*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Monytza, Kay e mai "tanara"...
Si acum nici macar n-are net

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana intra pe photos.yahoo.com si o sa le vezi acolo pozele. Iti va cere user name si parola care sunt aceleasi cu cele de la mailul comun. Acolo scrie la fiecare poza cine e.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Monytza, multa sanatate si la multi ani!Insa Kay este parca mai mica ca tine!E o zapacitat si o si eu si o asteptam mai rpd pe net iar!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Hai ca am facu t si eu o pauza... si de 1/2 de ora tot citesc ce se mai vb. pe-aici... Sper ca maine seara sa postez poze cu puloverul gata...

Asa poate va dati seama ca eu cand incep ceva ma GRABESC sa duc la bun sfarsit Cred ca asa e si cu sarcina!!! Sau ma rog orice sarcina imi pica in griji...

Alyna24 si Alynta, aveti si voi niste povesti dragute... Oare pt. ca fiecare poveste in parte are CEVA APARTE?

Motannel... te astpt diseara sa-ti explic....

Mihamora... eu nu am vazut poza de la eco

Oanaclaudia de-abia astept sa ne arati si noua poze de la eco... bine nu asa indecente ca cele aratate de Dideip aseara Doamne ce mare era... Nu pot sa cred....

Monytza... sa fii santoasa si sa te bucuri de o bebitza ta ... Intr-adevar mai este si KAY care este mai "tanara" decat tine!

Da...chiar apropos, KAY ziceai ca de aseara ai NET!!!! Pe unde tot umbli????

Hai ca mai stau putin pe-aici... cu lucrul in mana si mai dau din cand in cand cate un refresh.... ca sa fiu pe FAZA daca apare vreo urgentza la orizont

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Spuneati adineaori care mai de care de ani intregi impreuna cu sotziorii vostri....noi avem doar 7 luni...si o poveste ..mai ceva ca`n telenovele...deloc traditionalista...Nu ma pot aduna sa povestesc...nu cred ca ati avea rabdare sa termin...in scris...ar trebui sa ma apuc de un roman

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare, Salutare..

..salutari de mai multe ori pt ca, pt ca mi-a placut de intalneala voastra. O sa v-o aduceti cu placere aminte. Cele care sunteti la bb no 1 nu o sa mai aveti linistea din priviri cea de-a seara la urmatoarea intalneala.
Jos palaria in fatza organizatorilor si molilizatoarelor*2

MicaM La multi ani! fericiti, sanatosi si norocosi

Elteka, m-ai binedispus pe ziua de ieri. si esti de coma cu Eliasi. Io tot visam Tudori, si pe 23,02 mi s-a nascut un nepotel pe care l-au numit Tudor. Oricum nu il vroiam pt ca aici nu prea e cunoscut.

Aveam niste dureri de burta..hmm..credeam ca o sa simt iar aerul urgentei dar...mi-a trecut. Am luat 9 No spa de vineri pana ieri. Si saptamana trecuta imi spuneam ca pe o statistica ca fatza de bb1 acu sunt lejer..fara droguri!
Noroc ca le am din ro ca aici nema medicamente de genu asta in sarcina ca a mea.

Nu mai stiu ce vroiam sa spun...ah DianaLaura, credeam ca nici nu ati citit instructiunile . Ca nu am vazut deloc comentari/ideei, replici.

Dideip, distantza e cea mai buna solutie.
Sa iti povestesc ce soacra acra e maica-mea cu ale ei 3 nurori... nu?! si vb aia e a mea mama si, ce dulce e cu ginerii..nici asta nu spun.
Asa ca pana sa ma marit am avut 20 de ani de soacra in maica-mea si am avut niste rafuieli, mama mama..ca-mi permit si era taica-miu mandru de mine.

Andrada, sunt 2 mamici parca de ian+feb 2007 care-s crosotorese..mama mia..intra in albumul lor si le vezi operele..ce mai arta nu gluma.

Liviana, tu l-ai lasat pe M toata ziua..sa vezi ce crize o sa faca peste cateva zile...
Si la ce cresa merge M. Nepotelul meu merge in dr taberei, pe langa frigocom si valea ialomitei(!!!!! ma incurc mereu in vaile alea).
Tot acolo cred ca ar fi mers si Gaza al meu pt ca suntem vecini de bloc cu cresa.

EDIT: scuze, ce mai inca un pic si te luam

PEPSI, imi e dor de voi
Am plecat..ma mai gandesc daca sa ma duc sau nu la dr..ce sa ii spun ..ca am avut dureri si nu mai am..habar nu am.

Mergi la inceput

Andrada, nu cumva o confunzi pe Dideip cu altcineva de aseara?Eu asa zic!daca nu, scuze!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Andrada ce frumos ai crosetat! Imi place mult modelul. Eu nu am deloc rabdare. Mi-a facut si mie o prietena de-a mea o vestuta pentru burtica si a iesit foarte frumos, nici nu se vede ca e lucrate de mana, si, la fel, o apreciez pentru rabdare!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Andrada, poze de la eco ale lui Mihamora sunt pe yahoo.photos adresa noastra!uite-te acolo!
Doamne, cata rabdare ai!Nu te lasi pana nu-l termini, nu?

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Da e o adevarata temerara Andrada noastra...E de admirat pt perseverenta...maine poimaine faci un sertaras cu lucrusoare tricotate pt bebeu..Ce`as vrea sa stiu si eu sa tricotez..dar n`am facut niciodata lucru` manual la scoala...intr`una am fost plecata`n cantonamente...si cu mingea nu pot sa`i fac hainutze lu` bebe

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput