Nasici de 2007! (2)
Raspunsuri - Pagina 16
lulu_boches spune:
Am o mica problema: ce culoare sa fie rochita fiicei mele?Rochia miresei e un crem(unt), iar a mea e rosie.Marti am fost in oras, iar la un magazin de copii am gasit o rochie superba ptr Luana, doar ca e rosie.Mie as vrea sa_mi iau sandale argintii.Costumul care l_a vazut sotul meu ptr el e negru, cu vesta si lavaliera rosie....
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Dory232002 spune:
Fetelor, noi trebuie sa scoatem finii la biserica si nu stiu ce cadou sa le iau, astept idei din partea voastra.
lulu_boches spune:
quote:cum sa scoateti finii la biserica???
Originally posted by Dory232002
Fetelor, noi trebuie sa scoatem finii la biserica si nu stiu ce cadou sa le iau, astept idei din partea voastra.
Dory & Alexa
Liana&Luana(17.09.02)
Dory232002 spune:
La o saptamana dupa nunta trebuie sa mergem cu finii la biserica cu lumanarile, (nu trebuie sa mai aibe neaparat florile), si sa tina preotul o slujba, apoi nasii dau o masa si le darueste finilor un cadou, iar eu sunt in pana de idei, ma bate gandul sa i iauun set de vase din Carefour, din arcopal, am vazut niste seturi cu ~ 40 de piese(farfurii intinse, adanci, cani de cafea si farfurioare si pahare)
Giova spune:
Lulu in Ardeal nu sunt obiceiurile astea cu scosul finilor la biserica, asa ca stai linistita.
Pt. Luana nu ai gasit o rochita crem? sa fie in ton cu mireasa, ca doar e miresica mica? sau nu? daca nu e buna si cea rosie, se va asorta cu vooi.
Alinus25 ai fost o nasica de-a dreptul superba.Normal ca nu mai are rost sa iei alta rochie pt. nunta din iulie.
Bee si eu mi-am luat rochita pt. intalnirea lui Clau din saten lucuios. vad ca se poarta materialul asta.
sper sa iasa bine rochita sa nu mai ai batai de cap.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
ilenutza spune:
Nasiti cu baieti, in ce i-ati imbracat pe copii ( baieti) la eveniment?le-ati luat frac, etc...?
Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
lulu_boches spune:
Giova - mersi ca m-ai "lamurit" cu scosul mirilor la biserica, ptr ca eu am ramas cu luminarile.Stiam ca in cazul in care vrem le putem da la biserica, dar nu insotiti de nasi.Oricum noi dupa nunta plecam la mare..Cit despre rochita Luanei mai astept pina luna viitoare poate vor primi la magazin culoare crem , dar sa stii ca imi place tare mult cea rosie si ai dreptate se potriveste cu imbracamintea noastra.Am vazut in Deva, la multe magazine, rochii elegante culoarea rosie.Se poarta rosul anul asta?
Liana&Luana(17.09.02)
printesa_roz spune:
Fetelor, am si eu o intrebare, cam citi bani ati dat voi, nasi fiind, la nunta? Dar eu care mai sint si sora miresei, iar nunta este in Bucuresti, cam cit ar trebui sa dau?
Please help.
adameasca spune:
quote:
Originally posted by Dory232002
Dory & Alexa
Si mai iau cadouri si la scosul la biserica? Eu stiu ca atunci finii invita nashii la resto si atat...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
adameasca spune:
Nah ca am uitat sa ma prezint : ma cheama Ileana si sunt nasha de profesie
Acuma, lasand gluma la o parte, anul asta e incarcat: botezam pe 30 iunie, cununam pe 7 iulie si mai cununam o data in octombrie, inca nu e hotarata data exacta. Si mai avem 2 perechi de fini cununatzi in 2002 si 2004.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca