ameteli f mari
Raspunsuri - Pagina 2
doroty spune:
Am avut si eu niste ameteli ciudate, diferite de cele din adolescenta cand eram anemica. Nu vedeam negru in fata ochilor ci doar simteam ca imi pierd echilibrul. Incepea in unele dimineti si ma tinea pana dupaamiza. Cel mai rau era cand imi schimbam pozitia capului.Se repeta la o saptamana-doua.Capul il simteam putin intepenit sau amortit in partea din spate.
Intretimp am luat niste vitamine foarte puternice, Supradyn forte, si chiar uitasem de aceste ameteli pana sa citesc subiectul asta.Nici nu imi mai cade parul.Si eu am tensiune mica(10,5)si glicemie mica.
Ideal ar fi sa mergem la doctor dar iti trebuie mult curaj si infinita rabdare sa apelezi la medicii din Romania.
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
mari74 spune:
Am patit o si eu anu trecut cand vartejurile au aparut intr o dimineata si vreo 3 ore nu m am putut ridica din pat . Fuguta la doftor si mi a zis ca ar fi virus si ca simptomele ar putea dura vreo 4 sapt . (analizele au iesit bune , tensiunea , glicemia la fel ) . Starea de rau continua, cum stateam pe partea drepta cum ma lua cu vartej mai ales prin somn plus dureri cumplite de cap , schimb doftoru ( iar analize ) de data asta fac si tomografie la cap si vreo 10 sedinte de fizioterapie ( ca mi erau muschii gatului incordati de la dormit numai pe partea stanga ) dar ca sa mi dea trimitere la orl pace ... eu tot o trageam cu boala Meniere dar nu m a auzit nici unu
. Si de atunci continui sa dorm pe partea stanga si uneori simt cum imi clipoceste ceva in urechea drepta asa ca mi fac curaj s o iau de la capat cu doftorii.
Sanatate si sa ne scrii cum te mai simti.
aileene spune:
Monalac , ce vesti ne dai ? Cum te simti ? Sper ca totul a mai bine si ca te-a consultat vreun medic ! Multa sanatate si vino sa ne spui cum te simti si ce ai facut ?!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
erin20 spune:
Da!! Poate fi de la urechi. Si eu am patit-o
De la o amarata de otita. Mi s-a si interzis sa folosesc betigasele pentru urechi deoarece am canalele foarte inguste. Bineinteles ca nu m-am putut abtine si tot le-am mai folosit eu un pic asa![]()
Succes si sa te faci bine!!!
ligia13 spune:
La mine a fost de la "amarata" criza de fiere!
Am fost la zeci de medici in doua a zile(asta dupa ce la urgente mi-a spus ca sunt "grasa si frumoasa" si ca probabil ca tin cura de slabire) . La neuro, la endo, la interne, la ORL.
La ORL doamna era o femeie mai la a doua tinerete care m-a ginit din prima. Probleme cu fierea?! Aveam ecograf, facut cu 2 ore inainte. Arata fierea inflamata ...
Dna m-a trimis la un amic de-al ei, medic intern , femeie (fusesem numai la barbati care nu prea au pb cu fierea) si mi-a dat tratament cu "Bilicol" si dupa 3 zile eram ca noua!
Am facut 6 luni tratament, iar acum iau numai din cand in cand cand exagerez cu mancarea!
LA mine vertijul era si combinat cu greatza , stare de voma.
Sanatate!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
bubi spune:
ametelile pot aparea si de la banalele gaze formate in abdomen/intestin. poti sa observi si singura daca exista vreo legatura si atunci cand esti ametita ai si stomacul plin de gaze.
aileene spune:
Monalac , sper ca ai rezolvat-o cumva cu starea ta ! As vrea sa stiu ca ti-e bine , ptr ca inteleg exact prin ceea ce treci si-mi pare tare rau ! Nu demult am trecut si eu prin aceleasi momente dezagreabile
! Multa sanatate iti doresc
!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
florentza spune:
Si soacra-mea pateste la fel si ia zis medicul ca are spasmofilie(pe langa diabet).Multa sanatate iti doresc.
PS: asteptam un semn de la tine...
monalac spune:
fetelor,va multumesc pt ca v ati facut griji pt mine.din fericire,acum ma simt bine,asta dupa ce a doua zi dupa ameteli m a durut f tare mana stanga....chiar intrasem la idei...la med de familie n am ajuns sa cer trimitere pt analize,pt ca spataman asta am fost cam toata ziua la serviciu.va mai tin la curent.
zuppy spune:
Ca sa nu mai fac un alt topic pe teme d-astea, pun aici o intrebare. Imi amorteste mana noaptea(tin sa precizez ca nu dorm pe ea). Asta mi s-a intamplat in ultimul timp. Ma trezesc cu ea inerta. Si toate astea se intampla de vreo saptamana. Am mai avut acum vreo 4 luni o perioada din asta, dupa care nu s-a mai manifestat(pana acum). Aveti idee despre ce e vorba?