Montignac : ce am mancat azi (84)
Raspunsuri - Pagina 13
latrishia spune:
Mi e pofta de drob si azi fac un drob de ciuperci.Am gasit o reteta, dar fara usturoi...eu o sa pun si usturoi si faina de naut, sa vedem ce iese. Va tin la curent.
Lori&Luanna(5.11.2005)
latrishia spune:
Flavia bine ai venit printre noi si spor la slabit. Stai linistita ca poti sa slabesti 30 de kg, uite si eu am avut 107 dupa nastere si acum la un an si 4 luni dupa, am 78
.Mai am de slabit dar nu ma las...
Lori&Luanna(5.11.2005)
Flaflo spune:
Buna dimineata in prag de weekend!
Eu azi dimineata am mincat piine integrala cu brinza 0% si o cafea. De fapt dimineata cam asta e meniul, ca nu prea am chef de diversificare. Habar nu am ce voi minca la prinz, trebuie sa scotocesc printre retete. Am niste vinete, dar nu stiu cu ce sa le fac.
Ieri am lucrat in gradina, am scos niste radacini de la niste tufe si am acum o febra musculara de-mi vine sa mor. Macar sa fi ajutat ceva la slabit!
Lori, mi-ai facut pofta cu clatitele
, trebuie sa incerc si eu reteta (daca voi gasi faina de naut).
Chiar nu stie nimeni care e treaba cu sosul de soia?
Spor la slabit!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
latrishia spune:
Despre treaba cu sosul de soia, daca contine doar urme de grau cred ca e ok, o abatere admisa.Ce am vazut eu la noi, sunt sosuri groase care contin amidon la greu si nu mi am luat nicodata.
Lori&Luanna(5.11.2005)
ralu spune:
Buna fetele!!
Dar ce activitate pe aici....
Cristinuta-eu nu stiu cum se activeaza PM-ul ca mie cred ca mi s-a activat automat cand au introdus adminii aceasta optiune. Deh sunt mai veche pe forum. Poate iti raspund alte fete!! In legatura cu regimul de dezintoxicare-daca ai un stomac bun inseamna ca nu o sa ai probleme. Asa credea si sotul meu la inceput, iar acum .... Si eu am un stomac bun. Ca sa ma stric la stomac, cred ca trebuie sa mananc otrava ca sa se intample asta
, dar dupa ce am vazut ce a patit sotul meu incerc sa nu risc!
Lori-m-ai innebunit cu clatite si drob. Deja imi ploua in gura
Apropo fetele... deci organele (ficat, inima, rinichi...)nu sunt admise in faza I, nu-i asa? Cred ca de Pasti o sa fac un drob de organe pentru invitati si fetele mele si un drob cu carne de vaca sau porc sau chiar curcan pentru mine si sotul meu. Voi vedea ce imi raspundeti voi si apoi voi decide!!
Va pup si revin!
ralu spune:
inuta-eu parca asa stiam. De fapt stiam ceva de ficat si rinichi. Acum un an sau 2 parca cineva scria ca nu sunt OK organele. In seara asta imi fac timp si incerc sa ma uit in carte. Poate pana atunci primim un raspuns avizat!
In alta ordine de idei, eu azi am mancat la pranz grau (tip Ebly) care vad ca are indicele 45. Si pe deasupra am mancat si cu carne. Sper sa nu se "depuna". Asta este, dar a fost tare bun
.
Va scriu mai tarziu!
Va pup!
sanse spune:
Pana la urma,clatitele cu ce le mancam?cu gem sau cu branza normala?
Si nu le facem cu lapte normal daca le mancam cu branza grasa(feta.mozza.)?
Va rog lamuriti-ma si pe mine pentru ca nu vreau sa gresesc
Va pup
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
latrishia spune:
Eu am facut clatitele cu lapte degresat tocmai pt ca am vrut sa pap si cu gem. Daca faceam cu lapte normal, nu era ok cu gem, decat cu branza sau sunca. Oricum cred ca e abatere pt faza 1, dar e mica(admisa).
Daca voi stiti altceva, mai luminati ma si pe mine.
Lori&Luanna(5.11.2005)