doar Gheorghe, cica nume romanaesc(ma rog grecesc) , abia l-am obtinutb pe Iosif, nu stiu dece se incapataneaza asa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, si mie imi plac numele romanesti. Si sotului meu la fel.

Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Aoleu, sa nu uit. Pe langa ca am inceput sa retin lichide, probabil de la sare, mai am o problema. Bine, si retentia e o problema, ca la prima sarcina eram film de groaza, de la 24 de sapt eram super umflata, incat mi se invinetise pielea de cat era de intinsa la glezne. Si m-am desumflat complet abia la 6 sapt dupa ce am nascut.

Revin la problema. Imi amortesc picioarele, labele. Poate e de la coloana, oi fi prins vreun nerv, pentru ca de la sarcina e cam devreme sa cred ca apasa. Mai simt usor si la maini la incheieturi, insa labele picioarelor amortesc mereu. La prima sarcina am avut probleme cu mainile la un moment dat, se numea "tunelul carpian" insa cand s-a lasat burtica a disparut si problema. Nu stiu ce sa zic de amorteli la picoare insa. Voi aveti sau ati avut asa?

Rox 15+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

BUNA TUTUROR MAMICILOR
bun venit celor noi si felicitari dragi tuturor celor care au aflat deja ce vor aduce pe lume.
desi avem mai 15 saptamani noua doctorita ne-a spus ca pana la 20 de sapt nu putem afla ce va fi.
probabil ecograful e de prea vechi.
habar n-am.
noi inca ne simtim rau. e drept nu zilnic dar si cand ne e rau ne e si sunt ft slabita.am slabit vreo 8 kg si simt ca nu mai am nici o putere.
de cateva zile am inceput sa mananc ceva mai bine.
am un drag la mancat ridichi de as cumpara toata piata.
ROXANA draga si pe mine ma doare capul destul de des.am observat ca e de la tensiune.e prea mica.am avut 10 cu 7.4 de fiecare data cand ma durea capul.
Zilele trecute mi-am trecut mana peste burtica si am simtit dupa vreo 30 de secunde nistei batai rapide ale inimioarei.oare o fi a mea sau ce oi fi simtit?
va rog nu radeti de mine dar sunt dezorientata.
abia astept sa miste bebita.

of cat as mai scrie dar nu vreau sa va plictisesc.
va pup pe toate si sper ca de astazi sa intru mai des.tare dor mi-a fost de voi.

o duminica minunata tuturor,

AFIBEBE 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Roxana draga si eu am avut niste furnicaturi groaznice la gezne si la degetele de la picioare.desi calciul la analize mi-a iesit in limita normala doctorita mi-a spus sa mananc zilnic un ou fiert si sa beau o cana de lapte- doar ca aceasta din urma nu e posibil pt ca nu am suportat laptele in vita mea.
dar mananc ou si telemea de oaie iar seara ( seara de seara) sotul imi face masaj la maini la picioare si la spate.
sincer multumesc lui Dumnezeu nu am mai avut probleme.
mi-e si groaza sa ma gandesc cand imi amorteau ce durere imi lasa pe urma.

sper sa-ti fi fost de folos.

AFIBEBE 14+

Mergi la inceput

Afibebe, multumesc de raspunsuri. Poate ca e si la mine de la tensiune, eu am mai mereu 9 cu 6. Si am observat ca am un flux sporit de sange, sa vezi la analize cum tasnea de abia am oprit sangerarea. Cat despre picioare, mare dreptate ei. Eu am lipsa de calciu maricica, a iesit la analize, insa dr a zis sa nu iau inca supliment. O sa beau mai mult laptic. Cat despre BB, batai scurte si rapide am mai simtit si eu la un moment dat, posibil sa fie bb, insa nu inimioara, ci vreo pedalare ceva.

Rox 15+

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
SI eu mai rarutz, ca am in continuare treaba cu "ratzustele mele" (vorba vine, dar mamele cu copii stiu marele "hit", iar cele care n-au avut inca bebei, sigur il vor invata).
MA bucur sa aud de atatea vesti minunate despre bebelusi.
Roxana si eu am avut furnicaturi si amorteli in picioare, toata sarcina trecuta. Seara nici nu puteam sa stau intinsa sa ma uit la TV ca o luam razna. Abia asteptam sa adorm sa treaca. Acum inca n-am simtit nimic, dar astept.
Fetele care inca nu stiu cum e cu miscatul bebelului. La prima sarcina, pe la 14-15 saptamani, aveam crampe usoare in partea dreapta. LA eco am fost chiar cand cu "crampele" respective. Si culmea e ca pe mine ma durea fix unde baga piticuta piciorusele. Nici acum nu-mi explic care era faza. Poate atingea niste terminatii nervoase. Dar de simtit am simtit-o clar la 17 saptamani si imediat a simtit-o si sotul. SI nu e dureros deloc, e minunat. Vezi asa o miscare mica pe burtica. MA intreb daca acum oi vedea vreo miscare sub straturile de grasime acumulate.
Bine ca n-am probleme cu retentia de apa (nici la Ana n-am avut picioarele sau mainile umflate), ca ash muri sa nu mananc saract. SI daca ar fi numai putin sarat n-ar fi nimic, dar zici ca-s capra si ling sare.
la burtici.

Bee 8+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Nu am tensiune mica, tocmai am luat-o si sunt perfecta 12 cu 7. Oi fi racita, o fi de la sinusuri, nu stiu ce sa ma fac, insa indispozitia e clar de la durere de cap.

Bee, pai eu nu rad de sarea ta, ca asa sunt si eu, as manca si cu lingurita. Si ai dreptate cu amortelile, mai rau e cand stau intinsa in pat.

Rox 15+

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Roxana, n-ar fi de mirare da fie vreo sinuzita la ce vreme e la noi. Si eu o mai patesc toamna si primavara. Daca te doare rau (cu senzatie de presiunein zona pometilor sau a fruntii), hrean ras pe o fasa sau carpa si pui pe frunte sau pe obraji (acum depinde ce sinuzita ai: frontala sau maxilara). LA mine merge remediul asta. Elibereaza sinusurile.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am avut carcei la un moment dat, acuma e mai bine.
si eu retin apa imediat de la saraturi, chiar acuma beau ceai de urzica.In sarcina trecuta am baut si un litru pe zi, sau ceai de soc .si a fost f f bine pt picioare umflate.

Si eu am tot 9 cu 6 tensiune in mod normal, si la durere de cap de obicei scade.
Hm, Roxana, se poate sa fie si de la vreme daca esti meteosensibila.
oricum, eu tin minte ca la Sofia tot asa am avut migrene, in luna martie si putin aprilie.

eu am mancat cioco trei zile la rand.....am zis ca acuma 2 sapt fac pauza de dulciuri, poate daca beau 3 litri pe zi chiar sa dau inapoi vreun kil, 2, la sarcina trecuta mi-a zis dr clar sa elimin dulciurile si sa reduc fainoasele daca vreau sa nu iau in greutate, deci nu cred ca se intampla nimica bebelusului.
Am o prietena care luase 22 de kg pana in sapt 38, si a venit mama ei in vizita care i-a taiat dulciurile si painea in rimpul zilei, o lasa doar fulgi de ovaz etc si dimineata la mic dejun paine.A slabit fata 2 kile repede si doctorul a felicitat mama cu initiativa:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput