Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)
Raspunsuri - Pagina 29
DianaR spune:
Gabi, mai baga odata linkul la filmulet, nu merge. Dragalasi puiutii tai! Mai ales motata!
Felicitari ptr progese lui Paul-Victoras Dariei si Deliei!
Tot la capitolul progrese, mergem tinuti de o singura manuta. Copacel, copacel.![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
OanaRusu spune:
Multumim Diana, da' tot Timeea e cea mai sprintena - o luam de model, acuma cel putin patruleaza in 4 labe cam ca Timeea
A, da, si stim si noi faza cu datul jos din pat - insa asa, ocazional, testam reflexele mamei incercand sa ne aruncam in cap 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
abibrinza spune:
Vad ca a venit vremea frumoasa si ciresele au iesit in parc.Liniste aproape totala.La noi ploua si e plictis mare.
Am vazut toate pozele si filmuletele din urma.Ce mari sunt cu totii!Petra, Timi si fratiorul, Alex, Daria , Paul , Delia , la toti m-am uitat impreuna cu Victor.Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Victor merge de-a lungul canapelei, a inceput sa se de-a jos din pat si se tine numai dupa fustele mele.Are zile cand mananca de toate si zile ca azi in care doar a ciugulit.Lyly, felicitari pentru rabdarea din bucatarie.De ce nu scrii o carte de bucate pentru bebei, cred ca ar avea succes?
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
ralucis spune:
Fetelor, nu stiu ce sa fie cu Ilinca. Ieri seara a facut febra 38,4, toata noaptea a dormit pe reprize, agitata si cu urlete, dimineata avea 39, i-am pus sosete cu otet/apa, supozitoare cu paracetamol, si i-a scazut febra. Azi a urlat toata ziua, n-a vrut sa manance decat lichide, supa, sucuri de fructe, piure diluat de legume, iaurt, altceva nimic, dar a plans f mult, n-a putut sa adoarma, a fost fff agitata. Sa fie dintii? Asa nu se vede nimic in gurita, am cautat-o, dar pare ca isi tine maxilarul cam incordat si se crispeaza la atingere. I-am dat putin calpol acum si i-am masat si gingia cu calgel, nu stiu daca sa fie de la dinti sau nu. Inca nu are nici un dinte...
gabi25 spune:
http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV03585.flv
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
abibrinza spune:
Ralucis, daca si maine e tot asa du-te la medic.Temperatura ridicata la 39 de grade nu prea e de la dinti.Sanatate Ilincai!
Camelia, pupici protagonistilor!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
Amonar spune:
quote:
Originally posted by ralucis
Fetelor, nu stiu ce sa fie cu Ilinca. Ieri seara a facut febra 38,4, toata noaptea a dormit pe reprize, agitata si cu urlete, dimineata avea 39, i-am pus sosete cu otet/apa, supozitoare cu paracetamol, si i-a scazut febra. Azi a urlat toata ziua, n-a vrut sa manance decat lichide, supa, sucuri de fructe, piure diluat de legume, iaurt, altceva nimic, dar a plans f mult, n-a putut sa adoarma, a fost fff agitata. Sa fie dintii? Asa nu se vede nimic in gurita, am cautat-o, dar pare ca isi tine maxilarul cam incordat si se crispeaza la atingere. I-am dat putin calpol acum si i-am masat si gingia cu calgel, nu stiu daca sa fie de la dinti sau nu. Inca nu are nici un dinte...
Sa nu fie Roseola. Si Kailan a facut la fel acum vreo 2 saptamani. Si Petra a lui AMISS la fel. Febra dureaza vreo 3 zile dupa care apar niste bubite rosii pe tot corpul. Ele dispar dupa 2 zile iar copilul nu mai are nimic. Sa o ti sub atentie zilele astea. Eu i-am dat lui Kailan paracetamol supozitoare si asa i-a mai usurat durerea.
Succes si sanatate la a mica!

DianaR spune:
E primavara afara si astenie pe forum.![]()
Timi a racit, tuseste ca un magarus si azinoapte mi-a facut febra, nu mare, 38 in ureche. Noroc ca a scazut repede cu norofen. Azi au aparut si mucisorii. Asta e.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
26octombrie spune:
http://www.4shared.com/file/11212235/b945ba4d/Dati_copilului_o_inteligenta_superioara.html
pe fuga. puneti-o bine, va va folosi, cu siguranta!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
Steluta spune:
Ralucis, Diana, sanatate multa puiutilor...
Luana, multumim pt link. Cred ca sunt interesante pt viitor si subiectele:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96213
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85840
Deschid un capitol nou...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)