Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 11

mirela10 spune:
mirela10 spune:
 http://www.dropshots.com/day.php?userid=239026&cdate=20070305&ctime=053222
poze de azi...
multumesc fetelor pt sfaturi si incurajari. bebeii bolnviori mai ales angelos si alain,mai e cineva?
bebeii bolnviori mai ales angelos si alain,mai e cineva?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

maraki spune:
maraki spune:
 Silvi mie mi.a spus dr. cand avea febra mare Angelo sa-i dau apa ( pt ca nu bea ceai )din ora in ora in somn.De cate ori vedeam ca se foieste bagam si bibe cu apa, daca se foia si il simteam cald, masuram temperatura rectal si treceam la doftoriceala( supozitor sau nurofen si sosete apa+otet ) O noapte linistita pt Alain 
  Mirela eu as fi dat o fuga la spital sa.i faca o tomografie la cap! Sant periculoase cazaturile astea si mai ales pe gresie! Sper sa fie bine Dani, pupici multi 
Monica 
http://community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Ingrid S spune:
Ingrid S spune:
 Ceau fetelor!
Silvi, Maraki,  la copilasi si sa scape repede de reactiile astea urate! Si noi urmeaza sa facem ROR-ul pe 15 martie, mi-e o groaza de el..
 la copilasi si sa scape repede de reactiile astea urate! Si noi urmeaza sa facem ROR-ul pe 15 martie, mi-e o groaza de el..
Mirela, daca nu doarme Dani inca (n-am fost atenta daca ai scris, scuze), pune-i un deget in fata ochilor si vezi daca il urmareste cu privirea. Si normal, stai de veghe la noapte, sa nu vomite sau mai stiu ce eu altceva, urmareste-i si piciorusele sa nu fie contractate. Asa mi-a zis mie doctorita de la spital cand am fost cu Diana dupa ce a cazut pe parchet.  si sa nu aiba nimik baietelul!
 si sa nu aiba nimik baietelul!
Giova, ti-am vazut comoara, frumos de pica  , ce fain de tine ca urca scarile singurel..
, ce fain de tine ca urca scarile singurel..
Moni, spune Dia destule, acum stiu ca exerseaza sunetele mai neobisnuite, urmeaza si altceva in curand  . Diana la fel "vorbeste"...asa o pasareasca dulce.
. Diana la fel "vorbeste"...asa o pasareasca dulce.
March, esti o gravida frumoasa..  si eu cred ca vei face un baietel. O sa vedem dupa cele 10 zile.
 si eu cred ca vei face un baietel. O sa vedem dupa cele 10 zile. 
Alina si tu ai aratat bine la 5 luni, nici eu n-am avut burta mare, toti spuneau: vai, dar sunteti gravida? 
Ali, Iarinutza papa cat ii trebuie. Au perioade, ce, tu ai pofta de mancare mereu?  Eu demult nu ma mai stresez cu cat mananca Diana.
 Eu demult nu ma mai stresez cu cat mananca Diana.
Despre noi ce sa zic? Diana mananca super, n-am treabacuea in privinta asta. Doarme bine, nici cu asta n-am treaba. Dar e altceva la mijloc, ca mereu trebuie sa existe ceva, de aceea n-am intrat.
Ieri faceam curat in baie ca aveam musafiri (bine, nu doar atunci fac curat  ). Si aud: poc-poc-poc. Ma duc la ea in camera (trebuia sa se scoale) si o vad in fund, se lovea cu partea din spate a capului in tablia patului. Cand m-a vazut asa speriata, era gata sa planga, nici nu a zambit, nimik, eu in disperare tot o intrebam: Diana ce ai? Ce ai?
). Si aud: poc-poc-poc. Ma duc la ea in camera (trebuia sa se scoale) si o vad in fund, se lovea cu partea din spate a capului in tablia patului. Cand m-a vazut asa speriata, era gata sa planga, nici nu a zambit, nimik, eu in disperare tot o intrebam: Diana ce ai? Ce ai?
Inainte de culcare, la fiecare somn, se loveste cu mana in partea dreapta a capului (la temporale), nu mai stiu ce e cu ea. Si daca ii tin mana, scutura violent capul dintr-o parte in alta.
De ieri si pana acum am cautat pe net, n-am gasit nimik. Se poate sa fie de lamasele, ca ii ies sus, in partea dreapta? Sau ce ar putea fi???
Maine fac programare, merg la un psiholog si la ORL, sa n u-i fi recidivat otita.
Cam atata despre noi. Va dati seama ca sunt derutata...
Scuze ca m-am intins ca o placinta.
Va  pe toate.
 pe toate.
Ingrid S si Diana

monica70 spune:
monica70 spune:
 Eu sunt in pauza la LOST
INGRID nu cred ca aiba ceva...Si Diana se mai loveste cu capul de cate ceva,sau cu  
  Se pune sau in fund,sau in picioare lipita u spatele si pur si simplu se izbeste de mobila sau de usa...Altadata da brusc din maini,sau din cap ... ii mai apuca si pe ei
 Se pune sau in fund,sau in picioare lipita u spatele si pur si simplu se izbeste de mobila sau de usa...Altadata da brusc din maini,sau din cap ... ii mai apuca si pe ei 
MONI  de
 de  DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank">   SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank">   NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank">   NOI
 DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank">   SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank">   NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank">   NOI 
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

alin@ spune:
alin@ spune:
 Ali, vezi tu cum scapi de musafiri! Eu mi-am facut reputatie in familie ca nu prea sunt dornica de vizite, cel putin nu des si fara sa invit eu. Eu asa consider ca e cand ai copil mic, nu trebuie sa-ti vina toata lumea pe cap. Pupici mofturoasei!
Ingrid, linisteste-te, si Ayan mai da cu capul, ba cateodata sta in 4 labe si da cu capul de mocheta , dar am inteles ca nu e nimic aiurea, multi fac asa. Trebuie doar sa nu o lasi, sa o opresti.
, dar am inteles ca nu e nimic aiurea, multi fac asa. Trebuie doar sa nu o lasi, sa o opresti.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

silvi_2005 spune:
silvi_2005 spune:
 Eu sunt prin zona, tot fac ture la Alain, se pare ca i-a mai scazut febra dar o sa i-o masor la 23 ca sa fiu linistita.
 Va multumesc mult pt sfaturi, asa o sa fac daca e cald la noapte ii pun termometru, el ceiut oricum bea noaptea, daca nu o sa se trezeasca el o sa il iau eu si-i dau.
 Ingrid, nu stiu ce sa zic...face asta in mod regulat, de mai multe ori pe zi? Si Alain isi mai ia la intrebari urechile, mai ales daca face o prostie si il apostrofez, isi duce manutele la cap si se uita la mine incurcat. Cel mai bine e sa vezi sa nu fie otita ca se poate sa o derajeze urechile de aceea sa se loveasca la tample.La o afectiune de natura psihologica sincer nu ma gandesc deaorece acestea se manifesta de la inceput nu asa dintr-o data...fara nici un motiv dar daca vrei sa stai linistita verifica si asta. Te inteleg ca ti-e groaza de Priorix si mie mi-a fost si vad ca am si avut motive!
 Am tot citit de Priorix, la f multa lume a dat reactii chiar si varicela sper sa nu il gasesc maine pe Alain ciucur de bube.Oricum merg cu el la medic maine sa vad sa nu fie si altceva.
 sper sa nu il gasesc maine pe Alain ciucur de bube.Oricum merg cu el la medic maine sa vad sa nu fie si altceva.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

irinadum spune:
irinadum spune:
 Mirela pupici la Dani. Sper sa nu fie nimic si sa ramai doar cu sperietura.
Ingrid acelasi lucru l-a patit si prietena mea cu baiatul si ...recidivat otita...si nu o data. Iar la psiholog nuinteleg ce vrei sa ii faca? Ca doar nu se izbeste zi si noapte sa zici ca ar avea o problema. Ia ia la purificat zona urechilor si vezi cum reactioneaza.

Biancas spune:
Biancas spune:
 Ingrid, sunt curioasa ce iti spune medicul. Sa ne tzii la curent. Si lui Dani ii place sa mai dea cu capul de ceva tare, inca se si distreaza. I-am spus si medicului meu si a spus ca daca face asa si rade o face din joaca si ca vrea sa se alinte sau...ca e un copil caruia ii trebuie mai multa atentie. I-am spus ca face asta cand ne jucam cu el si a spus ca atunci o face din joaca.
Si el se plesneste cu palmele pe tample cateodata, dar eu zic ca tot in joaca. Parca Giova mai spunea ca si Marco da cu capul in obiete..
Sa ne tzii la curent pls...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru Poze Daniel 1 An
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme  Craciun 2006
 Craciun 2006

Giova spune:
Giova spune:
 March fereasca sfantul ca esti grasa. departe de mine gandul asta. noapte buna.
Ingrid si marco se mai da cu capul de pat sau de dulap. Chiar intrebam aici pe forum. Sper sa nu-i fi recidivat otita.
Eu va  , mergem la baita si la somnic.
, mergem la baita si la somnic.
ne pregatim pt. o noua sapt.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Ingrid S spune:
Ingrid S spune:
 Irina, asta a fost primul lucru la care m-am gandit: otita. Dar au trecut doar doua sapt. de la tratament si era copilul vindecat cand am fost la control. Iar cu pshihologul, ma duc ca trebuia sa merg cand umbla, era ultima faza a verificarii copilului, de cand avea o luna si avea hematoamele pe creier. Ultima data a spus ca e ok din toate pdv. Si vreau sa-l intreb cu chestiile astea (lovitul la cap).
Bianca, atentie? Pai mereu stau dupa ea, bine, cand stau la comp, mai trage o tura pana la bucatarie sa fug dupa ea, ca stie ca acolo nu are voie  . Si cu Marco, pai eu sunt buna la dat sfaturi, iar cand se intampla cu Diana intru in panica.
. Si cu Marco, pai eu sunt buna la dat sfaturi, iar cand se intampla cu Diana intru in panica.
Silvi, doar la somn, pana acum se lovea doar la 8 luni si in joaca...acum de fiecare data cand doarme se loveste cu palma peste cap. Sunt simpotme de otita...moooor.
Moni, Alina  mersi de raspunsuri. Ma bag la nani, imi tremura ficatii de nervi.
 mersi de raspunsuri. Ma bag la nani, imi tremura ficatii de nervi.
Va  pe toate si o noapte buna sa aveti, in special Mirela si Dani!
 pe toate si o noapte buna sa aveti, in special Mirela si Dani!
Ingrid S si Diana