Muntii Apuseni
Raspunsuri - Pagina 2
bia spune:
Vilma,iti doresc sa ai o calatorie frumoasa si astept impresiile tale cand revii;noi vom pleca in august,pe data de 2,deci informatiile tale imi vor fi de mare ajutor.Drum bun!
P.S.Cate ore faceti voi,din Galati?
vilma spune:
Noi o sa facem drumul in 2 etape, pentru Ancuta, ca e inca mica si nu cred ca ar suporta.
Deci plecam cu o zi inainte si stam o noapte la Sibiu.
In 2000 cand am fost acolo, am facut drumul cu opriri scurte in vreo 10 ore. Adica am plecat de pe la 5 dimineata si am ajuns (la Buru) pe la ora 15. Ne-am oprit la Sibiu (am ajuns acolo pe la 11:30) si am luat masa de pranz, deci am petrecut cam 1,5 ore. Tin minte ca am fost dezamagiti de starea drumurilor din Alba, erau intr-o stare deplorabila si ne-a incetinit foarte mult. Exista insa cateva drumuri bune, din cate tin eu minte, cel de Cluj-Turda, din pacate ele deveneau proaste dupa ce ieseau din judetul Cluj. Poate ca intre timp s-or mai fi reparat.
Tot ce-mi doresc e sa avem drum linistit, fara peripetii, si sa fim noi sanatosi, iar daca tine si vremea cu noi, o sa fie o vacanta perfecta.
Cam asta va dorim si voua.
Cu drag,
Vilma si Anca (2 ani)
melinav spune:
Dar daca nu ai masina personala, cum poti ajunge din Bucuresti in Apuseni, eventual la una din locatiile despre care povestiti (Garda, Padis)?
Melina
osna spune:
pai simplu! cu trenul si de la gara te poate lua cu masina cel la care stai.pe pagina de reclama scrie asta.nici noi nu avem masina si mergem de la resita pina acolo cu trenul si din gara pina in sat ne duce cu masina proprietarul e valabil si la intors.