ameteli f mari

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

quote:
Originally posted by zuppy

Ca sa nu mai fac un alt topic pe teme d-astea, pun aici o intrebare. Imi amorteste mana noaptea(tin sa precizez ca nu dorm pe ea). Asta mi s-a intamplat in ultimul timp. Ma trezesc cu ea inerta. Si toate astea se intampla de vreo saptamana. Am mai avut acum vreo 4 luni o perioada din asta, dupa care nu s-a mai manifestat(pana acum). Aveti idee despre ce e vorba?

Zuppy, poate te ajuta cu ceva linkul asta Este ceva similar cu ceea ce ai descris tu..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

erin20, multumesc pentru link. Senzatia insa nu e aceeasi. Pur si simplu ma trezesc si nu imi mai simt mana(cu tot cu degete). Imi trebuie 2-3 minute, sa o masez si sa o aduc la starea normala. E o senzatie foarte ciudata si cred ca amorteste pana mai sus de cot. Pot sa spun ca prima data cand mi s-a intamplat asta, m-am speriat ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ai grija si la tensiune... ti-ai masurat-o?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

O am 6 cu 10, 6.5 cu 9.5. Cam in plaja asta ma invart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ceea ce descrii tu, este sindrom vertiginos. Sfatul meu este sa mergi la Institutul ORL Hociota (str. Mihail Cioranu nr 21, zona Panduri-13 Septembrie) la dr. Madalina Georgescu. Are intreaga baterie de teste pentru echilibru (nu le gasesti decat acolo): posturografie dinamica computerizata, electronistagmografie, craniocorpografie si multe altele. Sunt cei mai tari pe pb de echilibru. Ia o trimitere de la medicul de familie spre aceasta doctorita (care este foarte foarte draguta) si mergi sa faci testele. Nu este nimic dureros sau invaziv, dar este bine sa le faci, ca sa stii exact de unde vin ametelile.
Multa sanatate si sa ne spui cum mai esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Ligia13, vad ca si tu ai avut probleme cu fierea inflamata - acelasi lucru am si eu , numai ca medicul meu mi-a dat trat. cu Bilicol dar nu mi-a zis sa iau 6 luni. Eu am luat un flacon , dar vad ca durerile persista - tu ai luat 6 luni ,3 pe zi sa inteleg? ca intradevar cat l-am luat m-am simtit bine. Te pup si astept raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Ligia, ti-am trimis si un mesaj privat.

Mergi la inceput