PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Ma munstra constiinta c-am trimis acel regim .L-am gasit la alte mamici,am citit prima parte si-am zis sa vi-l trimit si voua.Nu-l terminasem de citit.Eram cam in graba sa intru sa va felicit pt ziua noastra...si-am zis ca e amuzant,dar poate voua nu vi s-a parut.Imi cer mii de scuze,ina o data.Daca apucam sa-l finalizez,cu siguranta nu vi-l mai trimiteam.Pupici
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Gabitza ..eu zic sa nu te mustre constiinta ...
daca cineva a gustat gluma .. bine ...
daca nu ...foarte rau ...
Macar de ziua noastra ar trebui sa ne mai relaxam putin ..
sa ne mai descretim fruntea ....
si de ce nu.. sa ne gindim si la

si daca e cu orgasm fie adevarat ..fie fals ..
e si mai bine ...
E DEMONSTRAT STIINTIFIC
CA FACE BINE SI LA SILUETA ...
SI LA INIMA ..SI LA PSIHIC ..
SI LA SOT
Asa ca din partea mea primesti multe

pentru gindul tau bun 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPER DIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
MADYN spune:
So, fetele ca sa slabim mai repede trebuie sa facem sex astfel
:
Dezbracarea (ei): fara consimtzamantul ei 187 calorii
Desfacerea sutienului: cu dintzii 85 calorii
Punerea prezervativului: fara erectie 315 calorii
Preliminarii: incercarea de a gasi punctul G 92 calorii
Pozitzii: candelabru italian 912 calorii
Atingerea orgasmului: fals 315 calorii
Dupa orgasm:- incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii
Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre: 60 - 69 de ani 2916 calorii
Imbracatul de dupa act: cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii
Lucians
!!!
Intrebare: cum e candelabru italian
??? Ca am ajuns la virsta asta (nu spui careee) si nu stiu
.
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by MADYN
So, fetele ca sa slabim mai repede trebuie sa facem sex astfel:
Dezbracarea (ei): fara consimtzamantul ei 187 calorii
Desfacerea sutienului: cu dintzii 85 calorii
Punerea prezervativului: fara erectie 315 calorii
Preliminarii: incercarea de a gasi punctul G 92 calorii
Pozitzii: candelabru italian 912 calorii
Atingerea orgasmului: fals 315 calorii
Dupa orgasm:- incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii
Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre: 60 - 69 de ani 2916 calorii
Imbracatul de dupa act: cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii
Lucians!!!
Intrebare: cum e candelabru italian??? Ca am ajuns la virsta asta (nu spui careee) si nu stiu
.
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
SUPER TARE MADYN

Cred ca ai ales calea cea mai eficienta pentru
obtinerea de BENEFICII MAXIME dupa o partida de

Gabitza
Sa stii ca si eu sunt interesata de
"CANDELABRUL ITALIAN"

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPER DIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
miti2004 spune:
genie depinde. Lui Alex i-au iesit asa: Un incisiv de sus ( dar nu cei din mijloc, ci cel de langa ), apoi ambii aia de jos din mijloc, apoi perechea aluia de sus, apoi unul din incisivii mari de sus si acum perechea lui.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
V-am trimis un mesaj-surpriza pe mailul comun,de ziua noastra.Subiectul e "La multi ani!".
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
mi-au dat lacrimile la sfarsit ! ce frumos !miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
ralu80 spune:
www.youtube.com/watch?v=TDZras1U2y8" target="_blank">pentru voi
(am furat de la mamici de iulie-august 2007)
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
lucians spune:
Cam slabuta miscarea azi pe la noi! Sa-nteleg ca absentati motivat nu?
Lidia,mami lui Stefanut,tu intotdeauna o zici p-aia buna si...dreapta.Imi placi,sa stii! Esti mereu deschisa tuturor subiectelor si asta ma face sa cred ca esti o fata iubita de multa lume.Fara nici-o exagerare,m-ai surprins placut inca o data si uite de la mine cat mai multe

,ca le meriti din plin.La asta m-am si gandit cu acel regim:sa le mai binedispun pe mamicile care au cazut prada oboselii si stresului,din ziua anterioara(Andreea)si din restul zilelor."Dragi mamici,zambiti va rog!"
Madyn,ti-ai luat notite? Esti o mamica sarguincioasa,sa stii!Uite si pt tine un trandafir,nu ca n-ai merita mai multi
Si ca sa fim mai serioase,ca doar suntem mamici de bebici,v-am gasit altceva care s-ar putea sa va placa mai mult ca regimul de dimineata
Daca mi-as putea trai din nou viata ....
M-as fi culcat sa ma odihnesc atunci cind ma simteam rau, in loc sa pretind ca pamintul se va opri daca eu nu voi fi la serviciu pentru o zi…
As fi ars luminarea roz sculptata ca un trandafir, in loc sa o las sa se topeasca in camara…
As fi vorbit mai putin si as fi ascultat mai mult…
As fi invitat prieteni la masa chiar daca e o pata pe covor si canapeaua trebuie curatata.
As fi mincat pop-corn in camera "buna" si nu mi-as mai fi facut atitea griji din cauza prafului cand cineva vroia sa aprinda focul in semineu.
Mi-as fi facut timp sa-l ascult pe bunicul povestind din tineretile lui.
N-as fi insistat niciodata sa mergem cu geamurile masinii inchise intr-o zi frumoasa de vara, doar pentru ca parul meu a fost proaspat coafat si fixat.
As fi stat intinsa pe pajiste cu capul pe iarba.
As fi plans si ras mai putin privind televizorul si mai mult privind viata.
Dar, cel mai mult, sa am o a doua sansa la viata, as pretui fiecare moment, l-as privi cu adevarat...l-as trai...
Nu m-as mai agita atit de mult pentru lucruri meschine si marunte…
Nu va faceti griji din cauza celor care nu va simpatizeaza, sau mai mult, n-ar trebui sa va intereseze cine ce face…
In schimb, sa pretuim prietenii pe care ii avem si oamenii care ne iubesc.
Sa ne gandim la lucrurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat…
Si la ceea ce facem in fiecare zi sa ne imbunatatim mintea, trupul, sufletul, emotiile."
Cum ne privim pe noi insine la diferite varste?
"Fetita de 3 ani: Se priveste si se vede regina .
Fetita de 8 ani: Se priveste si se vede Cenusareasa.
Adolescenta de 15 ani: Se priveste si vede Sora cea Urita (Mama, nu pot merge la scoala aratind in halul asta!!)
Tanara de 20 de ani: Se priveste si se vede"prea grasa/ prea slaba, prea inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa oricum.
Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede"prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum.
La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum.
La 50 de ani: Se priveste si vede "Sunt eu" si merge oriunde isi doreste.
La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea.
La 70 de ani: Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese si se bucura de viata.
La 80 de ani: Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.![]()
Parca as fi o pasare de noapte...de scriu numai la ore tarzii
pupici la mamici si la bebici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Tinasv1 spune:
La multi ani mamici! Ce frumos, pentru prima oara multe dintre noi incercam acest sentiment. Iubirea lor este neconditionata si ne face sa ne simtim ... regine pentru ei.
Cam tarziu am reusit sa intru si eu, dar asta e, nu prea apuc sa citesc decat seara tarziu dar sa mai si scriu.
Oricum nu vreau decat sa felicit mamicile si sa pup piersicutele.
Interesant masajul Dariei, iar ea este super gingasa, dar as putea sa intreb cum sunt piciorusele de trebuie sa ii faci asa masajul?
Al meu avea pozitia de aducere a labelor spre interior si a trebuit sa ii fac masaj pe partea exterioara a gambelor dar ce ii faci tu Ralu nu stiu cum sunt piciorusele, daca vrei sa mi explici si mie please.
Anunt fetele sfatuitoare ca baiatul meu papa supa fara ceapa mai bine, numai sa contina neaparat carnita sau ousor, altfel e acelasi rezultat
. Azi nu i-am facut nici ou nici carne si nu a vrut sa manance
, dar zilele trecute a fost ok.
Hai ca ma duc si eu la culcare, cat o mai fi de dormit ca acusi se scoala la papa.
Pupici
Tina
larissa_79 spune:
lucians, si mie mi-a placut mesajul tau cu dieta chiar daca nu am apucat sa scriu! M-a amuzat teribil si m-a facut sa ma intreb si eu care e pozitia aia cu candelabrul italian? Mi-a fost rusine sa va intreb sau sa va zic ca nu stiu!
Eu mai nou desi nu respect o reteta stricta de slabit ( dimineata pap ciocolata si acum un mucenic) am inceput sa merg in ritm alert cu carutul in parc si parca parca ma simt mai bine. A si am revenit...cu seara dupa 6 doar fructe. Fi'mea sta doar in picioare..oriunde o pui ea se ridica in picioare iar in patut face ture ture tinandu-se de margini. Cu mancarea tot asa cu mofturi..ii place mazare cu curcan de la Nesttle si cate ceva facut de mine. Dar mancam doar daca avem noi chef. Ce sa facem suntem fitzoasa de mica. Si mai face ceva...isi scoate incalatarile din picoare in drum spre parc de era sa ii pierd papuceii de cateva ori.
Sabana, e ok si pentru mine Bran.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
andreea25 spune:
quote:Multumim
La asta m-am si gandit cu acel regim:sa le mai binedispun pe mamicile care au cazut prada oboselii si stresului,din ziua anterioara(Andreea)si din restul zilelor."Dragi mamici,zambiti va rog!"

.Acu' dc am regimu' tre' sa ma pun Neaparat pe slabit...(04.08.2006)
Ariana 7 luni.