***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 24
claujro spune:
roserb, wow...ce comanda si cate lucruri frumoase!!!1
mi-as lua si eu bascheti dintr-astia http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324083868&documentid=321407&categoryid=28169625&single=&hasNext=1&hasPrev=1 , oare or veni si pt adulti ca vad ca au si numere mari..ce parere ai, te rog...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
lavi02 spune:
roserb, multumim de info!
Concluzia mea:
1. Nu tot ce arata bine pe site arata bine si in practica.
2. Panatalonii aia Trompette, de catifea, ietini, de fetita -> inca un motiv sa regret comanda intarziata.
Jasmine spune:
Roserb,da' stiu ca ai comandat ceva!![]()
M-am uitat la link-urile puse de tine si am constatat ca Mihnea si Radu vor purta multe haine la fel in vara asta
.
Poti sa masori pantalonii astia
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324111743&documentid=207607&categoryid=22921107&single=&hasNext=1&hasPrev=1
de la betelie pana la tiv si sa-mi spui daca au in talie elastic?
aissa spune:
Am primit si raspunsul la mesajul de vineri, scris in engleza. Cer scuze moderatorilor dar nu am timp acum sa traduc, daca e cazul il sterg mai incolo sau il traduc de acasa, acum sunt pe fuga dar vroiam sa vedeti ca inteleg clar ce le cer...dar cica nu au numarul ala.
"Hi,
I apologize if you do not have any reply yet. We only have the parcel n° 038 6198888 we sent on February 8th, I do not have any other other number because we do not ship by registered mail. The maxi delay for receiving the goods abroad is 4 weeks. Thank you for waiting still again the end of this week and in case you have not received it, contact us again. We will investigate and we will reimburse if you want a refund. We do not reimburse to credit card. We always reimburse by cheque but we can reimburse by bank transfer to your bank account. We need in this case your bank account slip with imperatively the address of your bank agency. THank you to forward at fax n° 33 3 20 24 73 94 by indicating your client number with your request.
Best regards."
claujro spune:
aissa, e de bine!!! macar stii ca iti recuperezi banii! E super asa!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
roserb spune:
Andreea draga, am completat un pic descrierea la jacheta in buline.
Claujro, am vazut ca sunt si numere mari tenisii cu capsuni, dar parca sunt un model cam copilaros, acum depinde si de genul tau. Mai degraba poti lua din cei intr-o singura culoare , parca sunt si acolo numere maricele.
Lavi, da , pantalonii de velur arata chiar nesperat de bine si au si o forma frumoasa, vin tare bine fetitei mele.
In schimb fusta asa zis bleumarin e horror , si a mai fost si 14 E... asta e
Jasmine, da, o sa fie "gemeni" ai nostri baieti, mai ales ca suntem si vecine de cartier, daca ne intersectam o sa fie distractiv.Pantalonii cu pricina au elastic in talie , sunt dintr-un fel de material de jeans mai subtire si au un fel de mici patratele din tesatura. Daca ai comandat setul de 2 salopete, au cam 2 cm mai mult in lungime daca nu ma inseala memoria.
Cin, si eu tot de la OP 66 ridic coletele, cred ca poti merge direct in zona de vama de acolo, cum intri se face un culoar pe stanga. Ieri dup amiaza nu era nimeni in afara de mine si tipa era suficient de amabila, poate te lamureste.
Eu comanda am facut-o pe 22.02 si a sosit pe 5.03
Roxana&Co
POZE CU PITICII
lavi02 spune:
Uau, aissa! In sfarsit un raspuns clar scris pe loc, direct pt tine, nu generat automat!
Acum cica max 4 saptamani. Inainte, in mesaje, la fiecare ne-au zis de 6 saptamani.
Acum vad ca iti zic ca au trimis pe 8 februarie. 
andreap spune:
Incerc sa pun si eu in cos geaca aceea pusa de Roserb http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8250456&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 , si desiimi arata 11.4E,cand ma uit in cos,apare la 19E
..Nu inteleg nimic..nu trebuia sa modifice pretul si aici?de ce imi arata 19E numai cand intru pe "voir mon panier"???
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
lavi02 spune:
Ia mai da-i un refresh din browser.
Eu asa pateam. Dar la total imi punea bine, cu reducere.
cin spune:
Aissa...
in sfarsit un RASPUNS
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne