Imi cade parul ingrozitor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

In general, in timpul sarcinii parul cade mult mai putin decit de obicei, iar dupa nastere va recupera. Ce nu cade cit sintem insarcinate cade oricum dupa, asa ca pentru citeva luni nu ai ce sa-i faci. Am fost si eu disperata ca dupa 2 luni de la nastere imi cadea atit de rau parul ca ma deprimam numai cind il vedeam. Am vrut sa iau tot felul de tratamente-care de care mai scumpe, dar am avut noroc cu medicul de familie care mi-a zis sa ma calmez, sa iau niste vitamine si sa atept sa treaca. A durat citeva luni, ajunsesem sa ma intreb cum de mai am par la cit cadea si apoi am inceput sa vad cum cresc efectiv smocuri noi. Am vazut subiectul asta de multe ori pe forum, asa ca ce ti se intimpla tie nu e un fenomen rar. E neplacut, dar trece fara sa te intoxici cu medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Carla, dupa nastere este posibil sa apara niste dezechilibre hormonale, care pot cauza si caderea parului. Poate ar trebui mai intii sa anihilezi cauza care produce in cazul tau cadera parului. In cazul in care totul este OK, poti incerca aloe vera. Mie incepuse sa imi cada parul luna trecuta si mi-am pulverizat dupa baie aloe vera pe par si la radacina, apoi am masat putin. Acum deja nu mai am probleme. Nu stiu daca e cea mai buna solutie, dar la mine a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

simie imi cadea intr-o veselie si am luat revali -capsule si sa stii ca si-au fac efectul.am luat timp de trei luni cate trei pastile pe zi si sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am cumparat selezin ace, scrie si ep el ca este pentru unghii si par...maxinne cat trebuie sa fac cura cu el si dupa cat timp se vad efectele?

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sunt si schimbari hormonale si stres. Nu vreau sa va sperii (oricum probabil ca voi trece si eu prin asta-am 5 luni de sarcina acum si nu imi cade parul), dar mama mea a patit-o rau de tot. Dupa ce l-a nascut pe fratele meu a inceput sa ii cada parul rau de tot, smocuri, s-a facut canepiu si aspru de a trebuit sa isi ia peruca. A purtat-o timp de 5 ani si jumatate pana m-a nascut pe mine. A stat ~ o sapt in spital, dar din a treia zi a vasut cum i se aranjeaza parul ( il avea ondulat natural si dupa prima sarcina i se si indreptase). Acum, la 66 ani are acelasi par bogat si ondulat natural. Ideea e ca 5 ani a facut tratamente peste tratamente , si medicamente si babesti si deageaba. Bine, ca acum 30 ani nu existau atatea remedii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

In aceeasi situatie sunt si eu, numai ca a trecut de cand am nascut mai bine de 18 luni si cade parul meu intr-o "veselie" sa zic asa .
Si eu am avut in timpul sarcinii un par de invidiat, dar acum cada, cade si iar cade de nu mai stiu de unde mai am par pe cap/
Am luat si vitamine, am facut impachetari cu ulei de masline cald si prosoape calde, fel de fel de tratamente care mai de care mai savante. Nici un remediu de asta nu si-a facut efectul.
Nu mai stiu ce sa fac. Mi-am intrebat doctorul si mi-a recomandat niste vitamine dar nu au facut minuni .
Ma gandeam ca o sa gasesc aici o solutie forte, dar vad ca multe dintre voi aveti aceasta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu mi-amcumparat acum 2 luni, Forcapil, si vad cadupa aproape 2 luni detratament (el tine 3luni) incepe sa nu mai cada asa de mult!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput