Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Cred ca ar trebiu decat albusul,nu?Asta cu lapte0%

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

dap sau in loc de lapte, apa minerala

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. eu azi am mancat numai 2 pere, 1 suc de fructe admise si ...1 punga intreaga de fistic. este ok pt nea monti? sau ma pleneste cu nuiaua? nu de alta dar am batut toba prin birou ca fisticul nu ingrasa, daca il papi singur...
mai aveam in program 2 snitzele monti, cu ardei gras si 1 branzica fagaras....dar nu mai pot, asa ca le iau acasa si incerc sa le mananc diseara.
weekend frumos si fara prea multe abateri! ... zise lupul moralist!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Eu stiu ca fisticul ingrasa si ca nea monti nu ne lasa decat alune de pamant si nuci in cantitati moderate.

Fetele, am reusit sa fac drobul sa sa l si halesc...sa va mai zic cat de delicios a iesit? Va spun reteta daca vreti.
Diseara imi fac o salata de fructe pt ca am papat pe la 3 pranzul, nu mai era gata odata, credeam ca innebunesc de miros. Tare pofticioasa mai sunt.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

latrishia,daca ai timp scrie reteta.Deja
Asta ma strica si pe mine...sant f. pofticioasa

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Clatite glucidice : faina integrala de grau+lapte0%+albus ou
umplutura:gem fara zahar,mere calite cu scortisoara,branza 0% cu fructoza.Se prajesc in tigaie teflonata fara zahar.
Clatite lipidice: faina de soia sau de naut+oua+lapte integral( eu am mai recomandat in loc de lapte integral smantana dulce lungita cu apa)
umplutura: ce vrei -telemea,cascaval,carne .Se prajesc in ulei.

Eu cred ca se poate manca un pic de ficat chiar daca este glucido-lipidic.Parca am vazut in ultima carte.La fel fisticul contine grasimi dar are indicele glicemic mic si merge un pic la mese lipidice.Daca aveti rabdare intreb pe site-ul oficial doar ca vin raspunsurile cam dupa 10 zile.dar macar stiu ca sunt corecte

Mergi la inceput

Reteta drob cu ciuperci si dovlecei

400gr ciuperci
2 dovlecei (cam 600gr); reteta initiala era cu un kg de ciuperci
5 cepe verzi si un praz
3 oua
4 linguri faina de naut
3 leg de marar

Am fiert ciupercile si dovleceii si le am tocat; ceapa si prazul le am tocat marunt si le am pus sa se caleasca intr o lingura de ulei de masline, am amestecat cu sare, piper si o lingurita de condimente din alea pt diabetici de la plafar; am amestecat totul cu 3 oua si 3 linguri faina de naut si mararul tocat. compozitia am turnat o in tava tapetata cu ulei si faina de naut, si am bagat la cuptor cam o ora.

Pofta buna!

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

latrishia multumesc.Maine cred ca-i vine randul(la drob)

"Daca aveti rabdare intreb pe site-ul oficial doar ca vin raspunsurile cam dupa 10 zile.dar macar stiu ca sunt corecte"

Crisstinuta ,nu-i rea ideea.Asa vom sti si noi de Pasti ce facem.Drobul de miel e preferatul meu.Eu pun si plamanii,stiti daca merg?

Va pup

POZICI

Mergi la inceput

Am uitat meniul...

MD:3 felii wasa cu gem monti si lapte 0,1%
P:1 peste afumat si 2 cremwusti
g:1 ardei rosu mare
C:1 castravete si zacusca de casa

Multumesc si pentru cele doua variante de clatite

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Am pus deja intrebarea pe site.De plamani n-am intrebat.Dar cred ca daca merge ficatul merg toate maruntaiele.
Uite va mai pun odata un link unde o veterana monti a tradus toate intrebarile si raspunsurile de pe site si a postat si raspunsurile primite de ea si pe cele primite de mine de-alungul timpului.Mai sunt articole traduse,e fabulos cat a lucrat fata asta merita sa va uitati:
http://doi4montignac.blogspot.com/

Mergi la inceput