Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, m-am tot luat cu altele, sa stii ca nu doar mama ta uita de zilele de nastere...eu in familie mi-am luat rolul de moderator aniversari, il sun pe frate-meu sa-i spun "maine e ziua lui mama sau a lui tata, suna-i", pe mama sa-i aduc aminte de ziua lui fi-su, asta e! Nu ma supar, amandoi isi fac fel de fel de semne in calendar si isi aduc aminte dupa cate-o saptamana. Depinde acum si cat simt al umorului se deruleaza in toata povestea asta, si eu ma suparam pe vremuri, acum le dau cate-un telefon de genul "vezi ca maine-i ziua mea", asta-i familia, nu cred ca mai primesc alta.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Monicutz si la bebe meu cateodata se vad marginile la fontanela. Nu stiu ce sa zic, am fost cu el, am intrebat, a zis nenea pediatrul ca e in regula. In plus la noi se vedea cum pulseaza. M-am speriat rau atunci.

Fetelor am pus si noi cateva poze de la botez aici

Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Adela, multa sanatate, rabdare si intelepciune sa iti cresti bebelina.

Am incercat sa ii fac program de masa la 2 ore. Jale mare daca cere la 1h30'! Ma gandesc insa ca decat sa planga de colici 3 ore mai bine plange 30' de foame.

Punga cu gel am luat-o si eu. Da rezultate cand nu o doare prea tare. Azi dimineata nimic nu a dat rezultate (exceptand termometrul pt kk). Tare as vrea sa faca singura. Oricum, la vizita de o luna o sa intreb dr ce-mi recomanda. Sa o las sa se chinuie pana face singura?

O vecina tot imi spune sa ii dau ceai de leustean uscat pt colici. Asta chiar ca nu am de gand sa incerc.

Un alt motiv de stres reprezinta baia. Nu stiu cum sa fac ca daca ea se trezeste cere mancare si daca nu primeste plange. Am incercat sa o trezesc eu odata si a tinut-o intr-un urlet pana a primit laptic. Acum stau cu toate pregatite si astept sa se trezeasca. Insa apa se raceste (deja am reincalzit-o).
Voi cum faceti la baie?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze

Mergi la inceput

MIHACARM, iarta-ma, nu sunt eu foarte priceputa, dar mi se pare ca micuta ta cere la intervale prea mici de mancare, nu e foarte bine. Mie doctorita mi-a recomandat ceai sau apa fiarta si racita pentru lungirea intervalului dintre mese, laptele proaspat ajunge peste cel nedigerat, si si asta poate sa-i cauzeze dureri de burtica. Intreaba-ti negresit doctora ce poti face sa-i prelungesti intervalele, idealul e intervale mai mari si portii mai mari.

Mergi la inceput

Eu il trezesc pe David cu jumatate de ora inaintea mesei, practic tot la ora aia mananca, dar de obicei e mai pleostit dupa baie, mananca cam jumatate de sticlutza si adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Mihacarm, si Odette se chinuie cateodata sa faca kk si eu o las sa faca singurica.
Cu baia si noi avem aceeasi problema si am ajuns sa facem asa: daca ii e foame ii dau sa manance si dupa vreo ora ii fac baie daca nu a adormit. Daca a adormit si doarme putin ii fac cand se scoala. Daca doarme 3 ore renunt la baie. Daca cand s-a sculat nu da semne mari de foame ii facem baie. Si uite asa noi nu-i facem chiar in fiecare seara.
Am incercat sa o scol dupa o ora dupa ce a mancat, ca sa-i fac baie. Si i-am facut adormita ca nu s-a trezit. Abia la sfarsitul baii s-a trezit si a plans ca nu stia ce se intampla!

Marilena, multumesc de raspuns.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna fetele,

v-am citit pe toate insa de raspuns, mai slabutz cu timpul.
si ca sa fie si mai misto de acum inainte pleaca bona, yupiiii!!!! poate sunt eu dereglata dar ma bucur tare. nu mai puteam, imi ajunsese pana-n gat (doar ce le povesteam fetelor ieri in parc cat de mult o "iubesc").

lili, anis, sper ca puiutii sa nu fie bolnaviori. si noi suntem cam in aceiasi situatie - toti virusati - eva nu-mi dau seama dar stau cu ochii pe ea ca pe butelie.

azi am fost sa rezolv pt cic - adeverinta tip o iei de unde se depun actele. intai faci o cerere sa intri in cic, o inregistrezi, apoi se completeaza adeverinta si se stampileaza/inregistreaza iar. nu spun cat a durat la mine, mama ei de birocratie...

spunea cineva de triderm pt bubite - are totusi cortizon, am intrebat la farmacie. si pe noi ne chinuie si nu stiu ce sa-i dau, pana ajung la dr.

revenim

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Maryela, te-am botezat! pardon.

Mihacarm, aici adoctorii te indeamna sa-i dai la cerere mancare cat e foate mic. Nu o sa ceara mereu la 1 ora jumate. Si Odette a avut cateva zile cand peste zi cerea la 1 ora si la 2 ore. A durat un pic si apoi a revenit la 2-3-4 ore.

Va pup,
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

maryela e dulce foc bebelinul tau.

alinuk ce dreptate ai!!!!!!!!

emma nu prea doarme seara inainte de baie, dar ne orientam ca baia safie la 3 ore de la ultima masa. si daca urla mai devreme....o potolesc cu masaj. sta de parca ar fi la tratamente la sovata. e super incantata si nu mai scoate un sunet, la baie tot asa si isi aduce aminte ca tre sa planga cand o stergem.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by Monicutz
[
Cu baia si noi avem aceeasi problema si am ajuns sa facem asa: daca ii e foame ii dau sa manance si dupa vreo ora ii fac baie daca nu a adormit. Daca a adormit si doarme putin ii fac cand se scoala. Daca doarme 3 ore renunt la baie. Daca cand s-a sculat nu da semne mari de foame ii facem baie. Si uite asa noi nu-i facem chiar in fiecare seara.
Am incercat sa o scol dupa o ora dupa ce a mancat, ca sa-i fac baie. Si i-am facut adormita ca nu s-a trezit. Abia la sfarsitul baii s-a trezit si a plans ca nu stia ce se intampla!

Va pup,
Moni

copii nostri sunt frati cumva?
cred ca simte cand vreau sa ii fac baie: daca a mancat urla, daca nu a mancar tipa de foame, daca il trezesc tipa ca l-am trezit.
si uite asa ii fac eu baie o zi da, doua nu'
Alinuk, mie mi-a zis doctoriA SA IAU ELEVIT CAT TIMP ALAPTEZ. eu mai am vreo 5 cutii, ca in sarcina, cam uitam sa le iau
adela

lilisor, hai mai, pune mana si sun-o pe mama ta. Si noi o sa ajungem "batrani si bolnavi", si o sa uitam una, alta. esti si tu mama, trebuie sa o intelegi. uite ca sa te consolez, si mama mea uita de ziua mea, si sora-mea la fel[una din cele trei] dar eu le iert, stiu ca ma iubesc dar au si ele multe pe cap....

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput