Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Buna mamicilor si La Multi Ani!!!
Ma bucur sa va regasesc din nou la un alt fel de odisee mult mult mai frumoasa.
Nu am fost prea activa la vechea odisee pt ca v-am descoperit tarziu, insa acum voi recupera.
Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu un sfat legat de alimentatia bebelinei mele. Am constatat ieri ca nu am lapte suficient si pitica plangea de foame dupa ce o scoteam de la san. Medicul pediatru mi-a spus sa ii dau neaparat completare si asa am facut, iar pitica a mancat completare 60 ml la masa, dupa care s-a linistit si a adormit fara sa mai planga. Ma simt oribil ca nu o pot hrani exclusiv la san si fac tot posibilul ca macar o perioada sa ii dau mixt. Va rog sa imi spuneti si mie cum procedati voi, cele care dati si completare, cat timp lasati intre mese, cat timp il lasat pe bb la san, ii dat sa manance la program, etc. Sunt destul de disperata si orice sfat m-ar ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Furnicusa noi am depasit stadiul de completare caci am ramas fara lapte. Insa cand ii dadeam cu completare faceam in felul urmator:imediat dupa san (cand devenea agitat ca nu mai avea ce sa traga sau la maxim 10 minute/fiecare san) ii dadeam completarea (ii puneam indeajuns in biberon astfel incat sa isi ia cat ii trebuia). Dupa terminarea mesei aplicam fara exceptie o pauza de 3 ore, timp in care putea sa-si faca digestia. Pediatra spusese atunci minim 2 ore intre mese insa noi am mers pe 3 iar acum suntem la interval de 4 ore(dar acum suntem numai pe formula). I-a luat cam o zi jumate sa se obisnuiasca cu programul.

cu scandalagiul Teodor 6 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si ca sa va mai descretesc fruntile, dati un click aici

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

La multi ani , mamicilor!!
prima data mamica, de ziua mamicilor...cate emotii..
Messa, superba poezia!am ramas cu lacrimi in ochi!am citit-o de 3 ori..

Oana,, eu mai am Espumisan, dar e cam aceeasi treaba ca si Sab-ul, tot cu Simeticona.si eu ii dau alternativ.

Monykk, administratorii astia sunt de coma, peste tot pe unde am stat am dat de niste exemplare..asta al nostru a treia zi dupa ce am venit de la maternitate ne-a pus in vedere sa aducem certificatul de nastere si l-a si trecut la intretinere, deci...asa e modelul..

Gio,cum a plecat bona?imi pare rau ca sunteti bolnavici..of, ..cine a facut 38 temperatura, Taisia sau Evuta?
M-am uitat pe prospect la cremuta aia pt bubite data de dr, Advantan, SA-TI SCRIU CE CONTINE:aceponat de metilpredilsona, trigliceride, magrocol, alcool benzilic, glicerol si apa, deci fara cortizona .i-am dat ieri si vad ca s-a curatat binisor, acum i-am dat iar, sa vad.Irina spunea ca trec bubitele doar pe perioada tratamentului, acum vedem si noi..

tuturor, o zi minunata,

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

buna,

eli, metilprednisonul e din grupa corticosteroizilor din pacate.
eva a luat de la surioara ei...
bona mi-a trantit-o asa, ca nu mai poate, ac e batrana bla bla...dar si eu vroiam de mult timp sa plece asa ca sentimentul a fost reciproc. azi e ultima zi si gata.

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gio - haioasa poza! Al meu nu prea incruciseaza ochii...dar nici timp de poze nu prea am. Chiar am vrut sa-ti spun ca tare seamana fetele tale (in filmulet).

Fetelor sa stiti ca eu sunt cuminte, chiar ma uit la TOATE pozele pe care le puneti, pacat ca nu am si timp sa le comentez pe fiecare!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

lili, ale mele sunt artiste la incrucisat ochii. da am si prins-o in poza aia

al tau era bbul care se tragea de ureche, hehe, ca-l zarisem dar nu-l identificasem.
Mamix2

Mergi la inceput

furnicusa, am ramas datoare cu un raspuns.

la noi e cam asa - dam san la fiecare masa (cu f mici exceptii cand avem treaba sau suntem cine stie pe unde). sa nu renunti sa-i dai la fiecare masa ca se duce productia incet dar sigur. cand ma grabesc sau ea trage prost, ii dau ei un san si la celalalt ma mulg in acelasi timp si ii dau dupa cu bibe. cand trage bine, o las cam 15 minute la unul si 15 la celalalt. bibe imi pregatesc dinainte si pun apa fiarta si e tocmai bine cand termina ea la titi. cam 2-3 masuri ii pregatesc (in functie si de cat papa la titi, ca acum, la masa care urmeaza, in toiul zilei, mai mult de 60 nu e acolo).

daca nu-i dau titi ca a dormit prea mult si m-am muls, ii dau direct bibe muls intai si apoi laptele praf. eu de obicei ma mulg dupa fiecare masa ca sa stimulez lactatia si mai e pe acolo cate ceva, asa ca strang de o completare ca sa fac o masa integrala / pe zi cu laptic de la mami.

peste noapet am si eu mai mult, si ea vrea mai putin asa ca o las doar cu titi (de fapt o iau in pat si trage ea cat si cand vrea).

cam asa facem noi si productia nu a scazut, din contra a mai crescut un pic, dar nu cat sa ne ajunga.
distanta dintre mese - min 2 ore, dar de obicei e peste 3.
e esential sa te mulgi dupa masa ca sa mai creasca un pic.
pupici

Mamix2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

La multi ani, mamicutelor!
Vlad-Alexandru (bebelus de A.Alina) pt cele 2luni!
Lidia-Nicoleta (bebelusa de Nadiutapm) pt 1luna!
Cristina-Teodora (bebelusa de Amaya) pt 1luna!

Azi am facut si noi o luna; suntem barbatel de-acum. A venit doamna doctor si ne-a vazut. Am luat 1.400kg in prima luna; am ajuns la 4.750kg. Am si crescut vreo 4cm, cica avem 56 acum. Oricum evolutia e foarte buna. Pe 11aprilie vom face vaccinul. Pana atunci, de Paste vom face botezul; doar la biserica, petrecerea va fi prin august ca sa fie si nasul nostru de botez in tara. Asadar in curand vom face prima calatorie cu trenul...
De papat papam mult si san si supliment. Am ajuns la 90ml supliment. Mi-a zis dr, ca daca imi curg sanii nu inseamna ca se si satura bebe numai cu san, mai ales ca cere supliment, ci mai degraba e un "act" reflex. Deci sa-i dau copilului cat supliment cere, sa marim doza daca nu se satura. Numai din picurat, in timp ce suge am strans 30ml din ambii sani...
A propos de cadou... Am inceput de aseara de la ora 20 cand i-am dat sa pape la un san, apoi baita, apoi iar papa la celalat, supliment... chiuit sa adormim copilul, nu am reusit, apoi iar foame, iar papa la san, iar supliment 90ml si asta pana la 24.30 pe la 1 am reusit sa adormim. Ne-am trezit pe la 4, am papat iar san si supliment in timp ce mami si tati erau mai mult adormiti, apoi ne-am mai trezit la 10 cand a venit daomna dr. Ne-a consultat, apoi am papat 15minute la o titi si gata. Ochii mari la mami, incruntat o besinuta mare cu tot cu caca. Cand l-am intrebat "asta e cadoul care i-l faci tu lu' mami?" mi-a tras un zambet... si a tinut-o asa inca juma' de ora fara sa mai pape si a dormit... Acum facem nani... Nu va spun ca fi-meu e expert la norocele pt mami. De fiecare data cand il schimb imi mai trage un caca pe degete (de obicei se intampla cand il dau cu crema) sau un pisu... Aseara s-a intamplat pt a doua oara cand ne-a facut caca la baita... Cam asta face baiatul lu' mami.

Avem un strambilici-zambilici

Va pupic! Sa aveti o zi frumoasa!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput