Reteta MUCENICI

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Este celebra Krem a la Krem a Nataliei (Balbina). O bunatate! Adica doua bunatati: si Natalia, si prajitura:))

miria :))sarminaaa

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

goanga, ma bucur tare mult ca ti-au iesit....arata super
eu asa fac si cozonac, apoi umplutura o fac din 350 gr nuci, 250 gr zahar, albushurile care-mi raman de la ouale pe care le pun la coca de cozonac, o 1/2 ceasca cu lapte, un praf de sare, 1 zahar vanilat, si putina esentza, 200 gr stafide...amestec totul si dupa ce a crescut coca, o intind pe masa pun aceasta umplutura, rasucesc, pun in forma(mai las sa creasca vreo 30 min si in formaO si iese un cozonac super pufos care se mentine asa pentru muuult zile si e f bun si gustos
ii las la cuptor intre 45-60 min la foc potrivit
aceasta umplutura ajunge cam pentru 5-6 cozonaci...deci poti sa o micsorezi sau sa o maresti.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu am facut mucenici dupa reteta de la claudia_a. Merci mult de reteta. Nu mai facusem aluat cu apa minerala si nici nu il bateam inainte . Acuma a iesit chiar moale si ft bun. Mucenicii au iesit ft gustosi. Imi pare rau ca nu aveam aparatul acasa atunci, ca sa va arat si voua.
Merci, Claudia

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Monica,

multumesc...am notat !

Andreea

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Eu am facut mucenici dupa reteta de la claudia_a. Merci mult de reteta. Nu mai facusem aluat cu apa minerala si nici nu il bateam inainte . Acuma a iesit chiar moale si ft bun. Mucenicii au iesit ft gustosi. Imi pare rau ca nu aveam aparatul acasa atunci, ca sa va arat si voua.
Merci, Claudia

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Sa traiesti si sa mai faci!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Recunosc ca am uitat de subiect si poze..asa ca am facut azi una la final.... de mucenici

Sa nu spuna lumea ca nu mi-au iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by papadie

Reteta o gaseti aici: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11297&hl=cornuri" target="_blank">cornuri bestiale

Sar'mana pentru reteta
Sambata,impreuna cu prietena mea NanaMotoc am facut mucenici dupa reteta asta.Doamne,ne-au iesit deliciosi,as mai fi mancat la greu .Vreau sa incerc sa fac cozonaci dupa reteta asta.Credeti ca o sa iasa buni sau reteta trebuie "imbunatatita"?

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu as vrea sa mai fac o tura si pe 21...da' sa vedem poate-mi trece pana atunci

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by flori76

quote:
Originally posted by papadie

Reteta o gaseti aici: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11297&hl=cornuri" target="_blank">cornuri bestiale

Sar'mana pentru reteta
Sambata,impreuna cu prietena mea NanaMotoc am facut mucenici dupa reteta asta.Doamne,ne-au iesit deliciosi,as mai fi mancat la greu .Vreau sa incerc sa fac cozonaci dupa reteta asta.Credeti ca o sa iasa buni sau reteta trebuie "imbunatatita"?

Flori
Noi

cozonacii de post ies f. buni dar daca vrei unii "reali" baga in compozitie 3 oua, esenta de rom, coaja de lamaie, mai adauga niste unt si evtl. vreo cateva linguri de faina in plus (vezi cum iese compozitia la mana. pt cozonac trebe sa se dezlipeasca frumos din lighean).

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dar,Papa,aluatul ala nu-i de post.Are si unt si lapte.Merci mult pentru sugestie.Ma gandeam eu ca mai trebuie adaugate una-alta,ca parca prea ar fi usor sa fie numai atat(ma gandesc cam cat se chinuie mama cand face cozonaci).

Flori
Noi

Mergi la inceput