Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele. Am venit si noi repede ca tre sa manance Matei si sa ma fereasca ...sa intarzii. Am prestat curat si mancare de azi dimineata deci zic ca am o zi mai buna.
Mi-a venit si ciclul si m-am trezit cu super ganduri de ce vom face cu bebe ca bona nu prea imi vine (cand am mai citit si ce zice Liuda). La mine a sta acasa 2 ani sau oricum peste iulie echivaleaza cu a pierde serviciul. Stiti ca sunt obligati sa asigure un post similar, nu acelasi post. Cel putin la noi asa e. Nu stiu, stau si ma gandesc ce e mai avantajos pt bebe: sa aiba tot ce trebe pt ca avem bani mai multi sau sa o aiba pe mami langa el mai mult timp. Amandoua, din pacate nu se poate. Ia dati-va si voi cu parerea ca am incredere in voi.
Hai va pup, nu stiu daca mai apuc sa intru ca de obicei de acum clipesc de doua ori si hop se face seara.

Sanatate puiutilor raciti.
Amaya, vaz ca esti din Bucuresti. Unde ai gasit mama tu soare de iti doarme copilul afara la soare? Ca io ma uit cu groaza ca daca nu se ridica mai repede ceata nu mai iesim afara si nu pot sa sufar ideea ... Desi ma rupe carutul nu as putea sa stau inchisa in casa ...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Catalina, la noi, in Drumul Taberei, e soare, parol!

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Catalina, dilema e si mai mare la mine mai ales ca sunt la al 2-lea cic consecutiv.cel putin la primul copil am fost convinsa ca stand langa ea e cel mai bun lucru pentru ca momentele din primul an sunt unice si nu te mai intalnesti cu ele.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Amaya de la 21 la 5...ehehe ma uit cu ochi jinduiti, dar degeaba.

Eu raportez ca de cand ne-am indragostit de punga cu gel Shiffa (caci o iubim deja) traim cu ceva considerabil mai mult somn...adica acum imi doarme in fiecare interval dintre mese macar o ora si cate unul macar il doarme complet (noi avem intervale de 4 ore).
Asadar eu va recomand cu caldura pontul de la Monu.

Azi iesim si noi iar la soare caci ne ajuta tati cu manipulatul landoului insa de maine poimaine speram sa incepem a iesi singuri si in fiecare zi. Acu ca al meu Dodo Il Mafioso (asta e apelativul de saptamana asta caci a devenit suspicios rau ca cineva ii fura biberoanele cu lapte) doarme incerc a-mi arunca un ochi pe diagonala la ce ati mai scris. Sa vad cat apuc ca avem si ceva treaba ....

lA MULTI ANI! sarbatoritilor si toate cele bune.

cu scandalagiul Teodor 5 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ah...Catalina...copiii pana la o anumita varsta nu simt nicicum nivelul de bunastare (mai ales pana la 2 ani) insa prezenta sau lipsa mamei o resimt cel mai acut.

cu scandalagiul Teodor 5 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

BUNA DIMINEATA!

ce fac fetele? sper sa avem toate o zi senina sa iesim afara cu bebeii! si ganduri cat mai frumoase.

chiar ieri am fost si am cumparat FIER si CALCIU CU MAGNEZIU ca nu se mai poate... trebuie luate pe TOATA PERIOADA DE ALAPTARE , asa mi-a zis mie doctora mea, dar eu ca desteapta nu am luat ca nu tin minte. acum trebuie, nu mai tine ca ma simt slabita si chiar daca ma odihnesc ma dor oasele. si merg mult la plimbare cu fata si ma intorc acasa parca m-a calcat trenul. cu toata mancarea sanatoasa pe care as vrea eu sa o mananc tot am lipsa de fier si calciu. ca ma vad neagra pe sub ochi, ca de oboseala. si stiam si de la analize inainte de nastere...
ALINUK parca tu intrebai de asta... deci cam e bine sa iei acum. mai ales ca sunt lunile cu r acum, stii ca in astea se ia calciu.

ANIS - of, sper sa se faca bine repede iarina.

astazi plecam in vizita la socrii ca face ea ceva bun de mancare la pranz. si e cald afara . o scot ei afara si raman si eu singurica sa ma relaxez un pic.

ieri i-am cumparat fetei niste utoaie care se atarna la carucior. sunt super, o sa fac poze sa va arat. se uita la ele fascinata si da din picioare sa se miste...

CATALINA - tu trebuie sa te gandesti mai bine ce decizie sa iei. si eu ma gandesc la asta. eu cel putin acum nu pot sa las fata cu nimeni mai mult de 3 ore , ma inteapa sanii, ma furnica in burta, ma trec toate alea prin tot corpul cand ma gandesc la ea... e adevarat ca primul an de viata este super important... adica un copil ne-a dat dumnezeu, pe al doilea nu mai stiu daca o sa il am... deci as vrea sa ma bucur de perioada asta cat se poate de mult...
cu banii... m-am gandit ca ma strang de la altele, ca nu am pretentii de sifonier plin de haine sau sa ma fac la par la coafor. nu imi trebuie nimic . vreau sa fiu eu aia care se joaca cu ea si care o invata una alta ... e adevarat ca sunt multe cheltuieli pentru bebe ... nu stiu ce sa mai zic...

v-am pupat!

www.dropshots.com/dianamizzi
diana si thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ma bag si eu la o Botanica azi! Cum facem? Ne vedem toate la 2 pe platou la Academia Militara?

Bestiunea mea a DORMIT azi noapte 6 ore, de la 12 noaptea la 6 dimineata!!! YEY! Sunt si eu odihnita calumea azi.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Mamaaaa, anis! Mai fata, da' ce ispasesti tu si din ce viata anterioara? Jack the Ripper? Hitler? Cred ca nici aia n-ar trece prin atatea porcarii... dar ROATA SE INTOARCE! Ai sa vezi ca dupa toate greutatile si stressul de acum, o sa vina o lunga perioada frumoasa si fara probleme!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

azi e ziua mea
multam de urari ( cristiana lilica )
azi noapte fica-mia m-a tot sarbatorit pana pe la 2 conform obiceiului si m-a trezit la 7 in urlete ( imi zicea fata la multi ani de fapt ) pana nu i-am bagat biberonu in gura nu a tacut ( si a durat ceva ca eram tare bezmetica )
apoi somn , ea , ca eu eram ocupata cu raspunsul la telefon ( ce moda e asta domnule sa suni omu la 8 sa-l feliciti ? )
dar i-am iertat ca ei nu au copii si nu stiu cum e aia sa dormi cand doarme copilu si toti voiau sa fie ei primii
intr-un final am renuntat sa ma mai chinui sa tot adorm si m-am trezit de tot ; primul lucru pe care l-am vazut in bucataria mea a fost pachetul de tigari uitat de maica-mia la mine ieri
si daca tot e ziua mea si daca tot nu mai alaptez ..... ei da am aprins o tigara pa langa cafeluta ( una tare sa pot face fata cu brio la ziua de azi )
m-am ales cu o durere de cap si o stare de rau dar parca tot as mai fuma una ( tot timpul uit ca tigarile sunt tot un drog ) asa ca fiind ziua mea nu aveti voie sa aruncati cu rosii
abia de maine ( sau nu ca e tot ziua mea si a voastra deci de poimaine )
in rest voi avea o gramada de musafiri unii de care nu am nici un chef dar ei oricum vin si presimt ca ma voi enerva ingrozitor ca-mi vor sufoca copilul ; cel mai tare ma enerveaza cand o pupa pe alexia pe fata mor cand vad pe cate una ca-mi smotoceste copilu
musafiri voi avea in fiecare zi pana duminica ( ca erau prea multi sa vina toti deodata si asa vor fi multi )
in rest am o stare aiurea aseara m-am certat putin cu al meu ca parca tot ce fac eu nu e bine si el zicea ca de fapt glumeste cu mine dar eu o iau prea in serios
deci am doar 30 de ani si am devenit o baba acra si nesuferita

catalina cred ca numai tu poti sa decizi daca intrebai ce as face eu de exemplu ti-as spune ca stau acasa nici nu intra in discutie sa merg la lucru dar eu la lucru luam 5 milioane asa iau 8 nu am cu cine loasa copilu deci trebuia sa platesc pe cineva ptr asta , in concluzie mi-e mai avantajos sa stau acasa ; nu stiu cum ar fi stat lucrurile daca luam mai mult mergand la lucru sau daca aveam cu cine sa las copilu e destul de greu sa iei o astfel de decizie

amaya multam aseara i-am dat ceaiul diluat in 100 ml de apa si nu a mai baut asa mult , ce bine ar fi daca ar adormi si a mea macar la 12 ( ea sta si 10 ore nemancata noaptea dar adoarme la 2 )

monu pe noi ne ajuta picaturile de colici la kk si basinutze eu ii dau sab simplex la o masa si bonissan la alta masa bagat in bibe

lilica sa va faceti repede bine cat despre faza cu mama nu stiu suna tu oricum trebuie sa o suni maine nu ? multa sanatate si multi pupici

cristiana ai flacau mare acusica va dormi toata noaptea

haricleea nu mai fi supi cu socrii trebuia sa faci asta odata si odata sper ca va intelege si sotu

ma duc sa adun hainele de prin casa si sa fac cateva exercitii de relaxare ptr can vor navali musafirii

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor va salut va pup s nu stau mult
vad ca v-a placut de bona mea.... e meseriasa! ce sa fac asta este... cu "mama" am luat-o azi de gat ca iar a inceput sa cante povestea "hai la mama" sau "ce face fetita lu mama" si nu ma mai pot abtine chiar daca stiu ca mai mult de o saptamana nu o sa mai stea!
caut in disperare alt om insa cu recoandari, acum am aflat ca e posibil, ca exista bone renumite cu recomandari ca lumea numai trebuie sa intri in gasca... deci cautam!
dar cu fata la birou - mi se pare prea mica, ea doarme bine - mersi intre mese, aici e frig, oricum e racoare, am prea multe cotofene care nu au copii si nu pot sa faca si sant invidioase si zic ca e prea mica s-o lipesc de toti. iar daca vin cu ea sigur e purtata din mama in mana, pupata de toti... nu vreau!
Mai bine sta acasa cu leaga si dorme in patuc.
fetili daca va zis ca eu nu mai dorm ci fata intr-o camera va suparati? Eri am bagat-o la patuc (si-a revenit , nu se mai cere la carut, asa ca doarme lemn la locul bun) si acolo a ramas pana la 7 dimineata cand s-a trezit, avem bbphon insa nu sant multumita de el asa ca o sa mai fac o investitie in altul bun, si dupa asta pot sa dorm linistita la mine in dormitor!
Sper sa mearga

fetelor va pup
ma duc la cafea

aaa, si va anunt ca azi deja este a 11 zi de primul ciclu, deci deja nu mai suport, daca aveam 9 luni de sarcina ciclu nu adunam atatea zile la un loc, asa ca am compensat treaba...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput