*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Danna - o sa vezi ca incet o sa apara soarele si la tine. Si peste 2 luni o sa tii puiutzul in brate.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

chiqui...potzi sa le vezi de`acum...sunt pozele de la before....noi...alea de la after sunt cu burticutza

Mone 29+ Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!
Am reusit sa uploadez cateva fotografii cu evolutia burticii mele! Nu mai sunt singura fara foto pe net!

Totusi am o nelamurire ... eu mi le-am postat in folderul cu numele meu si le-am gasit si in alt folder unde erau mai multe amestecate. E greseala mea? Sau e normal?

Merg sa citesc din urma si mai vorbim!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata m-am intors de la eco. Bebe e ok, chiar mai grasana.
Intepaturile pana la urma cred ca sunt de la statul pe scaun, iar scurgerile sunt normale in sarcina, mai ales ca se modifica secretia. Eu o am putin modificata si am primit ovule. In rest totul bine si frumos.

CHOWPERSA din cate stiu Clexane se gaseste la farmacia de la Fundeni. SUnt chiar asa greu de gasit sunt nu le gasesti compensate? Ma duc sa citesc ce ati scris.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mone, am vazut pozele, parca acuma esti si mai buna! Si sotului meu i-au placut pozele!
mica0307 ma bucur ca e totul bine!

26+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Acum am citit si eu.

Daca nu ne da CHOWPERSA numarul de card pana vineri-sambata propun sa stabilim pentru sambata o intalnire si sa stranga cineva banii. Eu sunt pentru, voi da 1 mil.

Pentru CHOWPERSA. Si eu trebuia/ar trebui sa incewp Clexane. Dr. meu mi-a spus ca mai ma poate interna cate 10 zile/luna in spital ca sa imi dea fiole gratis de acolo. Vorbeste si tu cu dr tau.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Am vorbit deja cu dr.meu si nu ma poate interna Stiam si eu ca se poate interna si binenteles ca am vb. cu el, dar spune ca poate face doar o internare de maxim 4 zile si apoi va trebui sa ma descurc tot singura.
Medicul de familie a incercat si el sa ma ajute dar degeaba.
La Fundeni nu au nici macar o fiola, doar daca le mai ramane de la cate cineva si asta rar.
Am epuizat toate variantele posibile si de aceea am apelat la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica ma bucur ca fetita ii bine,sa-ti traiasca...si sarcina ii ok.

26+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Fetelor,acum am citit si eu povestea trista cu acest medicament si o sa ajut si eu cu 100 ron,maine daca o sa postati un cont,eu virez banii!Imi pare rau ca exista astfel de probleme.
Hai sa incerc sa-ti dau un pont: daca ai cunoaste o farmacista,mergi la medicul de familie,sa-ti de-a vreo 5-6 fiole de gravibinon si 6 cutii de utrogestan(sunt gratuite pt gravide) si in loc de aceste medicamente farmacista sa-ti de-a medicamentul tau(sa-ti calculeze suma).Va spun din sursa sigura ca se poate pt ca am o prietena care face asa,luna de luna si merge!Sanatate multa!

poze cu noi si bebe

Mary 25Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

am ajuns si eu intr-un final acasa, m-am oprit pe la cumparaturi de unde m-a cules pupicu (sotul meu).

haideti sa va spun. la mine la farmacie avem pe stoc 1 cutie de clexane de 0.6 care contine 10 fiole. as vrea sa o iau maine din partea mea. daca vreti, de miercuri incolo ma pot interesa exact cu ce pret putem lua de la furnizor si eventual sa si comandam (persoana de la comenzi e plecata in concediu pana atunci). asa pot eu ajuta, insa va rog sa nu va suparati pe mine, dar nu ma pot ocupa, din lipsa de timp, de strangerea banilor si alte actiuni organizatorice. daca se poate ocupa cinev mai liber de organizare ar fi perfect

pupici pe burtici

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput