Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 12
Biancas spune:
Giova..sincer eu nu cred ca e otita...l-ar durea si ar plange cand i-as pune mana la ureche. Chiar nu stiu ce ar putea fi...poate un tic..ciudat ca mai multi copii fac asta..deci ceva trebuie sa fie..Poate ce mi-a spus medicul...mai multa atentie..Nu stiu..
Mirela, frumusel foc Dani
, e creol si el ca taticul lui.
Eu sunt creola, sotul meu alb, Sandra e o combinatie intre noi si Dani parca putin mai alb decat Sandra. Astept vara sa vad cat de repede se bronzeaza.
Am gasit avion Tg-Mures- Barcelona cu 110 E dus intors. Numai ca noi am vrea sa mergem la Malaga care e foarte departe
. Trebuie sa mai sap sa vad. Am gasit din Bucuresti la Malaga dar nu mai stiu cat costa. A fost acum 2 sapt un prieten la Barcelona si el mi-a spus, cazare a gasit la 60 E camera. Pai decat la mare...mai bine ma sui in avion si merg la Barcelona
vreo 7 zile
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
silvi_2005 spune:
Ingrid si eu cred ca e otita...din pacate.Lasa ca poate nu e nimic de fapr, o sa vezi ce zice medicul.Pupici.
Giova, cu ele mele am si uitat sa zic ca tare mi-au placut pozele cu Marco, poza martisor e mortala
Mirela sper ca sunteti bine, tare frumoase poze aveti si voi, sunteti o familie tare draguta, 
Alain avea 37,6 rectal, i-am mai dat si vreo 3-4 ml de Nurofen ca vad ca nu i-a scazut cum trebuie dupa novocalmin.O sa ma intind si eu la tv ca de somn nici nu poate fi vb ca mi-a sarit.
Scumpul de el, in seara asta canta si se juca si el avea 38,8 febra, e un copil tare vesel si simpatic.
Va doresc o noapte linistita.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
Noapte buna Ingrid!
Mai oi fi eu mai neglijenta de mie nu-mi trec d-astea prin cap???
Eu stiu ca de la otita doare tare ... deci copilul ar fi nelinistit,plangacios etc. nu???
Pai la cate figuri face Diana ,ca sa nu mai zic de cazaturi en gros ... si azi mai ales in bot a picat ,ar fi trebuit sa fiu tot la urgentze cu ea
Azi am fost de vina ca m-am incapatzanat si am lasat-o doar in cioarapii lungi (strimifi) si aluneca in ultimul hal pe parchet
,mai ales cum se zbenguie si fuge non stop.
Plus ca n-am mai fost sa o controlez nici la ekg,cu suflul sistolic
De neuroloaga nu mai vorbesc,ca aia ma pune sa stau naibii acasa cu copilu' si ma falimentez ![]()
De cateva zile Diana a inceput sa alerge ... pe varfuri de exemplu,dar cred ca se prostea,ca azi n-a mai facut asa ... In fiecare zi depistez ceva nou 
Ingrid intzeleg ca e mai grijulie,daca a avut unele probleme cu ea de mica. Iar eu,daca n-am avut probleme cu ea, poate sunt prea increzatoare ca e totul ok 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Moni si eu zic la fel, copilul ar fi nelinistit si l-ar durea daca ar fi otita. Daca face asta la cateva zile...si ca pe o joaca...nu cred ca se pune in calcul otita.
Presupun si eu...
Zilele astea voi merge si eu cu Dani la ortoped, am observat ca, cu piciorul stang cateodata calca stramb, adica il duce spre interior, si in special cand schimba pozitia de mers. Pt linistea mea il duc sa vad care e treaba. Nu ca ar fi foarte vizibil, sunt destui oameni care umbla inca cu amandoua picioare in interior (karika laba parca se numeste).Astept sa vb sotul meu la ortopedie sa vedem ce e. Sper sa nu fie problema de neuro.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Mai hai sa va mai intreb ceva? Cum va mai e parul la un an dupa ce ati nascut?
Eu l-am avut ondulat natural,uscat si castaniu inchis.
In timpul sarcinii ,incepand din luna a treia a fost ... lins rau si pleostiiiit
si mai lucios,parca si mai des.
Acum e din nou ondulat natural ,in schimb e ... negru corb si ... nu mai e asa de uscat,e chiar normal spre gras 
Si mami pana nu m-a nascut cica l-a avut castaniu inchis si dupa aia negru corb toata viata ... chiar si acum e asa,prin locurile unde nu-i carunta evident
Dar al ei e tot uscat ... pe cand al meu
Ma enerveaaaaaza!!!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Biancas spune:
Moni, despre culoar nu stiu ce sa iti spun ca eu ma vopseam si inainte si acum, dar am observat si eu ca imi e mai gras parul. Poate trebuie sa schimbi samponul. La asta ma gandesc si eu ..
Plec si eu la nani.
Noapte buna tuturor.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
monica70 spune:
Le-am schimbat de le-a luat naiba
Dar e adevarat ca eu foloseam pentru par ondulat / uscat. Acum o sa trec la d-ala pentru par normal,asta e. Dar am cam folosit tot felul de mostre si erau majoritatea pentru par normal.
Dar voi asa de tinere si majoritatea vad ca va cam vopsiti
... de ce???
Merg si eu la nani,ca urmeaza iar o saptamana de munca intensa ![]()
O noapte buna,in special lui Dani si lui Alain! Si Dianei ... sper sa fie alarma falsa asta cu otita!!!
MONI
de
Ursoaica spune:
Eu de cand cu sarcina am albit, dar nu este cazul de vopsit.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
URSULINA 

Bine ca aparusi sa ma culc vesela 
Mi-ai promis filme noi cu Raisa 
Sper sa le gasesc maine, acu fug la nani,ca maine la 6 iar sus 

MONI
de
Giova spune:
Hai ca inca nu m-am culcat.
am adormit strumful.
Moni chiar imi zicea Clau, ca fuge Marco pe varfuri. el fuge de mult., dar numai de cateva zile am observat ca o face pe varfuri.
Stai linistita ca nici eu nu-i prea bag multe gesturi in seama. Cand pica si-l doare ceva e cu mana la locul lovit.
Doar cand vad ceva, cum au fost bubitele pe corp (care au disparut), febra, ma alarmez.
parul meu e uscat, cred ca si de la atata intins cu placa.
Silvi sper sa nu mai faca febra Alain, of, sa-i treaca repede.
Mirela frumoase poze, frumoasa familie, frumos spiridus.
Ingrid sa ne zici ce si cum, cand veniti de la medic.
celelalate mamici si spiridusi, acum chiar ma duc la nani.
noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra