Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Colcannon - mancare irlandeza (dupa 8 luni)

* 1 cartof mare
* 1 praz
* 1 varza mica
* 1/2 ceapa
* unt cat o aluna
* 1 si 1/2 lingura de smantana

Spalati, curatati si taiati in cubulete prazul, cartoful si ceapa. Tocati mare varza. Puneti totul intr-o cratita cu putina apa (cat sa acopere legumele) si fierbeti pana acestea se inmoaie. Scurgeti restul de apa si zdrobiti-le. Adaugati untul si smantana si amestecati.
Puteti servi cu peste sau pui.

Supa de gulii si cartofi (de la 1 an)

* 1 gulie mare
* 100 g cartofi
* 1 lingurita ulei
* o lingurita faina
* 1 galbenus de oua
* 2 lingurite de smantana
* sare

Se curata gulia, se taie ca taiteii sau se dau prin razatoarea mare, se pune la fiert intr-un litru de apa sarata. Se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga cartofii curatati si taiati cuburi. Separat, se face un rintas deschis din ulei si faina. Se stinge cu zeama din oala si se amesteca cu supa. Se mai lasa sa dea 2-3 clocote, se da deoparte si, rece fiind, se drege cu galbenusul de ou batut cu smantana.

Bianca ti-am cautat o reteta cu gulii umplute dar nu am gasit numai supa de mai sus

Gata ca lesin si eu de somn...

tuturor.

P.S. sper sa nu va incurce retetele astea dar m-am gandit ca poate sunteti in pana de idei ca si mine

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza fetelor...
Eu am niste nervi de numa...sunt nervoasa pe mine ca citesc toate prostiile pe net si nu imi tratez copilul cum trebuie.
Poate daca ii dadeam de luni antibiotic azi ieseam afara ca nu ar mai fi avut febra.
Ce sa va zic..aseara a avut febra dar toata ziua de ieri nu, iar azi dimineata iar cu febra. Astept sa se trezeasca si sa mergem la cabinet sa vad daca e amigdalita sau nu.
Am si starea asta de nervi ca azi iar va trebui sa stam in casa si afara e tare frumos
Si azi e si "baba" mea...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Plus ca aseara m-a facut si sora-mea cu "apa si otet" ca sunt nebuna..ca ce am cu antibioticele ca de la un simplu rosu in gat se pot face alte complicatii mult mai grave printre care si otita si altele.
Ma simt ca si de aseara i-am dat Sumetrolim lui Dani.
La 8.45 avem programare la medic si trebuie sa il trezesc ..acum sa vad pe unde scot camasa si ce ii spun doctoritei ca el cu febra de luni si eu zic NU antibiotic ca sunt desteapta si citesc toate kk-turile de pe net cum ca nu e bine sa dai antibiotice la copii ca bla bla...Catodata cred ca chiar m-am prostit de atatea informatii.. si nu vb aici doar de medicamente, ci de tot ce inseamna alimentatie la copii.
Cred ca e ultima oara cand mai fac de capul meu ceva cu privire la medicamente.
Am plecat...ca sunt nervoasa

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata si de la noi!
Eu sunt la cafea. Pe aici vad ca e liniste tare.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Am aparut si eu.Ieri am fost o leguma .M-am simtit asa de rau incat nici nu am fost in stare sa conduc.A venit Dan si m-a luat pe la 11 jum si m-a dus acasa.Am dormit 5 ore legat ziua .Cum nu am facut eu niciodata in viata mea.
Eu si Dan suntem amandoi raciti cobza dar Andrei nu .Ce bine In consecinta azi noapte Andrei a dormit cu mama ca sa nu ia copilul raceala de la noi .Unde mai pui ca m-au cam lasat si bateriile cu noptile pierdute si a doua zi serviciu.
L-am auzit la fiecare sculare a lui si s-a trezit la 1 , 2 si la 4 dimineta dar nu m-a lasat Dan sa ma duc.
Dimineata cand mi l-a adus mama in camera s-a cocolosit pe mine si ma tinea cu manutele lui alea mici sa nu plec, m-am topit toata de dragul lui.
Ali super retetele alea.
Pupicei la bebei bolnaviori.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Bianca, stiu ca esti nervoasa, dar hai sa-ti dau exemplul meu. La 6 luni am fost cu Diana la alta pediatra cea a surorii mele (a a mea era in concediu). Copilul ok, fara febra, nimik, ea il vede si zice rosu in gat, doamna, sa-i dam Ospen. I-am facut intai exudatul ca asa mi-a spus mie constiinta, desi pediatra nu mi-a recomandat. Apoi, desi la exudat n-a fost nimik, i-am dat totusi Ospen, pt ca sora mea (ce ti-e si cu surorile astea) m-a facut de nebuna, ca stie doctorita ce stie si da-i si da-i ca cine stie ce mai apare. I-am dat si dupa 5 zile, copilul tot cu rosu in gat si i-a trecut de la sine. Cand am fost la control, pediatra zicea...pai sa nu-i mai dam nimik acum, lasam asa. Pai fir-ar, daca n-ai scoala cum trebuie, eu zic sa nu te bagi la vindecat oameni, asta e parerea mea.
Daca Dani a facut febra...poate trebuie, dar cel mai bine e sa faci un exudat, mie a doua zi mi-a venit rezultatul, asta daca cultura e sterila. Sanatate puisorului tau!
Moni, iti spun. La otita medie (timpanica), simptomele sunt: febra mare, diaree, scuturat din cap, mana in ureche si or mai fi dar cam astea sunt importante. febra Diana nu a facut, nici diaree, dar chestia cu manuta in ureche deja o stiu. Si poti sa apesi in regiunea urechilor pana zboara porcul, ca nu reactioneaza pt ca nu e otita externa. Pediatrele se insala foarte usor, ma mira ca nu cunosc acest amanunt, asa facea si a mea, n-are nimik zicea de fiecare data si eu turbam.
Ali, bune retete , multumim!
Alina !
Cata, cum se mai simte Bia?
la Dia, imi pare rau ca s-a lovit...bine ca i-ai luat ham.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Monica, welcome back Imi pare rau ca a cazut Dia, bine ca nu e grav. Ayan nu vrea sub nici o forma in ham, asa ca trebuie sa fiu foarte atenta.
Bianca, sanatate lui Dani!
Ingrid, lasa ca trece si otita asta
Mire, nu ne mai zici nimic de Dani fratelo? Parca ieri ati avut programare la dr?
Ali, merci de retete, sunt super, si eu chiar vreau sa ii mai fac si altceva de mancare lui Ayan.
Maraki, unde disparusi aseara? A venit socrosenia?
AnaS, zi-ne ce mai face Tibi.
Gio,

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Alina Tibi e bine. Nu face nimic nou. Ba da, e indragostit de wc. Tot ce gaseste baga in wc, inclusiv adidasi, farduri...ORICE. Apoi ia peria si le indeasa bine in wc. Cel mai tare a fost cand a bagt un burete in wc si apoi in gura, iar in wc, iar in gura. Noutati frapante nu avem.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Sunt destul de frapante noutatile

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

'Neatza,

Vad ca sunt multi spiridusi cu febra, bolnaviori. Ii pupam pe toti si speram sa treaca repede. Eu sunt o mama fericita, ce sa zic, Vladimir nu mi-a facut febra mare niciodata. Nici nu stau sa ma gandesc ce-as da din colt in colt. Teoretic stiu ce sa-i fac, da' dupa cum se zice, practica ne omoara.

Am si eu o intrebare. Voi ce capace de priza folositi? Eu am luat niste chestii de pe la Chicco si Vladimir le extrage cu degetelele.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput