Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
livia72 spune:
Catalina,
La pruimul copil si mie mi s-a parut extrem de important sa stau langa copil cat mai mult (1 an si o luna) si mi se parea ca daca nu stau eu, copilul o sa aiba de suferit. Privind retrospectiv, nu stiu daca copilul are de suferit atat timp cat este bine ingrijit.
Din punct de vedere al eductaiei, nu sunt prea multe lucruri de facut in primul an, poate doar ce tine de program de viata - mancatul si sculatul la anumite ore, igiena elementara. De invatat cantece si poezii, oricum este timpul mai tarziu, cand nu mai esti oricum acasa.
Pentru Irina as vrea sa ma intorc in septembrie, dar e adevarat ca inca mi se ruope inima. Noi avem in familie nepoata extrem de mofturoasa iar eu zic ca este si din cauza felului in care i s-a facut diversificarea. De aceea, cel mai tare ma ingrijoreaza ca nu o sa apuc sa-i introduc eu toate alimentele. In cazul in care nu gasesc pe cineva care sa-mi inspire incredere, cred ca o sa ma intorc totusi in ianuarie la serviciu.
Livia, mama lui Alex (10.11.2002) si a Irinei (19.01.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
azi ma bag si eu la Gradina Botansita
deci noi trei
Gabi, Messa am nr voastre de tel, va sun cand ajung acolo
Eu zic sa ne vedem chiar in interior pt ca e greu sa ajungem la aceeasi ora toate...nu ca n-am fi noi paroliste, ci din motive de bb (uff cum dam vina pe bietzii gupii)
Eu zic ca ajung in jur de 13-13h30!!
La multi ani Adela!!!
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
alinuk spune:
Fete help!
am o colega de birou a carei sora are un bb de vreo 2 luni (nu intra pe forum) si care are colici bietul de urla non stop.
Spuneti-mi si mie in Bucuresti o farmacie unde se gasesc pungile astea mininate cu gel!!!
profund recunoscatoare mamica terorizata!sar'na din partea ei!
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
gabriela_s spune:
cata banuiesc ca deja stii parerea mea ,dar intaresc si eu ce a zis oana,si anume ca cei mici constientizeza prea putin bunastarea,ci mai degraba apropierea mamei.dar pana la urma e o decizie care trebuie luata si cu sufletul dar si cu creionul pe hartie ,asa ca vezi care atarna mai greu in balanta.calculeaza cat costa scutecele,laptele praf,vizita la doctor,vaccinarile,produsele de ingrijire pt bebe si vezi ce scor iese.am pus chestiile indispensabile,pe urma mai vin si o hainuta sau o jucarie de calitate.plus ca banuiesc ca si voi aveti ca tot romanu' rate de platit,plus darile de luna cu luna.daca va ies bine astea si mai si raman ceva bani...cu mancarea pt voi doi o mai scoti la capat.noi de ex slava domnului suntem ajutati de parinti cu mancarea,ba mama cand ia salariul vine si ea cu 2 cutii de lapte si un bax de pampersi.......(mi-e si jena).
micutei noastre nu ii lipseste absolut nimic,crede-ma.dar ne-am asumat lipsa de iesiri in oras la restaurant,parfumuri scumpe,haine ,diverse distractii,etc.sper sa ne permitem cateva zile in bulgaria la mare (e mai ieftin ca la noi,sau marog...la fel de scump,dar serviciile sunt mai bune)si poate cate-o duminica la munte.noroc ca masinuta noastra consuma f putin,cu 1 mil pe luna putem sa ne miscam si zi de zi cu ea.asta e,pana la urma meseria de parinte cere sacrificii...
la servici chiar daca nu te incadreaza pe acelasi post,banuiesc ca nu au voie sa iti dea un salariu mai mic decat ai avut,nu?stie cineva ceva?Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
oana_bucur spune:
Alinuk eu nu stiu in buc unde sunt dar tre sa stie monu caci ea a zis ca a gasit-o si asa destul de greu. Scrie-i un PM.
Si inca ceva...la mine punga are efect destul de rapid asociat cu ceai fierbinte (cat se poate)...fie numai babydrink(cu vreo 20 picaturi de sab simplex)-reteta de la Amaya, fie mai diluat cu babycalm sau ceai de fenicul de la humana...in functie de cat de tare sufera cu scandalagiul Teodor 6 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
ylilimic spune:
gabriela - intr-o vreme am lucrat in departamentul Personal si ar trebui sa ma pricep la chestiile astea: firma are obligatia sa te reangajeze pe incadrarea avuta si nu pe functia/postul avut. Adica economist ai fost, economist te reprimeste. Daca ai fost economist cu functia de sef birou, te reincadreaza economist dar nu pe functie (nu obligatoriu) caci nu sta nimeni 2ani sau 4 in cazul unora fara sef de birou financiar.
Si mie mi-a fost greu sa ma despart de Matei la 2 ani si pt ca tot ne doream bb2 l-am avut fara sa clipesc. INsa la bb2 cand acesta va implini 2 ani, trebuie sa gasesc o alta solutie, ca doar n-o sa fac copii pana la pensie...Totusi tinanc cont ca perioada se asimileaza la vechime as putea sa incerc, nu?
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
alinuk spune:
se pare ca Monu a luat-o pe ultima
O pun sa caute pe site la sensiblu si sa vb cu aia de la sediul central sa faca comanda ceva...
sar'na Oana
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
adinush spune:
alinuk da o cautare pe site la sensiblu si vezi printre farmaciile care au in stoc pe cea mai apropiata de mama terorizata
Referitor legatura picaturi de colici-kk..moua in spital ne-a zis neonatoloaga ca unele picaturi (bonisanul e prntre ele de ex) contin menta care de obicei constipa...deci depinde de ce contin respectivele picaturi si mai ales de reactia organismului la respectivele produse
Ni suntem super suparati...am fost la control si temerile mele s-au adeverit..degeaba mi-at zis voi ca copii mari i-au putin in greutate...putin,putin dar a mea ia PREA putin..in 2 luni de-abia 1,100
asa ca de azi inlocuim o masa cu humana iar saptamana viitoare mergem la vaccin si sa ne cantarim...daca nici asa nu se redreseaza o sa inlocuim 2 mese pe zi Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
oana_bucur spune:
Alinukvezi ca eu am luat-o pana la urma de la city farm caci la sensiblu n-am gasit...sa incerce si la ei. cu scandalagiul Teodor 6 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eli1977/eli1977.jpg)
eli1977 spune:
neata la amiaza,
povestim si noi despre un bb cuminte care a dormit de a spart patutul, de la 22 la 5 fara un pic, si fara frichinelile obisnuite..nu-mi venea sa cred, am avut o super noapte, cred ca si de la plimbarica luunga de ieri, si nu oricum, in gasca.
Cica ar fi 15 grade azi, cam de unde, ca vad ca e aproape 1 si e destul de racorica..mai devreme dadeau la tv ca sunt 4 grade..soare cu dinti.
Alinuk, schimbi echipa azi?
cu punguta, am vazut-o la Sensiblue la Plaza, acum cateva zile si am mai vazut-o si in alta Sensi, dar nu mai stiu in care, cred ca Monu iti poate spune de unde a luat-o, pt ca ea a venit cu pontul.
Lilisor si Anis, multa, multa sanatate la bebicii bolnaviori.
LA MULTI, MULTI ANI FERICITI ADELUTA!!
si noi iesim mai tarziu, dar tot aici la noi in Moghioros si prin imprejurimi..Gio, esti pe faza?
va pupam
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY