Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Felicitari Andra, sa va traiasca puiul si sa fie sanatos si norocos!
Cristina, multa sanatate lui Dragos!
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
dadi_t spune:
Andra, sa-ti traiasca minunea! sa fie sanatos si papacios! Si tu sa ai grija si de tine...![]()
Cristina,sanatate multa lui Dragos! Fisuri anale de la fructe?Of Doamne....Nu prea imi dau seama...a avut diaree inainte?
Roxana, cum iti mai este? Ai fost sa faci testul amnio? Ca sa nu stai cu inima indoita....ar fi bine sa-l faci
Sa dea D-zeu sa fie bine!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Roxana_G spune:
Nu am facut nici un amnio si sincer nici nu l-as face. M-am saturat de analize si de medici fricosi care nu sunt in stare sa interpreteze nimic. Am facut eco la Albu si la Heghelegiu. Aseara am fost la Herghelegiu si a zis ca sarcina e buna si BB normal si ca in opinia lui nu am indicatie de amnio. Ramane sa reevaluam la 20-22 saptamani pe baza moroflogiei.
Insa astazi m-am trezit cu inca un TT iesit, si prost de data asta. Este un cosmar, am 2 bune si 2 proaste. Sunt satula pana peste cap si in curand cred ca ajung la nebuni si nu la amniocenteza.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
ralualexandrei spune:
Va multumesc pt gandurile bune.
Roxana nu te stresa cu TT ai sa vezi ca totul va fi bine,TT e doar o statistica.Parerea mea este ca daca morfologia iese bine totul e ok.
Maria face la fel ca Dragos si acum si mai si pt ca a aparut bebe si e foarte geloasa in ciuda eforturilor noastre.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
layla spune:
Brrr ce vreme urata!
Roxana eu am tras cu ochiul si la odisee. Parerea mea este sa faci amnio. Stiu ca sunt riscuri de avort la amnio, dar sa stai intr-un asemenea stres, iti dai seama ca ii faci rau lui BB. Este greu sa dai sfaturi, dar eu cred ca asa as face. M-as duce la amnio.
Ai grija de tine si de bebe si te asteptam cu vesti bune.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Roxana_G spune:
Nu stiu ce sa mai zic. Nu e vorba numai de riscul de avort la amnio, care e tot 0,5% cat e si riscul de SD din test, e vorba si ca nu stiu daca as fi in stare sa decid ceva in sensul continuarii sau intreruperii daca ar iesi prost.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Crisnemes spune:
Roxana iti tin pumnii sa fie totul ok, o decizie stiu ca e foarte greu de luat , esti singura care poate decide. Multa bafta si bine ar fi ca totul sa iasa bine.
Tania ,Dragos nu a avut pana acum niciodata diaree dar dr au spus ca din cauza fructelor a crescut ph-ul din intestine si asta a dus la fisurile anale!
Andra am vazut si cel de-al treilea membru - superb - multa sanatate si mult laptic.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
buli spune:
buna ziua si de la noi
Andra, felicitari, sa fiti sanatosi, bebe sa fie cuminte si mincacios 
Roxana, nu stiu ce sa zic, doar ca va doresc din tot sufletul sa fie bine 
Monica, pui poze din Spania? :)
despre noi:
Matei e inscris de la 1 martie la gradi, merge 3 zile si o saptamina sta acasa, pt. ca se imbolnaveste. we trecut ma lasau nervii, acum iar e racit, dar sint suspect de calma. asta e, va trece si perioada asta.
luni avem ora deschisa si sedinta cu parintii. prima. probabil ca voi fi culmea ridicolului pt. ca voi boci, ma emotioneaza grozav piticii cu responsabilitati.
in rest e destul de rezonabil, nu prea am motive sa ma pling de el. e drept ca nici nu cer prea multe de la el. adica privesc drept naturale, escaladarile, micile mofturi, usoarele incapatinari, crizele (nici prea tari si nici prea dese)
e vorbaret, povesteste de toate peste tot. simte imediat persoanele care-l studiaza si devine foarte rezervat brusc.
am facut un calendar al cuminteniei si am stabilit ca daca aduna 7 fete vesele primeste un joc sau o carte. citeva zile la rind a facut prostii intentionat si m-a rugat sa-i pun fete triste pe calendar, desi ar fi meritat altfel. incepusem sa-mi perd eu rabdarea, mai era numai una de bifat si el nu si nu. probabil ca-mi testa consecventa :)
ma ajuta la strins jucariile de la el din camera, matura si da cu mopul ![]()
la pampers am renuntat de tot de citeva luni, dupa ce a trecut cam o saptamina de cind se trezea cu el uscat, l-am scos cu totul si gata.
desene are voie numai la dvd ce-i punem noi. un film lung pe zi - pisicile aristocrate sau altele de genul asta, disney clasic, sau 10 filmulete mici cu tom si jerry, chip si dale, donald etc. cam o ora si un pic.
la calculator foarte putin, oricum stie mai multe decit trebuie.
ciocolata si bomboane tot nu-i dam, rar de tot, la citeva saptamini, sau chiar la citeva luni cite o bucatica. numai praji facute in casa sau deloc. suc de la magazin, iarasi nu. din nou numai facut proaspat acasa. evident ca vine de la gradi si ne povesteste ca a mincat acadele sau bomboane acolo. dar cite poate minca - o data maxim de doua ori pe saptamina.
m-am intiiiiins
pupam trupa de pitici 
sa fiti voiosi
anda141 spune:
Va salutam si noi!! Albert este la tara saptamana aceasta si cealalta daca va mai sta. Nu stiu daca v-am spus dar ne-am simtit minunat in Spania si noi si Albert , asa ca vacanta de vara tot acolo am planuit-o !! Vroiam in Grecia, dar ne-am razgandit imediat dupa ce am vazut marea din Spania si in plus magazinele
!! Am pus ceva poze.
Poze din Spania !!
http://family.webshots.com/album/558364456UsJkHc
Sa il ajutam pe Alexandru
buli spune:
Monica, sinteti niste frumoooosi
mai ales Albert ![]()
si Spania e frumoasa rau, vad. e prima si pe lista noastra de propuneri, dar vom vedea