Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, te-am visat azinoapte pe tine si pe copiii tai. Ti-o tot strangeam in brate pe Bianca si o pupaceam sie ra asa cuminitica. Iar Andreas era intr-un pat si sarea in el si tzopaia de numa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adriana, l-am vazut pe Aidan in filmulet. Doamne ce haios e si frumusel foc!

Afara e asa de frumos! sper sa fie si sambata la botez.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Unde faceti Monule botezul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza scenariul cu Andreas e plauzibil dar uite-l ca poate fi si cuminte aici, partea cu Bianca se rezolva...vino doar la Brasov

Voi le mai faceti masaj cu crema dupa baita? Eu am incercat sa sar peste dar imi aduce cremele pentru corp, fund si fata si n-am scapare, pana si Andreas cu tati ma bazaie cu masajul, eu una nu ma prea dau in vant dupa cremuire ca-i...brrrr, rece.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Vaaai, Elisor, ce-i face saracului copil aici?
Are si Andrei un set de "scule" din acelea micutze pt. nisip. Cred ca dintr-o punga de pufuleti din aceia cu surprize, e lesinat Andrei dupa pufuletii aceia.

Ii trag acum lui Andrei de pe net filmulete cu Teletubbies, ii plac foarte mult, sta si se hlizeste la ele. Si i-am mai gasit un film, se cheama "Pingu", rade de cade pe jos la el. E cu un pinguin, normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza si eu am teletubies in olandeza si Andreas era topit dupa ele, dar Bianca nu e interesata, sper ca mai incolo s-o atraga, e drept ca nu i le-am mai pus demult, in schimb ii place Thomas & friends.
Aaaa, nu-i plac deloc pufuletii, credeam ca nu este copil caruia sa nu-i placa.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Felicitari Aurasa , refacere usoara su un bebelus mancacios si cat mai cuminte!!

Iar v-am citit pe diagonala.....dar am vazut poze si filmulete , macar atat sa fac daca de raspuns tot n-am timp.

Pupici si poate dupa ce ma eliberez cu examenul, spre sfarsitul lunii, imi fac mai mult timp si de forum.

PS: F. faina ideea cu intalnirea, noi am organizat la 1 an la mamicile de martie-aprilie, fiecare a luat un cadou in limita unei anumite sume, care apoi s-au tras la sorti, adica fiecare copil dadea un cadou si primea un altul!
Si-am inchiriat o sala undeva, nu mai tin minte acum, dar cu tot cu cadou a iesit sub 1 milion de copil toata distractia.
Asa ca daca organizati, puneti-ne si pe noi pe lista!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, pai pe 24 martie incep bodytoningul si apoi examene, apoi alt curs si tot asa..

Acuma mai nou am o mare problema la un dinte. Mi-a cazut cu totul.. Si numai un implant ma mai salveaza si faza este ca il am in fata si acum sunt stirba pana miercuri cand se va gasi o solutie sa-mi faca unul provizoriu sa-mi pun acolo pana ajung in RO ... Si aici implanturile si serviciile stomatologice sunt extrem de piperate. Cam la 100 mil ma duce un implant ceea ce este nasol de mult.... In Ro max 500 euro m-ar costa. In fine.. Sper sa gasesc o alta solutie mai buna! Nu de alta dar nu pot preda stirba!

Pifosul era tare fericit ca il scoatem la leagane in parc... Este in elementul lui.. Iar cand rade moama daca nu se stramba in cele mai zapacite feluri.. Murim de ras!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

hello!

Adriana are dreptate Androix cu apa minunattilor:), uita de ea. ALtfel, baga mare la sacosa ce e pe acolo.[

Mari, asa am procedat eu cu scosul balansoarului la leganat. Intr-o noapte am stat cu ea doua ore pe covor, plangea, se juca, am incercat sa o linistesc si gata, am scapat. L-am ascuns si a uitat de el. Dar este intradevar o masura extrema si trebuie sa ii faci fata si tu ca parinte. Insa m-am gandit ca mai tarziu va fi mai greu pentru amandoua, avea un an si doua luni.

Elisor, poate a visat ceva, e posibil si cateii. Noi am fost ieri in vizita si desi s-a simtit excelent, era un loc nou pentru ea si la fel ca si la voi, e topita dupa catei si pisici si a incercat sa se joace cu ei. Doar ca un caine s-a speriat si a latrat la ea pt ca e batran si ramolit, abia mai vede si mai aude, o pisica a fugit si pe celalalt catel nu am lasat-o sa puna mana. Si desi radea la ei a tresarit cand a latrat ala mare. Ei, azi noapte mi-a spus mama ca s-a trezit de cateva ori.
Masaj, mai subtire ca ei nu i-a placut niciodata, ma chinuiam cu ea dupa fiecare baie. O cremuiam repede dar am avut bafta ca in cadita capata un super masaj de la mama si ala ii placea la nebunie. Dar asta numai la baita, dupa nu ar fi stat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara

Pozele mele

Mergi la inceput

Andrei, dupa baie, nu stie cum sa fuga mai repede prin casa. Are o placere deosebita sa alerge in pielea goala prin casa, noi dupa el, rade de nu mai poate. Asa ca din cada il scot direct in prosop si sterg in viteza ce nimeresc, ca daca apuc sa-l pun jos pe canapea a tulito-o ca din pusca De multe ori face asa si la schimbatul de pampers, cand se simte golad o ia la fuga prin casa. Am zis ca o sa-l filmez o data cum chiuie de bucurie si ne alearga prin toata casa

Mergi la inceput