***LA REDOUTE(6)***
Raspunsuri - Pagina 11
claujro spune:
Si ca sa va mai dau un motiv sa mai lansati inca o comanda, setul de cafea cadou merge si la Aubaines, am bagat in cos niste pantaloni de 5 euro si merge!!!!!!! ![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Ia sa vedeti....peste codul de la Claudia, lasasem prosoapele in cos si ca si cadou aparea setul de cafea, am bagat marele meu of , setul de genti roz....si ce credeti ?! prosoapele au ramas reduse la 9,9 euroi
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Mai, eu la mobila nu ma bag ca se deschide acum Ikea!
34 RONI 5 prosoape eu zic ca merge... De unde iei la banii astia prosoape de aici?!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
io abia am schimbat mobila, deci chiar nu vreau sa ma uit sa ma mai acresc...
nu stiu ce oi fi avut in cap de i-am ceruit parerae si sotului, care desigur a preferat cealalta pereche...oricum p-astea le iau...ma gandesc doar daca e vreo problema cu ele...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
lilupep spune:
Deci omul se vaita aici ca e suparat, ca nu si-a nimerit masurile si voi ce faceti. Vorbiti despre cadouri, cesti, prosopele, reduceri? Pentru ce?
Ca sa ma tentati iarasi, nu? Pai sa va marturisesc atunci ca mi-am comandat iar pantalonii aia, dar mai mici........si okiul meu tot cauta, tot cauta...
claujro spune:
quote:
Originally posted by lilupep
Deci omul se vaita aici ca e suparat, ca nu si-a nimerit masurile si voi ce faceti. Vorbiti despre cadouri, cesti, prosopele, reduceri? Pentru ce?
Ca sa ma tentati iarasi, nu? Pai sa va marturisesc atunci ca mi-am comandat iar pantalonii aia, dar mai mici........si okiul meu tot cauta, tot cauta...
Adica cat ti-ai luat inainte si cat acum? Sa ne facem si noi o idee, te rog...
Edit: nu am mai ras atata ca in seara asta de mult!!!!

Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
quote:
Originally posted by vlada
2 gants de toilette - astea sunt manusi de baie ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Gants e manusa, da. Bey, macar un lucru bun iese din toata treaba asta: invatam franceza...desi e cam costisitor
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Lilupep ce camasa ti-ai luat? Aia de zici ca ai luat 40 si e ok, deci nu se confrima masurile? cat porti de fapt?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
vlada spune:
Gata , pt mine cam atat fuse...deocamdata ![]()
Dar nu va bucurati, ca tot imi fac veacul pe aici...
Andreea si Vlad
Iubirea mea