Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

La multi ani dragi mamici!!!

Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multi ani,mamicutelor!

Messo,ma facusi sa bocesc,fato.Si eu nu mi-s una plingacioasa,dar faptul ca poezia e scrisa de tine,adica o mamica ca si mine m-a emotionat tare,tare.N-as fi crezut.Iote aici un si o de la mine.

Baita o facem si noi cind suntem mancati,altfel nu are rabdare.Asa nu a vomitat niciodata si sta si la masaj.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Messa multumesc ptr buchetul de senzatii.

Mamicilor sa va bucurati de o zi frumoasa azi...

cu scandalagiul Teodor 6 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna mamici,

si la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!

messa m-ai emotionat f tare, e superba poezia.

din pacate eu am primit cadou un 38 pe termometru, asa ca nu ma pot integra prea bine in atmosfera. revin cand ajung la ganduri mai bune.

pupici

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Multumesc fetelor de grija ce mi-o purtati, mie si piticilor mei!
Sunt mai bine amandoi, sper sa fie si mai bine, caci la parinti sunt deja trecute episoadele "reci".
Cat despre mama, poate nu m-am facut inteleasa cum trebuie. Luni cand a plecat am plans in urma ei de oftica, de suparata ca a plecat ea supi, insa mi-a trecut. Eu nu ii port pica si sunt de acord cu voi, mai ales ca de muuuulti ani la mine in familie si eu sunt recunoscuta ca un calendar aniversar (incluzand si rudele mai departate). Voiam sa vad cat de incapatanata e si pledeaza victima chiar daca stie ca nu eu am gresit. De fapt nici nu e un capat de tara. Insa ieri am sunat-o si nu mi-a raspuns. Azi am sunat-o si era tot suparata (o simteam in tonul vocii) si rezervata, abia am scos 2-3 vorbe de la ea. Acum as putea sa ma infurii, ca stie ca erau copii bolnavi si de "ranita" ce e nici nu a intreabat de ei... Dar am s-o las in pace si cand are chef sa vina si sa ne caute, sunt aici ca intodeauna; caci asa a fost mereu, eu am ramas aproape de ea, ceilalti 3 frati sunt in tara si in strainatate. Deci si la bune si la rele i-am fost alaturi.
Stiti voi vorba aia din batrani "capra de raie moare dar coada tot in sus si-o tine" - mama e!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani mamicilor!
Messa superbe ganduri. multumim ca le-ai impartasit cu noi.

Toata noaptea a stat semi-treaza, a plans, mai atipea, iar se trezea. De dimineata am incercat sa o ajut sa faca kk. Doar cu supo si termometru, abia abia a facut kk in valuri. Acum doarme de oboseala si plans.

Lili, rabdare mami, cunoastem specimenul ca si noi avem unul, idem.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

bey, messa, katerina, manicilor, stau cu brotacel in brate si bocesc la frumusetile pe care le-ati scris.

SUNT MAMICA!si il iubesc pe botz-ul asata care nu ma lasa sa dorm

la multi ani, mamici

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Eu imi fac urmatorul cadou de 8 martie- mi-am facut bagajelul si ma duc in parc cu maimutika si vreau sa stam pana la 15,00 sa ne bucuram de soare. Ca la noi mai ranjeste asa putin si iar se ascunde.

Pup mamicile si le urez la multi ani!

Lili- te admir din tot sufletul.Si maica-mea e atotstiutoare si cunoscatoare si tine coada sus. Asa ca eu "tin cu tine" . Poate de 8 martie se mai inmoaie.

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

...eh... cum sunt femeile?!?

"Mamoase. Copilaroase. Rasfatate. Victimizate. Pregatite (de orice). Orgolioase (pana la Dumnezeu). Sensibile (si inapoi). Cicalitoare (zi si noapte). Spirituale. Barfitoare (mai tot timpul). Discrete (numai cand au interesul). Serioase. Gratioase. Slabe (cu dieta). Rubensiene (fara dieta). Feminine. Malitioase (zi si noapte). Sufletiste (ziua). Ganditoare (noaptea). Profunde (de sarbatori). Veninoase (arareori). Pline de compasiune. Cu simtul umorului. Cinice (niciodata prea mult). Sarcastice (dupa nunta). Grijulii (dupa botez). Resemnate (dupa al doilea divort). Implinite (dupa primul sau al doilea copil). Distruse (dupa primul avort). Renascute (dupa prima zi de scoala a copilului). Mature (la datorie). Luminate (dupa primul nepot). Sfarsite (dupa o despartire). Mancacioase (de la un ruj). Copilaroase (de la un zambet). Timide (de la o privire). Rosii in obrajori (de la un gand ascuns). Perverse (de la te miri ce). Senzuale (de la un sarut). Acre (din nimic). Sarmante (de la cercei). Rapitoare (e de la ei sau de la ea). Fericite (din mai nimic). Misterioase (din copilarie). Mistuite (din dragoste). Mironosite (din rochite sau fustite). Magulite (din auzite). Nepasatoare (dupa moft). Martire (din fire). Dulci (cu suflet din vata de zahar ars). Razboinice (in filme). Diafane (Primavara si Toamna). Translucide (tot pe atunci). Razvratite (de cate ori au chef). Transparente (de la suferinta). Opace (de la indiferenta). Usoare (de la bijuterii). Grele (de la ele). Subtiri (de la carte). Avute (de la parte). Sofisticate (din toate cate putin). Alambicate (din curiozitate). Complexate (din nedreptate). Neimpacate (din pacate). Puternice (din credinta). Senine (de la ochi). Fragile (de la glezne). Vulnerabile (de la sani). Soptite (de la buze). Supuse (de la genunchi). Plutitoare (de la par). Salbatice (de la natura). Fabuloase (pline de dor si dorinta). Icoane (pentru copiii lor). Femeile (ca un joc de cuvinte si de viata).

Femeile... "

(c) Marius Tuca

cu scandalagiul Teodor 6 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput
Mergi la inceput