*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Am un moment de respiro la munca si ma gandeam la intalneala burticutelor. Cred ca este o densitate mare de burticute pe metru patrat

Eu m-am tuns si imi vine sa imi dau cu ceva in cap Tipa la care ma tundeam eu de obicei este plecata din tara si m-am dus la intamplare la un salon. Mi-a scurtat parul si parca m-a ciuntit Lumea mi-a spus ca imi sta bine dar cred ca zic asa din politete. Uff, abia astept sa imi creasca.

Elteka, ai fost mortala cu povestea de la farmacie.

O sa pun si eu poze zilele astea pe contul de yahoo.

vas, ce bine ca ai intrat in concediu! Si cand vii la vara la mare sa nu ne uiti pe mine si pe mary_lou.

pauly, eu nu am probleme de genul inversul constipatiei. Ai incercat sa schimbi un pic alimentatia? Eu ies de doua ori pe zi (dimineata si seara), daca nu... ma doare burta. Si ies normal...

Alyna24, ce costumase dragute ai pt bebe!

Chris27 , eu am de ceva ani niste vase de sange sparte pe picioare si mi s-a spus ca sunt predispusa la varice. Eu folosesc Lioton Gel (cu acordul dr gine) si in afara de faptul ca nu mi-au mai aparut astfel de vene sparte, nici nu simt picioarele obosite.

byu, sa te faci bine repede!

Raza de soare, ce ma bucur ca esti bine! Felicitari pentru cele 25 de saptamani si sa ajungi cu bine pana la termen.

cioaca, tu si bebe sa fiti sanatosi. Poate totusi se intoarce sa poti naste natural.

Gata, va las, sa mai fac si ceva treaba. Abia astept sa vad poze de la intalneala.

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici care mai sunteti pe aici

Am vazut ca ati fost foarte harnice in weekend si ati deschis capitol nou.
Noi am fost nasi, cum va spuneam, si ne-am simtit foarte bine. Acum am doua finute frumoase! Ceremonia de la biserica a fost foarte frumoasa, am avut noroc de un preot care ne-a explicat in ce consta ceremonia si care a fost foarte atent cu mine cand a vazut ca sunt insarcinata! Bebe a fost cam plangacios pentru ca ii era foame si o sculasem din somn, dar a doua zi, la baita de mir a stat foarte cuminte. Am pus si eu cateva poze pe yahoo.

Nu stiu cum sunteti voi, dar mie mi-e din ce in ce mai greu sa merg la serviciu. Azi am mancat si am simtit ca ma uflu ca un balon, de-abia ma mai puteam misca. Nici acum nu mi-am revenit total.

De-abia astept sa vad poze de la intalnirea de azi si sa citesc impresii!

Edit: Eimotto si Cioaca si eu ma "abonez" la plimbarea cu carucioarele in parc la Riviera cand s-or naste bebeii ca stau tot in zona!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka m-a distrat copios povestea ta de la farmacie!!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Si daca tot e asa liniste pe forum, am ramas datoare cu povestirea despre formarea familiei mele!
Va sa zica....povestea a inceput in 2000, cand, eleva la postliceal fiind, am inceput sa descifrez tainele internetului...si ca mai toata lumea de varsta mea in aceea perioada....devenisem dependenta de MIRC. Profitam ca eram la specializarea operator birotica si stateam ore intregi in laboratorul de informatica de la scoala, care era conectat la internet. Cand nu eram la scoala, mergeam la sala de net..ce mai, o adevarata nebunie. Eram noi 3 prietene bune, (eu, Nicoleta si Lina - mamicile de azi ale baieteilor de 2 ani de care tot pomenesc eu pe aici) care faceam ravagii...vorbeam cu "n" persoane deodata, ne dadeam intalniri fictive..ce mai...ale tineretii valuri. Nickul meu pe mirc era Diandra. Si aveam un chat room, "zalauanii", pe care eram mai tot timpul..eram o comunitate virtuala unita, dar ne si intalneam la cate un chef cu totii.... Din cand in cand mai intram si pe chatroom-ul "Romania". Si de aici devine povestea interesanta. Ma apeleaza cineva, cu nickul rimini: asl pls. . Mai tineti minte? Ii dau datele, imi da si el datele lui...mai vorbim verzi si uscate...si ies. A doua zi, a treia zi (v-am spus ca eram zilnic pe net) se intampla sa fie si rimini online si ma apeleaza iar. Si la un moment dat ma intreaba: "vrei sa iti dau nr meu de telefon?" "Da-l", zic...Imi da nr, il notez...cu gandul ca poate, cine stie, fiind acasa si plictisindu-ma, poate o sa il sun. Si taman asa se intampla...intr-o zi, neavand ce face, ce-mi trece mie prin gand:"hai sa il sun pe Aure (Aurelian, asa il cheama)". Zis si facut: ma pun si formez: 093.68.xx.xx Si ce credeti? Numar inexistent! Aoleu, am zis...ce-i fac daca il mai prind online! Il mananc cu fulgi cu tot! Abia am asteptat sa vina ora sa ma duc la net. Si rimini era online. Si ma apuc de el si-i zic vrute si nevrute, ce, tu iti bati joc de mine..etc. etc...nu mai nimeream tastatura ce nervi aveam. La care el: nu, nu imi bat nici un joc, ti-am dat numarul meu de acasa..tu ce nr ai format? Si ii spun: 093xxxxxx. Si incepe domnul meu sa rada lllllllloooooooolllllll. Pai tu ai format nr de mobil, eu ti-am dat nr de fix: 039.68.xx.xx. Va sa zica aici era buba!M-am calmat si cum am ajuns acasa am sunat din nou, de data asta pe nr cu prefix de Braila, nu de mobil, sa vad daca nu ma prosteste! Si mi-a raspuns dragutul de el....si de atunci am ramas "amici", ne dadeam intalnire la o anumita ora pe net, ne dadeam bipuri, ne sunam (pe fix, ca niciunul nu avea mobil). Asta se intampla pe la mijlocul lui iunie. Am inceput sa ne scriem si scrisori, care pe zi ce trece deveneau scrisori de dragoste (si acum pastrez maldarul de scrisori primite) si prin decembrie i-am facut invitatia de a veni de Craciun la Zalau. Invitatie pe care a acceptat-o! Si asa nu mai fusese nicioadata in Ardeal. A venit pe 21 decembrie, tin minte si acum cand ne-am intalnit, statea cu o garoafa alba in mana, zgribulit tot (erau -20 de grade afara), uitandu-se dupa fiecare tipa care trecea si i se parea ca seamana cu mine (ma vazuse doar in poza). Pe 24 a vrut sa plece acasa, dar unde, ca nu l-am lasat! ca doar la noi pe 24 dec seara se colinda! Apoi pe 25 a plecat spre Braila, de revelion am mers eu acolo (dupa multe insistente ale mele si ale lui la mama). Si uite asa, din vizita in vizita, au trecut 5 ani, iar pe 3 septembrie 2005 am facut nunta, si s-a mutat Aurasul meu la Zalau.
Si la un an dupa nunta, pe 2-3 septembrie 2006, l-am conceput pe bebe (eram la Oradea, era petrecere organizata tot weekendul de la sotul meu de la munca). Nu a fost nimic programat, dar m-am bucurat cand pe 16 sept, facandu-mi testul de sarcina (aveam ciclul foarte regulat, stiam aproape la "ceas" cand tre sa vina) au iesit doua liniute! De fapt am facut 3 teste, ca nu imi venea sa cred. La inceput am fost socata, dar apoi m-am bucurat...si asa imi doream mult un copil, dar tot ziceam ca o sa il facem dupa ce avem si noi casa noastra...dar el a vrut sa vina mai repede pe lume!
Gata! cam asta e povestea mea!

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Madi, ce finuta dulcica ai! Sa va traiasca!

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Dianalaura - merci, am pricipit. Acum imi mai trebuie parola de pe Venus si rabdare sa umpleti un capitol noi. Parca vad ca nu voi fi pe faza
Nu mai stiu daca v-am spus ca noi facem schimb de locuinta cu socrii (noi aveam 2 camere si ei 3 si s-au gandit sa ne ajute prin acest schimb ca ei 2 in 2 camere se descurca mai bine decat noi)
La sfarsitul saptamanii e preconizata mutarea dar grija mea cea mai mare este ca inca nu avem net acolo. Eu ce ma fac?

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

ce mesaj urias am scris...acum e randul vostru sa spuneti cum v-ati intalnit sotul...
va pup si ma duc sa ii incalzesc pizza sotului meu, ca in timp ce scriam povestea a venit si el de la munca!

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

dianalaura, am citit povestea voastra. Voi sunteti internauti! Era sa scriu ca mai rar se intalnesc persoane cuplate pe net care sa ramana impreuna, dar mi-am adus aminte de sora mea care este plecata in Italia si este fericita alaturi de un "macaronar" (cum le spune tatal meu) intalnit pe net. Sa fiti mereu fericiti si sa va iubiti!

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Deci ne intalnim la Riviera Madi, Cioaca si Diana

Dianalaura - merci de parola, o sa incerc sa fiu cuminte si sa nu fac stricaciuni. Frumoasa povestea voastra...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

da, frumoasa....si au trecut deja 6 ani jumate...ce trece timpul...Acum nu mai intru pe mirc, dar sunt dependenta de odisee si de forum

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput