PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Sabana. Pentru unele dintre noi este primul an cand suntem mamici. E un sentiment tare placut.

astazi este ziua femeiei sau a mamei?

pe aici se sarbatoreste doar ziua femeiei. ziua mamei este pe 8 mai, iar a tatalui pe 19 martie ...

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by dana7mi

quote:
Originally posted by Sabana. Pentru unele dintre noi este primul an cand suntem mamici. E un sentiment tare placut.

astazi este ziua femeiei sau a mamei?

pe aici se sarbatoreste doar ziua femeiei. ziua mamei este pe 8 mai, iar a tatalui pe 19 martie ...

www.romania-italia.net

Eu stiu ca in ro sunt ambele pe 8 martie aici de ex ziua mamei este pe 18 martie si azi nu se sarbatoreste nimic. Iar ziua tatalui este pe 17 iunie.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Ma munstra constiinta c-am trimis acel regim .L-am gasit la alte mamici,am citit prima parte si-am zis sa vi-l trimit si voua.Nu-l terminasem de citit.Eram cam in graba sa intru sa va felicit pt ziua noastra...si-am zis ca e amuzant,dar poate voua nu vi s-a parut.Imi cer mii de scuze,ina o data.Daca apucam sa-l finalizez,cu siguranta nu vi-l mai trimiteam.Pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iryn@ spune:

LA MULTI ANI!
Un gand frumos, un zambet, o floare,pentru toate mamicile de piersicutze si nu numai!

Irina, mami de SEBY si IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iryn@ spune:

Ioana81, ai incercat sa fierbi papa pentru Vladimir in oala sub presiune? E mult mai comod si rapid,nu trebuie sa mesteci din cand in cand , pui toate legumele odata cu carnea si intr-o ora (functie de carne) fierb, e mai sanatos pentru ciopil si nu prea ai sanse sa le arzi

Irina, mami de SEBY si IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mamanati da se pune si mersul cu spatele. Dar te rog sa imi zici varsta exacta a piticei ca sa fie mai simplu de trecut. Si felicitari pentru progres.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

La multi ani de 8 martie tuturor mamicilor! Eu nu am mai avut vreme de nimic in ultimul timp, pitica mea ma solicita 100%, cred ca aparitia dintilor e de vina. Am si eu o intrebare: dupa ce sparge gingia primul dintisor, al doilea apare repede sau mai intai trebuie sa iasa de tot primul si apoi apare al doilea? Sper sa fi inteles ce vreau sa spun, dar sunt cam nedormita si obosita. In plus, sunt destul de suparata pentru ca, cu tot tratamentul pe care il face, are in continuare obrajorii rosii si uscati si nimic nu pare sa dea vreun rezultat... Cred ca pana la urma va trebui sa ii fac un set complet de analize sa vad daca e intr-adevar vreo alergie sau ce altceva poate fi...
Doniro super haioasa Daria ta la masaj

Va pup si poate scriu mai incolo ca acum se urla

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by doniro

Fetele, ieri am inceput sa ii fac Dariei masaj pt picioruse (le are un pic curbate si mi-a recomandat medicul un masaj special). Ia uitati ce reactie a avut (numai cu sonor!!!): www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20070307&ctime=174606" target="_blank">ha ha ha

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

no comment !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani tuturor. Va trimit o floare virtuala

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Azi este ziua internationala a femeii, indiferent ca-i mama sau nu. Noi in Ro serbam totul si ziua mamei pe 8 martie.

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Womens_Day

Si aici in Germania ziua mamei este anul acesta pe 13 mai dar este variabila. A tatalui exisa dar nu stiu cand este Sunt de 5 ani si jumatate aici insa pana anul acesta nu am auzit vorbindu-se asa de mult de ziua aceasta. Azi insa au spus peste tot la TV si am vazut ca in unele orase se dau flori pe strada femeilor...si mi-a placut

Monica si Robertel cel istetel
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput