Bucurii de sept-oct 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

deseara promit ca o sa vizionez si eu albumele si o sa pun si eu pozici cu Rares pe temele respective. Acusi fug ca taman ce s-a trezit, ca deh in casa somnul nu e atat de dulce ca afara. Si pana la urma doarme de la ora 2.30 cu pauza de cand am venit in casa de papa . Asa imbracat ca afara i-am dat tzitzi si apoi l-am pus in carut langa geam sa se simta ca afara si a mai dormit 2 ore jumatate

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

nu l-am pozat inca in timp ce "mergea"
cert e ca nu-l mai pot lasa singur in patul nostru
chiar si cu pernele puse pe langa el

se intoarce f.repede de pe spate pe burta si se agita
pana se muta din loc

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hai ca ma laud si eu - si Vladut face incercari sa mearga de-a busilea, adica se ridica in palme si genunchi (pozitia initiala pt mersul de-a busilea) si se leagana fata-spate, iar dupa cateva leganari din astea isi face un avand in fata se arunca jos, si astfel inainteaza, sau face un fel de salturi ca o broscuta. Tare haios e. Dati-mi va rog fetelor si mie id-ul si parola de la contul comun, please...

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, dragi mamici de Bucurii!

Am pus si noi pozici pentru albumele de pe prima pagina. Multumim fetelor care se ocupa cu treaba asta si felicitari pentru idee (Eloise, tu ai fost cu ideea?).

Am vazut albumele si toti puiutii sunt scumpici si dulcici! Avem cu ce ne mandri!

As avea si eu o propunere, dar nu stiu daca o sa va placa: sa facem un fel de tablou cu pozele - portret ale tuturor bebicilor nostri. Insa nu stiu cum se poate realiza asta!

In alta ordine de idei, noi suntem suparati ca nu vrem sa mai papam piureul de fructe dupa ce am papat timp de 2 saptamani, iar de supica de legume nici nu se mai pune problema (puiul o refuza categoric). Acum papam doar cereale si laptic de la mami.

Nici cu somnul nu ne putem lauda, trezindu-ne de 5-6 ori pe noapte. Nu vrea tatzi, ci doar sa ajunga in pat cu noi; il pun la loc dupa ce adoarme si se trezeste dupa o ora. Rares dormea in ultimul timp foarte bine noaptea: de la 22 pana pe la 9, cu o pauza, maxim doua pt. tatzi.

Alina mamica de ingeras scump si iubit RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

POZICI CU BEBE RARES

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mai albinutzelor, de aseara pana azi am de recuperat 7 pagini! Ia sa vad ce-ati scris.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutareee!!!!

Am revenit si eu...e cam greu sa intru pe net ca sotu lucreaza la maxim...si eu pup calculatoru mai rarut ca e mai dragut.

Noi suntem bine..papam in continuare bine...

Nu am reusit sa citesc nimic din urma...merg acum sa vad cat reusesc ca sunteti tare harnicute la scris

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Daria Elena, Teodor,Sophia-Adina, Patricia Maria, Tora

Alexuza pe Igor nu-l prea intereseaza de Matteo,rar vine sa-l miroase si sa-l pupe e inca in faza de gelozie,insa Matti vrea mult sa-l prinda.
Sandra multumim
Adriana sanatate multa
Pufy imi pare nespus de rau,sper ca sa se rezolve cu bine,multa sanatate

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Multzumesc binefacatorului care ne-a pus pozele in albume.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Si noi la aer dormim dusi...in schimb cum ne apropiem de usa blocului ne trezim si mai ca incepem sa tipam...eu nu inteleg de unde stie ca ala e blocu' nostru atata timp cat doarme dus....

La mine la feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! Parca are senzori, cand intru in bloc face okii mari.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput