Nasici de 2007! (2)
Raspunsuri - Pagina 23
lulu_boches spune:
Mai am putin pina simbata
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Dory232002 spune:
ilenutza, nici o veste noua de la tine?, cred ca deja ai nascut, cand poti sa ne dai o veste despre tine, sau mai bine zis despre voi .
Gabrielama spune:
Buna ziua, nasici dragute!
am o mare rugamine la voi; peste catva timp suntem si noi nasi de cununie. Si recunosc cu rusine ca habar n-avem care ne sunt "atributiile"....
Din cate ghicesc eu - trebuie sa luam lumanarile, buchetele (mireasa si nasa), sa platim biserica... altceva?
Multumesc mult! Si daca exista deja o lista si eu n-am gasit-o, iertare!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
lulu_boches spune:
quote:Luminarile, "spaga" la popa dupa cununie si "golit" buzunare la masa(nunta).Buchetele sunt treaba mirelui.Depinde de zona din care esti, ca mai e turta, oglinda si alte obiceiuri zonale.
Originally posted by Gabrielama
Buna ziua, nasici dragute!
am o mare rugamine la voi; peste catva timp suntem si noi nasi de cununie. Si recunosc cu rusine ca habar n-avem care ne sunt "atributiile"....
Din cate ghicesc eu - trebuie sa luam lumanarile, buchetele (mireasa si nasa), sa platim biserica... altceva?
Multumesc mult! Si daca exista deja o lista si eu n-am gasit-o, iertare!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Liana&Luana(17.09.02)
grati.ela spune:
Am gasit rochie de nasha. Am vazut-o sus in Obor dar nu aveau marimea mea asa ca mama inspirata a luat nr. de telefon al atelierului de creatie din orasul Giurgiu. Am sunat si aveau marimea mea asa ca de dimineata m-am infiintat la magazia lor (la magazinul unde expuneau nu aveau mar.48). A fost bine pt ca a trebuit retusata un picut si intr-o jumatate de ora am scapat de stres. Pana la urma am luat cu corset si dak imi creste burtica mai dau drumul un picut. Pretul mie mi s-a parut jenant de mic mai ales in raport cu calitatea lucraturii: 360RON.
Cat despre obiceiuri...de la florarie mi-a zis ca buchetele le ia mirele si lumanarile nasul. Am mai citit si de scosul la biserica unde tre sa luam nasilor o icoana si apoi ii invitam la restaurant.
12+
Crisu spune:
Fetelor, cum e cu scosul la biserica? Ce obligatii au nasii atunci si cand trebuie facuta?
Cris
ps Mi-am dat rochia la cusut, mai avem de luat costum nasului si lui Alex cel mic... un papion, o camasa.
mami Cris si bb Alex(05.11.2003)
Giova spune:
Ile a nascut in 25 iulie, la ora 22.02, un bb mancacios si simpatic de 52 cm, 3700 g.
sa-ti traiasca feciorii Ile si numai bucuri sa ai de pe urma lor!!!
Bb mic sa fie cuminte si sa pape mult laptic, iar tie refacere rapida!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
printesa_roz spune:
Fetelor am nasit si noi, a fost super frumos. La primarie ne-au cam dat viteza, dar apoi cununia religioasa si petrecerea la restaurant au fost super.
Gagi s-a imbracat cu un costum crem sidefat, iar eu cu o rochitza gen sirena, cu bretele subtiri, crem deschis cu dantela si strasuri in fatza , strinsa ca un corset la spate, iar de la genunchi in jos cu crinolina si organza. An avut gentutza si sandale aurii. Parul mi l-am strins cumva in coc pantene intr-o parte, cu doua suvitze groase care cadeau se spate respectiv pe linga git (cam complicat de descris).
Va pup si va urez sa aveti vreme si petrecere frumoasa.
lulu_boches spune:
quote:Eu scap la biserica, cu 150 RON, iar luminarile, 300 RON
Originally posted by grati.ela
...cu 300ron biserica se pare ca scap ieftin, nu?!
lumanarile la cat ajung?
12+
Liana&Luana(17.09.02)