***LA REDOUTE(5)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,tu cat ai dat pe geaca??ma enervez rau de tot
Aissa,parerea mea e sa ceri banii..e mai sigur asa decat sa astepti pana la ..Sfantu asteapta!Dupa ce ai banii,faci alta comanda si asta e...sau poti astepta pana vineri sa vezi.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Andreap, o sa iti raspund pe PM in curand.
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Roserb,eu setul de salopete l-am comandat acum o luna,dar am luat marimea 114 si sunt foarte mari.Acum le-am pus la "mica publicitate" si vreau sa le comand din nou,marimea 102.

Nu stiu ce naiba se intampla,cred ca ei inca mai lucreaza la site.Sunt tot felul de "dude" in functionare.

Eu aseara am scos din cos niste produse si acum nu ma mai lasa sa le pun inapoi,desi pe site sunt bine-mersi disponibile.Chestia asta ma cam scoate din pepeni,ca tocmai voiam sa fac comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si io tot la oficiul 66 ! deci d-aia radea doamna cand am ridicat coletul...

ce cadouri ati mai luat fetelor ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cele de la oficiul 66, sa inteleg ca suntem vecine? Eu stau pe valea calugareasca...

vlada, la ce cadouri te referi?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

In ritmul asta o sa comandam jumate din produsele lor! Trebuie sa faca un discount pentru Romania! De curiozitate, comandati de 100 euro/luna?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

pai Clau, io am facut prima comanda pe 5 februarie si ieri am dat-o pe a 5-a; doua din ele au fost de 100 eur si ceva fiecare, iar restul de aproximativ 30-40 eur fiecare; asa cum spuneam si ieri addicted ; in general multumita de ce-am luat, ma uit destul de atenta la material, dimensiuni, pret initial, brand, tot ce ar putea sa eludeze un rateu; cu toate astea, un tricou pentru sot a fost naspa rau iar o fusta pentru mine e cam subtire, mi se vad chilotii; avand in vedere ca sunt in luna a 8-a si magazine fizic nu mai pup fiindca am indicatie de stat in pat pana la termen, sunt multumita ca tre sa ies doar pana la posta sa ridic, de fapt sotul duce coletele :), in plus parchez fix in fata postei tocmai ca sa merg cat mai putin :) asa shopping da...acuma cred ca o sa mai raresc comenzile...oricum multe din haine tre sa astepte pana sa fie purtate din cauza de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetele, nu m-am gandit sa intreb la posta
daca, prin absurd, coletele mele ajung la OP 66, in loc de 16, cei de acolo le trimit la oficiul de care apartin? sau imi trimit vreun aviz, ceva, sa stiu si eu de existenta lor??

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nicoleta, io nu pricep ce vrei sa zici dar mi se pare normal sa te avizeze indiferent de OP unde ajunge coletul...sau?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

io la drumetu

pai cadourile alea care mi-au mancat ficatii, ca nu stiu ce sa aleg, ce cod sa folosesc....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor da, asta e un raspuns clar, adresat mie. Dar nu inteleg de ce zic ca nu au numarul cerut de mine , de ce zic acum 4 saptamani in loc de 6 (oricum e maine a 4-a saptamana). Iar cu returnat banii eu nu ii vreau neaparat, sa platesc comisioane de conversie si altele asemenea, eu vreau aceleasi produse sa mi le trimita, la preturile prinse de mine la comanda. Dar va dati seama ca abia dupa astea 4 saptamani sa zicem, incep investigatii ei, pana se conving care e buba, ce s-a intamplat... nu imi mai sunt nici bune hainele.
Acum incep sa am emotii pentru coeltul din 24, parca zicea cineva ca a primit comanda din 26. Eram super increzatoare cand am intrat in scara si...nici urma de aviz.

Mergi la inceput