Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

march asa asa, ca as putea sa-mi iau de firma, dar pe urma nu mai schimb nnnn ani, asa ca mai bine dintr-astea care se scamoseaza dupa 4 spalari, a trecut si iarna, la primavara luam altele si tot asa.
Silvi nu ti-a zis dr. cat va dura febra asta? imi dau seama ca tie greu si mai ales lui Alain. bine ca a baut macar lapte.
Mirela chiar ca ne-ai tinut pe jar, dar nu conteaza. important e ca nu are nimic Dani.
Ali spiridusa ta doarme, al meu danseaza pe aici. cine stie cannd va adormi, caci s-a trezit destul de tarziu.
Nici noi nu mancam vitel, dar pt. marco fac.

, pe maine.
noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mirelaam vazut pozicile sunt superbe si voi sunteti tare frumosi...poza aia cu lacul e superba
Loren@ si pe papusica Bia am vazut-o in pozele de la petrecere ...si ei ii place sa stea numai pe langa tata?

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec nou

Mergi la inceput