***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

A, acu am priceput...deci tre sa comanzi si alea de 17 euroi...

Imi pare rau ca esti suparata, io in afara de 2 rateuri, din care una sigur o fac cadou, deci tot m-am scos, sincer sunt incantata de produse...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by vlada

A, acu am priceput...deci tre sa comanzi si alea de 17 euroi...

Imi pare rau ca esti suparata, io in afara de 2 rateuri, din care una sigur o fac cadou, deci tot m-am scos, sincer sunt incantata de produse...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Nu! Alea le comanzi daca vrei si-ti convine reducerea. Pe mine nu ma intereseaza prosoapele neaparat ci ideea cu setul de cafea de 18 piese. Credeti ca ar rezista transportului pana aici?

Edit: ca sa stiti de ce vb...imediat ii caut pozitia... pagian a 2-a coloana din dreapta, primul de sus...
http://www.ma-reduc.com/reductions-pour-La-Redoute.php

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mama,ce activitate intensa e aici,nu-mi vine sa cred!

Mergi la inceput

Pai banuiesc ca stiu sa le ambaleze calumea, doar or mai fi tot trimis...io am primit in iarna pahare si au ajuns super, erau bagate in cutii d-alea din polistiren expandat ( scartaietoare ii ziceam in copilarie), fixate ff bine

ce culoare e setul de cafea ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Ce repede scrieti!!!
Am mai lansat si eu acum o comanda. Am doua coduri,la mine a mers unul din ele.Mi-a redus cei 6 euro.Codurile sunt. 43222 si 29378.Pote va sunt de folos,cu toate ca eu tot nu am inteles pe deplin cum sa le folosesc,l-am scris la nimereala si a mers cel de-al doilea.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si io zic ca le ansambleaza ca lumea...doar nu ti le dau bucati.
Apropo de bucati...eram la posta data trecuta cand am luat coletul si in fata mea era o tanti foarte suparata care face un retur la Quelle..cica luase o lustra si pe lnga faptul ca nu avea nici in clin nici in maneca cu ce comandase, mai era si sparta. Si nu ca se sparsese in colet, ci ii lipaseau niste bucati din abajur, semn ca asa o trimisesera. Spuneti si voi...ce magari.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Da, merge asta cu setul de cafea...dar oare cum o fi, ce culoare ...o fi bun de cadou la nunta ? asta ca sa mearga cu sandalele...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by vlada

Da, merge asta cu setul de cafea...dar oare cum o fi, ce culoare ...o fi bun de cadou la nunta ? asta ca sa mearga cu sandalele...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Tocmai rontai un biscuitel cam bronzat (s-au cam ars-dar nu mult-sunt mancabili)...si era sa ma inec cand am citit...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Vlada cred ca se refera la banda aceea cu bilute din fata, peste brida. Ca doar aia poate fi banda elastica..zic eu. restul par fixe

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Fetelor nu vreti sa va uitati si pe mobila si decoratiuni? Io am vazut niste fotolii de moare lumea..si curios taxa e aceeasi ptr transport. Oare unde or veni, cred ca la posta din Gara de Nord..cu toate ca..parca le-as vedea pe vacile alea de la OP..cocosate..."poftiti fotoliile doamna"

Mergi la inceput