*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

alynta27,frumoasa povestea ta si sa va dea d-zeu ,multi ani inainte alaturi de bebelinul vostru si de altii ce vor mai veni
si tie de asemenea Alyna iti doresc tot binele din lume, iti citeam povestea(si de unde am avut onoarea sa o aflu prima alaturi de Kay, parca imi imaginam cu ii povesteai tu saracutului de fostul tau prieten si el saracul inghitea in sec)
Liviana sa stii ca in situatia ta a fost si o colega de-a mea cu copilul ei, de cand la dat la gradinita numai bolnavior era, pana la urma a renuntat si acum se simte bine(eu nu vreau sa te descurajez)
Andrada te-ai pus pe treaba dupa cum se vede si ai de gand sa termini pana diseara?

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Mica tu esti nascuta pe 3 iulie si eu.... pe 15 iulie suntem Racusori.

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc de urari dideip si Alyna24! Si voua multa fericire!

Alina-Mirela 23+ cu DAVID

Pozele mele

Mergi la inceput

Si Diana, fata care a stat langa mine ieri la PizzaHut este pe 13 iulie, numai ca sunteti mai mari ca mine cu....

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

Buna fetelor.
M-am simtit foarte bine aseara la intalnire. Nu stiu dar am simtit ca parca ne cunosteam de o viata. A fost super!
M-am uitat dinnou la pozele voastre de la nunta si pe tine Laura chiar ca nu te-am recunoscut . Esti foarte schimbata. Probabil si din cauza coafurii si a culorii parului.
Fetelor explicati-mi si mie cum intru pe mail-ul comun ca vreau sa vad si eu pozele!va rog frumos!
Acum ma duc sa fac si eu ceva de papa ca vine sotul meu de la munci pe la 3.30 si dupa aia ma duc la doctor .Abea astept sa il vad pe bebe!
cand ma intorc de la doc. o sa va spun ce am facut.
Andrada iti multumesc inca o data pt ca m-ai adus si pe mine pana acasa! si iti doresc spor la lucru.
Laura si tie iti multumesc pt ingerasi, este tare dulce ! pe toate.
28+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, am vazut pozele de pe yahoo, dar vreau si eu sa va cunosc dupa figura+nume. Modificati va rog una din poze in Paint si scrieti numele fiecareia ca sa asociem figura cu numele de pe forum. Merci.
Dideip, mie mi-a plecat bona imediat dupa ce am anuntat-o ca M va merge la cresa. Am inteles-o, caci si ea are probleme de familie si nu pot decat sa sper ca in viitor ma va mai ajuta, daca nu cu Matei, macar cu BB2. Am luat decizia ca M sa mearga la cresa pt ca:
1. Colectivitatea ii va aduce mult avantaje pe termen lung, chiar daca pe termen scurt va fi greu pana se acomodeaza si isi formeaza imunitate.
2. Cand se va naste BB2 categoric nu voi putea sa am grija si de M si de bebe (mai ales ca stiu cat de greu mi-a fost cu M cand s-a nascut). M are la dispozitie 3 luni ca sa se acomodeze cu cresa si in prezent alta alternativa nu am pt el. Cata vreme nu ne ajuta nimeni altcineva, va trebui sa mearga la cresa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Oana se apropie pastele si as vrea de la tine..... sa-mi dai un mielpentru ca m-ai botezat. Ma cheama Paula si ma bucur ca ti-a placut cadoul meu si ca te-ai simtit bine alaturi de noi[pup. Apropos tu pe unde stai?
Ai gasit un nume frumos pentru bebelinul tau si pe nepotelul meu il cheama Rares.

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Este vreuna dintre voi burtici mai mica decat mine?...sau sunt mezina?...eu cu fix o luna in urma am implinit 22 anisori...

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Ai mare dreptate Liviana, la aspectul asta nu m-am gandit ca iti va fi f. greu si cu bebe2si iti doresc sa treci peste toate astea si sa fii tare

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Monytza stai linistita ca nu esti singura mezina, mai este si Kay rasfatata grupului din Buc. care ocu aceasta ocazie.Pofticioasa noastra Kaycare se va duce in discoteca cu Sosonica si vor spune toti ca sunt surori.

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput