Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, mai baga odata linkul la filmulet, nu merge. Dragalasi puiutii tai! Mai ales motata!

Felicitari ptr progese lui Paul-Victoras Dariei si Deliei!

Tot la capitolul progrese, mergem tinuti de o singura manuta. Copacel, copacel.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumim Diana, da' tot Timeea e cea mai sprintena - o luam de model, acuma cel putin patruleaza in 4 labe cam ca Timeea

A, da, si stim si noi faza cu datul jos din pat - insa asa, ocazional, testam reflexele mamei incercand sa ne aruncam in cap

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Vad ca a venit vremea frumoasa si ciresele au iesit in parc.Liniste aproape totala.La noi ploua si e plictis mare.

Am vazut toate pozele si filmuletele din urma.Ce mari sunt cu totii!Petra, Timi si fratiorul, Alex, Daria , Paul , Delia , la toti m-am uitat impreuna cu Victor.Sper ca nu am uitat pe nimeni.

Victor merge de-a lungul canapelei, a inceput sa se de-a jos din pat si se tine numai dupa fustele mele.Are zile cand mananca de toate si zile ca azi in care doar a ciugulit.Lyly, felicitari pentru rabdarea din bucatarie.De ce nu scrii o carte de bucate pentru bebei, cred ca ar avea succes?

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Fetelor, nu stiu ce sa fie cu Ilinca. Ieri seara a facut febra 38,4, toata noaptea a dormit pe reprize, agitata si cu urlete, dimineata avea 39, i-am pus sosete cu otet/apa, supozitoare cu paracetamol, si i-a scazut febra. Azi a urlat toata ziua, n-a vrut sa manance decat lichide, supa, sucuri de fructe, piure diluat de legume, iaurt, altceva nimic, dar a plans f mult, n-a putut sa adoarma, a fost fff agitata. Sa fie dintii? Asa nu se vede nimic in gurita, am cautat-o, dar pare ca isi tine maxilarul cam incordat si se crispeaza la atingere. I-am dat putin calpol acum si i-am masat si gingia cu calgel, nu stiu daca sa fie de la dinti sau nu. Inca nu are nici un dinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV03585.flv

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Ralucis, daca si maine e tot asa du-te la medic.Temperatura ridicata la 39 de grade nu prea e de la dinti.Sanatate Ilincai!

Camelia, pupici protagonistilor!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by ralucis

Fetelor, nu stiu ce sa fie cu Ilinca. Ieri seara a facut febra 38,4, toata noaptea a dormit pe reprize, agitata si cu urlete, dimineata avea 39, i-am pus sosete cu otet/apa, supozitoare cu paracetamol, si i-a scazut febra. Azi a urlat toata ziua, n-a vrut sa manance decat lichide, supa, sucuri de fructe, piure diluat de legume, iaurt, altceva nimic, dar a plans f mult, n-a putut sa adoarma, a fost fff agitata. Sa fie dintii? Asa nu se vede nimic in gurita, am cautat-o, dar pare ca isi tine maxilarul cam incordat si se crispeaza la atingere. I-am dat putin calpol acum si i-am masat si gingia cu calgel, nu stiu daca sa fie de la dinti sau nu. Inca nu are nici un dinte...

Sa nu fie Roseola. Si Kailan a facut la fel acum vreo 2 saptamani. Si Petra a lui AMISS la fel. Febra dureaza vreo 3 zile dupa care apar niste bubite rosii pe tot corpul. Ele dispar dupa 2 zile iar copilul nu mai are nimic. Sa o ti sub atentie zilele astea. Eu i-am dat lui Kailan paracetamol supozitoare si asa i-a mai usurat durerea.
Succes si sanatate la a mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

E primavara afara si astenie pe forum.

Timi a racit, tuseste ca un magarus si azinoapte mi-a facut febra, nu mare, 38 in ureche. Noroc ca a scazut repede cu norofen. Azi au aparut si mucisorii. Asta e.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

http://www.4shared.com/file/11212235/b945ba4d/Dati_copilului_o_inteligenta_superioara.html
pe fuga. puneti-o bine, va va folosi, cu siguranta!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Ralucis, Diana, sanatate multa puiutilor...

Luana, multumim pt link. Cred ca sunt interesante pt viitor si subiectele:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96213

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85840

Deschid un capitol nou...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput