***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si ca sa va mai dau un motiv sa mai lansati inca o comanda, setul de cafea cadou merge si la Aubaines, am bagat in cos niste pantaloni de 5 euro si merge!!!!!!!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ia sa vedeti....peste codul de la Claudia, lasasem prosoapele in cos si ca si cadou aparea setul de cafea, am bagat marele meu of , setul de genti roz....si ce credeti ?! prosoapele au ramas reduse la 9,9 euroi

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Mai, eu la mobila nu ma bag ca se deschide acum Ikea!

34 RONI 5 prosoape eu zic ca merge... De unde iei la banii astia prosoape de aici?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

io abia am schimbat mobila, deci chiar nu vreau sa ma uit sa ma mai acresc...

nu stiu ce oi fi avut in cap de i-am ceruit parerae si sotului, care desigur a preferat cealalta pereche...oricum p-astea le iau...ma gandesc doar daca e vreo problema cu ele...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Deci omul se vaita aici ca e suparat, ca nu si-a nimerit masurile si voi ce faceti. Vorbiti despre cadouri, cesti, prosopele, reduceri? Pentru ce?
Ca sa ma tentati iarasi, nu? Pai sa va marturisesc atunci ca mi-am comandat iar pantalonii aia, dar mai mici........si okiul meu tot cauta, tot cauta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilupep

Deci omul se vaita aici ca e suparat, ca nu si-a nimerit masurile si voi ce faceti. Vorbiti despre cadouri, cesti, prosopele, reduceri? Pentru ce?
Ca sa ma tentati iarasi, nu? Pai sa va marturisesc atunci ca mi-am comandat iar pantalonii aia, dar mai mici........si okiul meu tot cauta, tot cauta...

Adica cat ti-ai luat inainte si cat acum? Sa ne facem si noi o idee, te rog...

Edit: nu am mai ras atata ca in seara asta de mult!!!!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

2 gants de toilette - astea sunt manusi de baie ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

2 gants de toilette - astea sunt manusi de baie ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Gants e manusa, da. Bey, macar un lucru bun iese din toata treaba asta: invatam franceza...desi e cam costisitor

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lilupep ce camasa ti-ai luat? Aia de zici ca ai luat 40 si e ok, deci nu se confrima masurile? cat porti de fapt?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Gata , pt mine cam atat fuse...deocamdata
Dar nu va bucurati, ca tot imi fac veacul pe aici...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput