*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)
Raspunsuri - Pagina 18
cioaca spune:
Vreau si eu sa o ajut pe CHOWPERSA si am sunat colegele mele la munca si vem instocul reanimarii in plus clexane de 20 de mg asta inseamna ca trebui sa fac 3 intepaturi odata.Dar ma gandesc ca in cazuri asa disperate sunt bune si astea cahiar daca inseamna mai mult chin.M-am mobilizat si mai repede cand am vazut ca sta langa mine si chiar in bloc cu socrul meu(sotul meu o cunoaste au copilarit in aceelasi bloc)maine seara sper sa ma intalnesc cu ea sa i le dau sper ca o sa ii fie de ajutor.
Paflo spune:
Chowpersa, trimite-mi, te rog, nr tau de cont la adresa c_florina@yahoo.com, caci, de obicei, ajung tarziu acasa si nu intotdeauna am timp sa citesc tot ce s-a postat. Sau...Andrada, nu faci tu un link cu numarul de cont al Chowpersei pe prima pagina?! sau da un email pe mailul comun!asta pentru fetele care nu sunt asa de active pe forum (din motive obiective) dar care vor sa ajute. Chowpersa, nu dispera, ai sa vezi ca ai sa treci si peste hopul asta si vei avea un bebel sanatos!
Elteka, si pe mine ma chinuie rau de tot simfiza pubiana - parca acum, acum, vrea sa se desfaca! Da-mi, te rog, un link catre documentele de care spuneai ca le-ai gasit pe tema asta (din pacate nu am timp nici sa respir in perioada asta si m-ar ajuta mult sa le citesc, dar nu apuc sa le caut).
Nu stiu daca am fost coerenta mai sus, dar nu am nici rabdare sa recitesc...ma duc sa fac nani. Sunt din ce in ce mai obosita si mai ineficienta. Abia astept saintru in concediu (abia in aprilie
)
Va pup. Somn usor!
Florina 31+ si bebelina Soso
Florina R.
Sobi spune:
Viitoarelor mamici va urez "la multi ani!" pentru 8 martie si sa ne bucuram de bebelusii nostri 

legat de ajutor pentu dana va rog sa postati pe prima pagina cand va intalniti sau nr de card...
va pup si va doresc o zi minunata!
Andreea 24+
Vladut
POZE
dianalaura spune:
E ziua ta, mamico
In dar ti-am adus inima
Si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea!La multi ani mamicilor! E ziua noastra azi!
Uite aici va invit la o felie de tort pe care l-am facut aseara! Pozele nu sunt foarte clare si sunt mici, sunt facute cu camera web!tort 8 martie
Ma duc sa citesc ce ati scris pana acum si revin1
P.S. Aseara nu mi-a mers situl, nici daca incercam sa intru direct pe forum.
diana
29
STEFAN
asa creste bebe
poze
dianalaura spune:
Chowpersa, pune cat mai repede nr de card. Am vazut ca pauly ti-a trimis bani pruin mandat postal, dar daca pui nr de card ne va fi mai usor sa iti punem banii in cont si sa ajunga cat mai repede la tine. Si chowpersa, asta e cadoul nostru pentru tine cu ocazia zilei de 8 martie....nu trebuie sa te scuzi sau sa te simti jenata de noi, pentru ca stiu ca oricand si tu ai face la fel! Nici eu nu pot spune ca stau pe roze cu banii, dar picatura cu picatura..tot se va aduna cat sa iti ajunga tratamentul...Arturana zicea ceva de un alt fel de medicament...nu ai vb cu doctorul tau despre el...incearca si posibilitatea asta...
Te pupam, Diana si Stefy
Andrada, super pulovarasul!
Adinnel, nu ai putea face tu faza aia cu un fel de medicamente gratuite si sa le inlocuiesti cu clexane? Am vazut ca a sugerat cineva acest lucru, si se mai practica..scuze, nu am retinut cine a scris. Sunt asa bulversata dupa ce am citit...sincer nu m-am mai uitat cine a postat, m-am uitat doar la continutul mesajului!
diana
29
STEFAN
asa creste bebe
poze
Motannel spune:
Dianalaura, multumm! Mi-ai luat-o inainte, dar ai fost tare ispirata ... Mi-ai adus un zambet pe chip! Te pup!
Sa aveti mereu suflete de primavara cu aripi de iubire si speranta!
O primavara superba si rabdare in asteptarea marii intalniri cu puisorii din burtici!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
29+,
Teodora
andradap spune:
Fetelor!!!
La Multi Ani!!! 
Sa fiti fericite, sanatoase si in 2 sau 3 luni sa va tineti in brate cei mai frumosi si minunati copii!!!
PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Motannel spune:
Pentru Mone, parca .... sper sa nu ma insel ... primise un mesaj mai misogin ... Cred ca am gasit un raspuns potrivit, desi tarzior:
"Dumnezeu nu a putut fi peste tot, drept pentru care a creat mamele!"
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
29+,
Teodora
andradap spune:
PAflo, o sa fac un LINK pe prima pagina cu date despre CHOWPERSA... Deocamdata nu am si numarul de cont... dar voi pune adresa si numarul de telefon.
Addinel, chiar ai putea face tu schimbul sau s-o ajuti cu o interventie sa se realizeze acel schimb de care pomenea Mary_Lou?
As fi vrut si eu sa dau makr 25 RON (1 fiola)... ca pana luni-marti cand ia sotul salariul mai avem doar 1 milion
pe care sa vedem cum il chibzuim avand in vedere ca sambata plecam si la ziua fratelui si tre' sa-i luam cadou
... dar incerc sa ma imprumut sa dau si eu mai mult!!!
Si eu sunt de parere ca poate ar fi mai bine sa luam fiolele prin ADDINEL... ca asa cu 100 RON poate reusim sa luam 5 fiole, si nu 4 ca in farmacii!!! ![]()
PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
andradap spune:
Fetelor, din pacate azi o sa fiu mai mult cu treaba... si nu o sa am asa mult timp sa stau pe forum 
Oricum, cum am ocazia cum ma voi uita sa vad daca a scris datele complete (con card, etc) ca sa le pun pe prima pag aici la noi...
Va pup si inca o data LA MULTI ANI...
Aaaah sa nu uit:
Alyna24,
ANIVERSARE PLACUTA CU SOTUL
... pe langa urarile de mai sus adresate si tie... ![]()
PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio