Imi cade parul ingrozitor
Imi cade parul ingrozitor!!! Cat am fost insarcinata nu mi-a cazut un fir de par, cred ca nu am avut in viata mea par mai fumos insa acum cade de cred ca in curand o sa fiu mai cheala ca fi-mea! Stiti vreun tratament ceva care sa ma ajute ca deja sunt stresata...ca raman cheala nu ar fi o problema, insa cand vad copilu tot timpul cu cate un fir de par in mana ma apuca groaza!!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
Raspunsuri
Guguluff spune:
Stai calma ca se incetineste caderea asta a parului intr-o luna, doua. Tin minte ca si eu eram disperata dar nu puteam sa iau vitamine pt. par ca aveau vit. A si vit. E si sunt toxice in sarcina si alaptare. Si tratamente externe nu am gasit sa mearga nimic. Sunt Foltene si Alopecin dar in cazul caderii parului dupa nastere, sunt cam apa de ploaie.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
simonaros spune:
Incearca niste Ca.Mie mi la recomandat medicul dupa nastere.Eu iau Ca efervescent cu D3,este foarte bun
flisa spune:
carla2005, sunt in aceeasi situatie. In sarcina am avut un par superb, nu imi cadea fir de par si acum stau tot timpul cu el prins si innebunesc cand il vad pe bebe cu cate un fir de par de al meu sau chiar pe jos prin camera. Imi cade in nestire si simt ca o iau razna. M-as tunde daca as sti ca si-ar reveni dar... Am auzit ca e asa in primele luni dar deja au trecut 4 luni si tot cade ca naiba.
Daca afli vreun remediu spune-l in gura mare.
AnaGN spune:
Buna,
Daca nu exista nici o cauza medicala, iti recomand sa consulti un homeopat. Sigur o sa ajute.
Daca te intereseaza, pot sa va recomand un dr foarte bun (cel putin pentru mine).
Succes
Bfly spune:
Si mie incepuse sa-mi cada foarte mult! Asa ca...m-am tuns scurt! Se pare ca nu-mi mai cade asa (poate cateva fire la spalat). Mi-am cumparat si o masca de par de la Kallos. Nu stiu daca va avea efect, dar incerc. Cineva imi recomanda sa iau Revalid, dar pana nu-mi recomanda un medic nu ma apuc sa iau pastile aiurea.
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
karfe spune:
la fel am patit si eu in sarcina superpar,acum imi cade de aproape 1 an ,an luat revalid vreo 4 luni doza mare 6/zi mi-a crescut parul pe picioare axila sprancene mult mai repede decat fara revalid,in cap nici un rezultat.am mai folosit foltene revalid fiole si acum m-a imbrobodit coafeza sa-mi iau un ser de la wella sp(1.200.000) care tot nimic nu face.
am luat si calciu ,magne b6,si alte vitamine -NICI UN REZULTAT
la dermatolog nu am fost ptr ca si ei o iau prin incercate,tot produsele care sunt pe piata.
sper sa se opreasca de la sine putere
fab
tasia spune:
Si mie imi cade parul rau de tot...inca mai alaptez. Iau magneB6, Elevit, calciu+D3 si imi cade la fel de mult...
chiar nu stiu ce sa mai fac 
AnaGN eu sunt interesata de dl. dr. homeopat. multumesc anticipat 
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
maxinne spune:
la mine s-a simtit efectul unei cure de selezin ace- de la walmark timp de 3 luni cu pauze de cca 10 zile.sunt chiar incantata.in pauze magne b6.sampoane neagresive- pt copii.
carla succes si pupici pt tine si ingerasa

AnaGN spune:
quote:
Originally posted by tasia
Si mie imi cade parul rau de tot...inca mai alaptez. Iau magneB6, Elevit, calciu+D3 si imi cade la fel de mult...chiar nu stiu ce sa mai fac
AnaGN eu sunt interesata de dl. dr. homeopat. multumesc anticipatde
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Buna,
Eu am avut alte probleme de sanatate pe care l-am rezolvat pana la urma prin tratament homeopat, nelegate de sarcina (nu sunt mamica inca).
Am ajuns la concluzia ca un astfel de tratament poate ajuta si ce ma bucura este ca tratamentele homeopate nu au reactii adverse si nu iti pot dauna.
Eu recomand Dr. Chirila, clina Naturalia (momentan nu le merge siteul, nu stiu de ce).
Bineinteles ca nu face minuni nici un tratament si ca dureaza catva timp, dar imi place ca abordeaza omul cu totul si incearca sa il faca sa revina la echilibru.
Tratamentul meu a fost in jur de 150 lei pentru trei luni, ceea ce nu mi se pare o suma exorbitanta, tinand cont de cat costa un Magne B 6 sau alte chestii chimice.
In plus am incercat sa imi schimb modul de viata, sa mananc mai sanatos, mai fara chimicale.
Succes
carla2005 spune:
Multumesc de raspunsuri, am sa incerc niste vitamine sper sa dea rezultate. Maxinne poate iti activezi PM-ul!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."