Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 29
alin@ spune:
Ayan arunca peste cap ce nu ii place
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
Giova spune:
Maraki sa sti ca si eu ii mai fac asa lui Marco, tot cu jucarie, si pe urma plange cand o iau.
Cand vede jucarii in magazine merge direct la rafturi si se serveste. daca nu-l las plange.
I-am invata prost se pare ca.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
marchplayer spune:
Mai bine de mine ca nu o plimb prin magazine. oricum a mea nu-i fun jucarii, prefera oricand o cutie sau o punga de plastic/hartie.
Ma bucur ca-i bine Dani, Mirelo ne cam bagasi in sperieti fato. Auzi tu, tocmai azi sa-i pice netul dupa ce-i pica fisu in cap.
Giova eu daca mi-as perimite numai de firma mi-as lua toale. Am un treining adidas de vreo 7 ani si sa dea draq de nu zici ca-i nou, material I, nu se lasa, nu-mi face genunchi, nu s-a decolorat...si-l port la greu. Si la fel cu toate celelalte, ieftin iei, putin te tine si asa trebuie sa le inlocuiesti tot timpul, doar asa mai sunt si eu in ton cu moda ca daca mi-as lua din alea scumpe doara nu-mi schimbam garderoba in fiecare sezon
, asteptam sa treaca vreo 7-10 ani poana se desirau
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Vad ca v-ati retras toate. ma duc si eu sa ma bag langa mandra ca poate i-o fi dor de mine.
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
szaboali spune:
si de la noi,in sfarsit am ajuns si eu la calc
,Iarina se plimba pe aici pe intuneric si isi tot arunca jucarii,papuci si ce mai prinde prim mana
.
De papat azi a papat bine ,pana acum a papat 550 ml laptic,o banana mare,2 felii de paine cu ou si vreo 250 gr. supica de legume pe carne de porc
si acum mai urmeaza lapticul de la culcarica fara de care nu se culca...acum astepta,m sa vedem cand pica lesinata de somn
.
March
pai asa incerc si eu mai multe feluri de mancarica, adica 2 sau 3 ca nu pot avea tot timpul multe feluri de mancare ca ma plicti numai sa tot gatesc toata ziua
.
Ingrid
lui Diana sa treaca durerea de la urechiusa daca asta e sau poate ca ii ies ceva dintisori ca si Iarina se mai da cu capul pe unde apuca si se loveste peste cap sau se mai trage de par. Cu papica asa e ca nici eu nu prea am pofta de mancare tot timpul
.
Alin@ pai sa vina daca le face placere ca mie imi place sa am musafiri ca doar nu gatesc nimic ,o sa comandam niste pizza si gata si ceva bauturi o sa cumparam pentru cine vrea(am o cumnata caruia ii place 
)...la noi in fiecare zi este cate cineva pe la noi...rar se intampla sa nu fie...bineinteles nu toata ziua .
Monica si mie m-i s-a inchis parul la culoare dupa ce am nascut dar imi place asa ca nu vreau vopsea
si e mai gras putin.
Toanca bravo lui Mateias ca a papat supica de loboda

mai citesc si revin ca mai am la paginiiii
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
silvi_2005 spune:
Vreau sa va zic ca Alain e tot cu febra mare..zic eu.Mai devreme avea 39.2 si dupa impachetari, sosete umede in picioruse si nurofen i-a scazut la 38.Acum inainte de culcare avea 39,6 rectal,am crezut ca mor.I-am pus novocalmin si o sa ii dau peste vreo 2 ore si nurofen. In seara asta a stat numai la mine in brate, astazi a si mancat rau, mai mult lapte...nici nu ma mir. Offf sa-k ia naiba de vaccin ca am niste nervi de mor, nu stiu cat o sa-l mai tina asa...nici nu stiu ce sa fac.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
mirela10 spune:
fetelor un PUPIC MAAAAAAAARE de la noi,imi pare rau ca v-ati facut griji.nu am avut net ,nici telefon sa va spun ca suntem bine.azi noapte cam marait,de abea a adormit si numai tinut de manutza si mangaiat pe capushor.am stat cu o grijaaaaaaaaa,mai ales ca gemea...i-am dat si 2.5 de nurofen.dimineata de abea asteptam sa se trezeasca sa vad cum arata....maine ma duc cu el la dr,mai ales pt tuse
si o sa-i spun si de cazatura...
eu inca nu pot sa-mi explic cum s-a intamplat,mai ales ca eram in camera cu el si totul a durat o fractiune de secunda...
inca o data va multumesc si ma scuzati ca v-am tinut in suspans.acum ma pun si eu pe citit cate ceva din urma
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
szaboali spune:
No ca a adormit si papusica mea , a mai papat 250ml. laptic...e super...ieri poate o avut o zi de tinut cura
dar a recuperat astazi.
Iarina inca nu a papat carnita de vitel cum mie nu0mi place si nici lui Mitica asa ca nu gatesc dar mami face asa ca v-a papa la ea daca v-a fi pe acolo cand o face
.
Nici Iarina nu papa bucatele mari numai zdrobite cu furculuita
eu ma bucur ca papa si asa , mai papa si zarzavat fiert tinut de ea in manuta,de mestecat eu cred ca toti spiridusii mesteca ,ca s-au invatat deja .
Bianca
lui Dani.
Loren@ am vazut-o pe Bia
cum doarme
asa doarme si Iarina in majoritatea zilelor somnicul de dupa-masa
asa se odihnesc ele mai bine![]()
Bee
la voi si sper sa treaca cat mai repede grturile.
Silvi
lui Alain sa treaca febra asta.
Mirela ma bucur ca e bine frumuselul.
Nici Iarina nu e incantata de jucarii...ea e super-fascinata de pachetele de tigari
cand vede un pachet hatz pe el si e in al noua-lea cer...daca ii dau un pchet sa se joace nu am treaba cu ea si 3 ore![]()
In magazine nu am prea fost cu ea ca mai mult o lasam la mami ca ne era in drum si apoi la intoarcere o luam
asa ca nu stiu daca ar fi saritoare pe ele daca nici acasa nu e curioasa...cand era "micuta" parca se juca mai mult cu ele.
Mai nou am observat ca i-ar placea sa se joace cu masinute
,cand vine nepotul (3 ani) pe la noi are la el cel putin vreo 5 si Iarina sare sa ii inhate macar una...
tuturor...
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
szaboali spune:
Bianca super tare filmuletul

ali
Am implimit un anisor!!!
szaboali spune:
Dar unde ati disparut toate???????
Mai eu sincer nu ma stresez deloc , ca Iarina nu face nu stiu ce sau nu zice nu stiu ce ...ca poate ea face si zice ce alti spiridusi nu fac sau nu zic...noi nu ar mai trebui sa ne comparam copilul nostru cu altul pentru ca eu cred ca sunt unici pentru noi asa cum si noi suntem unice pentru ei si chiar daca de exp.m-ar clona
cineva pe mine nu cred ca ar fi perfectiunea mea ceva ,pe undeva tot ar fi o scapare
...
Si inca ceva...eu sincer ma bucur cand aud ca Dia lui Monica stie atatea sau Dia lui Ingrid sau ce stiu eu mai care spiridus cate stie si cate face ...ca doar si Iarina le-a face candva pana s-a
le-a sti si ea .
Hai ca daca tot nu sunteti prin zona pot sa aberez singura.
Haideti sa ne bucuram de spiridusii nostrii asa cum sunt ca toti sunt cei mai destepti![]()

ali
Am implimit un anisor!!!