Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor si bine v-am gasit, vad ca sunteti mai vorbarete in ultimul timp si asta e un lucru bun.
Noi tot in Spania, e tare frumos aici,sunt multe de vazut si ne simtim bine.
Albert nu mai poarta scutec nici noaptea de asta vara cred. De obicei nu face deloc, f. rar se mai trezeste si cerela wc. Face la wc cu colacelul lui.
El mananca alune si nuci ,fistic si alte semintoase de foarte mult timp si chiar ii plac.
Cu energia stam la limitele maxime. Nu oboseste niciodata, e ceva de speriat. Noi obosim dar el nici gand. Nu ar adormi mai devreme de 12 noaptea, totdeauna protesteaza cand il ducem la cilcare. Zici ca bea energizante, nu inteleg de unde are atata energie. Nu are rabdare sa stea intr-un loc sa deseneze, sa invatam ceva deloc. Cu plastelina ce mai sta in loc si bineinteles la calculator.
O sa venim cu poze. Va pupam.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. Am cam lipsit ca sunt mici probleme, sau poate pana la urma nu sunt de fapt, cu BB din burtica. Un triplu test bun, unul prost. Eco una buna si una asa si asa. Ma framant daca sa fac amnio si pana la urma voi face.

Alex a fost ok pana acum, acum vad ca are febra peste 39 si tocmai ma chinuiam sa vad de ce nu coboara.

Cam asta, cu griji, dar ne revenim.

Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Roxana,pupam burticuta, muuuuult... sa fie bine! Oricum va fii bine, SIGUR!sanatate multa Alexandrei!
we placut tuturor!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Roxana ce ai hotarat cu amniocenteza? Sunt sigura ca te-ai speriat degeaba si nu sunt probleme cu sarcina.
Ecografiile banuiesc ca le-ai facut cu cei mai buni doctori (Iosup, Herghelegiu)? Badiu ce zice?

Pupici si sanatate lui Alex!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eco am facut la Iosup, la Albu si la Herghelegiu merg maine si poimaine. Badiu zice sa fac amnio, el a zis numai dupa primul test prost si fara eco sau ceva, pur si simplu are o fixatie. Nu reusesc nici sa vb cu el, acum m-am enervat ca nici la Municipal la ambulator nu reusesc sa ajung. O sa vad. Eram decisa sa fac amnio oricum, insa intre timp mi-a mai scazut elanul.

Alex e mai bine, insa a mai avut un puseu de febra cu tot cu antibiotic. Acum parea ok, sa vedem ce o sa mai fie.

Rox 16+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am intrat repede sa va anunt ca o alta odisee a mea s-a sfarsit,si incep o alta etapa.Miercuri la 14.50 s-a nascut Eduard Ionutz,3550gr si 50cm apgar 9.POze am pus in albumul 3.Va pup pe toti si mai vorbim cand o sa-mi pot folosi scaunul .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Andra, sa-ti traiasca noua minune, sa fie sanatos si sa aiba noroc cu carul. Iar tu sa ai putere, sa te refaci repede, sa poti sa-ti cresti copiii si sa le oferi tot ce-i mai bun si mai frumos in viata.
Oricum, din punctul meu de vedere, esti un exemplu si nu stiu daca multe dintre noi se vor incumeta sa aduca pe lume, si mai ales sa creasca trei copii.

pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

WooooW Andra (ralualexandrei)!

Felicitari de 3 ori mamica !

Eduard Ionut bine ai venit! Sa cresti mare si sanatos alaturi de frumoasa ta familie!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Felicitari Andra!!! Sa-ti traiasca copiii si sa te bucuri de ei! Te admir cat curaj ai avut sa faci 3..Mie 2 mi-au ajuns!!!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Andra , felicitari si refacere rapida si laptic cat mai mult.

Dragos din pacate nu a fost foarte bine zilele astea, a inceput cu niste fisuri anale care se pare ca sau datorat unui ph mai acid din cauza fructelor, apoi cu o raceala , iar de sambata cu voma si diaree. sper sa scapam si sa putem relua gradi.

Am vazut din pozele voastre si ma uit la copilasi cat sunt de mari.

Nici eu nu am incercat sa scap de scutec noaptea , mai astept pana la vara.In timpul zilei nici noi nu avem nici o problema folosim olita ,galeata , Wc-ul.

Este si el foarte energic si are tot timpul nevoie de companie si in general toata lume trebuie sa faca cum spune el.

Avem un mare punct negru la -crize- pe care le face in general acasa si din orice motiv . Am incercat ca-i distragem atentia, sa -l pedepsim , i-am luat din jucarii , nu l-am lasat la TV, l-am batut- recunosc ca nu sunt mandra de asta dar nervii nostri sunt de foarte multe ori intinsi la maxim din diferite motive ex: de ce i-am sters nasul(trebuie sa-i pun mucii inapoi)de ce il imbrac,de ce il dezbrac, de ce am mutat un anumit lucru , iar exemplele pot continua.

Si el bea inca laptic cu biberonul din simplul motiv ca mananca prost in timpul zilei si ma gandesc sa aibe ceva in stomac.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput